Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dosc-DOSC-dosc

Topik o wszytskim i o niczym..... same problemy.... kto ma juz dosc ? ?

Polecane posty

Czytam te rózne tematy i ciagle w sumie jest to samo, wiekscosc osob ma dosc zycia, problemów itp. Ja mam tak samo- żadna nowosc. Wszystko jest nie tak, nie ma sie z czego cieszyc i ogólnie jedna wielka lipa!. Brak znajomych...:-( Piszcie tutaj kto ma tak samo jak ja...a wydaje mi sie ze wiele osob tak właśnie ma. szara rzeczywistosc.

Gość kania bania
ja mam to samo znajomych brak...chlopakowi nie ufam.........a nawet czasami mam go po dziurki w nosie!!!!!!!!!!!!mam prace do bani nudna i wogle , znajome z pracy obgaduja mnie za moimi plecami i grzebia mi po szufladach w biurku

Gość huba duba
:)

Gość kania bania
a na dodatek wszystko doprowadza mnie do placzu.............zezloszcze sie i zaczynam plakac.......... mam juz tego dosyc, znudzilo mi sie zycie

Gość kania bania
dosuc dosyc dosyc niepotrafie sie cieszyc tym co mam......niepotrafie

Gość monster koza
mam w dupie znajomych, których nie mam i tych których ma też mam w dupie co wy za tymi znajomymi..?

Gość kania bania
a ja mam w dupie mojego chopaka co wiekszosc czasu spedza w pracy , co niema czasu dla mnie co niema czasu na swoje zycie prywatne mam w dupie naszego psa co zjada wszystko co mu stanie na drodze .........szarpie i gryzie mam dosyc mojego kota co mi buzie podrapal................DOSYC DOSYC MAM ZYCIA

Gość kania bania
CO NIEMA JUZ TUTAJ NIKOGO CO MA ZYCIE W DUUUUPCE!???????? tak wam sie dobrze uklada , zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość kania bania
zycie to jedno wielkie bagno!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

Gość huba duba
dosc-DOSC-dosc>niepotrzebie rozdrażniłaś Kanie Banie!Kochana uwierz mi to przejdzie, też tak mam czasami, a potem śmiać mi się chce z tego:) Poza tym mam dość szukania pracy, mimon że to dopiero tydzień:)

Gość kania bania
jestem zozdrazniona dobrze powiedziane dosyc mam tez tego ze tak bardzo kocham mego chlopaka, milosc jest niezdrowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość kania bania
dosyc mam ciaglego przytakiwania, dosyc mam znajomych mojego chlopaka dosyc mam wiecznego braku kasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość huba duba
A ja mam dosyć szefa mojego chłopaka, bo on myśli, że jest niewiadomo kim, a mój chłopak jest na każde jego zawołanie:/

Gość kania bania
ja mam dosyc mojej rodziny bo zawsze czegos odemnie chca i mam dosyc rodziny mego chlopaka i ich glupich pytan (dopytywan)

Gość kania bania
mam dosyc picia kawy i mam dosyc tego ze niemoge przestac jej pic mam dosyc, porannego widoku w lustrze................straszydlo a nie dziewczyna mam dosyc bycia mila i uprzejma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a mi dziś w nocy
kot nasrał na dywan. :O Do tych wszystkich rzeczy, których mam dość i które mniej więcej wymieniliscie wyżej doszło jeszcze i to. No co, przebijecie mnie dziś????

Gość kania bania
wczoraj glupi pies rozgrzebal kuwete kocieka po calej laziece i pozjadal gowienka!!!!!!!!!!!!!!i co przebilam cie?

Gość kania bania
a na dodatek................nienawidze ryby a dzisiaj na obiad ryba :( bleeeeeeeeeeeee

Gość kania bania
a niech to wszystko pierun trzasnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111

Gość a mi dziś w nocy
kania bania - co do gówienek to zdecydowanie tak! :D

hmmm... moze po prostu napisac ze mam dosc wszytskiego... meza chyba najbardziej . . . roboty- i jej brakiem, ojca (czasami) psa.. syfu ktory robi moj wspanialy mąz... matki.. a najbardziej bratowej--- gdzie tacy ludzie sie rodza? !!

Gość kania bania
no widzisz nikt nie przebije moich problemow bo sa moje wlasne i co najgorsze prawdziwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość kania bania
co za swiat co za ludzie za jakie grzechy jestesmy skazani zyc na tej planecie pelnej .......................huj wie czego

Gość kania bania
mam dosyc wiecznego zasranego klozetu przez mago kochanego chlopaka, nigdy ale to nigdy nie wyczysci po sobie ........swinia

Gość huba duba
Mnie jeszcze irytuje to, że wydaje wszystkie pieniądze na drogie tusze, perfumy i pudry, a potem nie mam kasy na zwykłe życie i tak jest co miesiąc:/ Przypominam, że jestem bezrobotna:/

Gość a mi dziś w nocy
kania bania - mi zasrywa klozet 3 facetów. :O

Gość kania bania
ty chociaz kase wydajesz na siebie ja sama niewiem na co idzie to wszystko a sobie zaledwie kupie klapeczki ALE DOSYC MOWIE DOSYC TA WYPLATE PRZEPIEPSZE NA SIEBIE NIE OGLADAJAC SIE NA INNYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość kania bania
MOJ ZASRYWA I MOWI ZARAZ KOTKU WYSZORUJE ...... i taki sasrany ze 2 tyg. moze byc bo on ma to w dupie!!!!!!!!!!!!! za co nas to skazalo za co???????????????

Gość kania bania
przestalam wiezyc w jakiekolwiek slowo mego chlopaka: zawsze cos obieca i nigdy nie dotrzymuje slowa NIGDY!!!!!!!!!!!!1111

Gość kania bania
KTOREGOS DNIE WRACAM ZMECZONA Z PRACY A TY 3 KUPY I KAURZA SIUSIEK NA SRODKU SALONU a to piesek niespodzianke zrobil........a moj chlopak na to ze zaznacza teran huj zaznacza nawpierdzielel sie zarcia kociaka i go przypililo i narobil ...... i kto to sprzatal oczewiscie ....ja :(