Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takatamjolka

Moj facet ma malinke... na szyi

Polecane posty

Gość takatamjolka

w sob wyszedl sam na impreze (czesto tak sie dzieje bo mi sie nie chce a mieszkamy od siebie ok 40km) i po ostatniej sobocie mi powiedzial ze ma malinke i ze zrobila mu ja dziewczyna jego kolegi podczas gdy gadali o malinkach a on sie zapytal, jak sie taka malinke robi i rzekomo ona mu pokazala. wczoraj ocenilam cudo: malinki sa duze i dwie. nie wierze mu i mu mowie ze nie wierze ale on sie zarzeka ze nic zlego sie nie dzialo i bylo jak mowi... dobijcie mnie :(

Gość niestety niestety
moj ex raz tez mial...mowil ze to nic ze sie uderzyl (glupie gadanie i tak nie uwierzylam_; jakis czas sie potem jeszcze meczylisy, oczywiscie mial kochanke:( obserwuj go, nie zadreczaj tylko obserwuj, jesli cos kreci to to wyjdzie wkrotce...trzymaj sie, bedzie bolalo:(

Prosze nie patrzeć na mnie.... mnie tu juz niema :P Mnie nigdzie nie było, nie widzieliście mnie :D

Gość takatamjolka
mlody 20 lat

i tak ma mniejszy tupet, bo przynajmniej wymyslil, ze zrobila mu je dziewczyna kolegi, podczas kiedy mojej przyjaciolki chlopak wmawial jej, ze kleszcza sobie wyciagal :o

:D :D :D dobrze chociaz ze Ci nie wmawia ze odkurzacz mu sie przyssal do szyi :D