Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dosc-DOSC-dosc

Topik o wszytskim i o niczym..... same problemy.... kto ma juz dosc ? ?

Polecane posty

Gość kania bania
widze ze nikt niema takich przypadkow co ja....................pozdrawiam ide sobie pa pa

ja mieszkam w chorym domu... ciotka ma obled na punkcie sprzatania, ojciec syfi jak cholera, maz to samo, rano ledwo wstane właczam kopa a tu zaraz na gg ciotka mi pisze ze syf, ze brud, ze ona umrze z tego brudu , co ludzie pomysla,,, a ja jej juz zawsze pisze ze mam to w pizdzie. bo dzien w dzien to samo. na nic czasu nie mialam bo tylko sprzatac po wszystkich,,, a w imie czego ? a i tak zawsze bylam gnojona ze nic nie robie... caly dzien jak sprzatałam i zrobilam wszystko co mialam zrobic to wieczorkiem siadałam do kompa... i zawsze jak moj maz do domu wracał to ja akurat przy kompie siedziałam i codziennie słysze ze ja nic nie robie tylko przy kompie siedze... noż kur...!!! i teraz juz nic nie robie bo jak robilam to bylo ze nic nie robie, teraz przynajmniej robie co che i tak samo mnie nazywaja.......

Gość kania bania
a ja slysze od znajomych mego : o jak jestes z kania to czysciutko masz toz tak kania na wyklady nie chodzi tylkoo sprzata bo wstyd jak znajomi przyjda a tu suf malaria a mego lubego to nie obchodzi, i raczki zaciera jaka to dobra partia ma , co posprzata ugotuje i w lozku dogodzi wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość kania bania
mogla bym wymieniac bez konca......................

Gość kania bania
:( zaco to mnie spotkalo :( zaco

Gość kania bania
mi tez rie raz chodzi po glowie mysl ..........jak by to bylo, bez niego napewno mialabym zycie mniej stresowe ale kocham tego obiboka i nie wyobrazam sobie zycia bez niego i co z tym zrrobic:(

Gość kania bania
i dodam jeszcze ze moj wszystkim rozpowiada ze my zareczeni , tyle ze mi o tym niewiadomo

Gość kania bania
mam dosyc ze szkoda mi kasy na moje wlasne potrzeby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a mi dziś w nocy
mastere - spierdalaj z powrotwem na erotyczny!! :O

Gość kania bania
i moje paznokcie .................patrzec nimoge od szorowanie garow to niema sie paznokci ma sie obgryski co sie krusza i takie tam..................... problem goni problem, a rozwiazania nie widac a na dodatek on to ateista..............

Gość a mi dziś w nocy
kania - ja tak sobie szkodowałam przez ponad 20 lat wspólnego życia, rajtki cerowalam, majtki zszywałam, aż wreszcie przejrzałam na oczy.

Gość kania bania
wiec o slubie zapomnij..........a co ja pisze o slubie on tylko biadolic potrafi do rzeczy to sie chyba nigdy nie zabierze:(

Gość kania bania
i co zrobilas droga moja

Gość kania bania
:(

Gość kania bania
albo mnie goni do cwiczen a sam dupe rozplaszczy przed tv, i ani rusz a sadlak rosnie swego nie widzi a mego zaledwie wypuklego palcem wytyka niby w zartach ale ja swoje wiem

Gość kania bania
nie zostawie go bo go kocham i jest calym moim zyciem , bo to on nauczyl mnie widziec mnie piekna (niezawsze hi hi), pozbawil mnie kompleksow itp. itd

Gość kania bania
albo .dzwoni 19:30 jak konczy prace i mowi jade do domu a zjawia sie za 2.3 godz, i mowi ze go praca zatrzymala albo kiedy nie zadzwonie z pytaniewm o ktorej wroci zawsze mowi juz juz jade do domu a zjawia sie tak jak wyzej wymienilam a mnie cholera bierze czekajac az ksiaze sie zjawi

Gość kania bania
nie na temat ale dzieki:(

kazdy kto radzi-zostaw go. najłatwiej powiedziec-ale sie nie da... Co ja bym dała zeby sie cofnac 3 lata wstecz... nie wyszłabym za maz, nie preczytałam smsa w matki telefonie-wyszlo ze ma kochanka i teraz rozwod... wyjechałabym daleko, daleko, daleko...

Gość kania bania
ale zycie plata nam figla i stawia w taich sytuacjach co niezyczymy nawet naszyn najgorszym wrogom

Gość a mi dziś w nocy
kania - jedyny sposób jak nie chcesz go zostawić i odejsc, to stać sie egoistką!! I mieć w dupie uwagi otoczenia. Mnie kiedys zastanowilo, jak mi tesciowa przybombiła do dzieci "o, nową bluzkę se mama kupiła, jak to sie stroi" gdy sobie kupiłam bluzczynę nową na lato, zresztą za swoje zarobione przeze mnie pieniądze!!! Bądź egoistką!! Nawet w Biblii jest "kochaj blixniego jak siebie samego" Czyli siebie trzeba kochać przede wszystkim, i dopiero do tej m,iłosci dopuszczać bliźniego. A wiesz co ja stwierdziłam? Że ja siebie w ogóle nie kocham. Ale sie staram to zmienić.

Gość kania bania
ja tez ,,,,,,,,,,,,,,juz nawet przestalam o siebie dbac, jesc moje ulubione potrawy bo on za nimi nie perzepada juz nie wspomne o malowaniu sie .........bo jemu to obojetne czy jestem pomalowana czy nie wlasciwie jemu wszystko obojetne.............wybor wakacji ..........mowi pojedziemy tam gdzie ty chcesz na wszystko ma odpowiedz taka:zrobimy jak ty chcesz a mnie szlak trafia

Gość kania bania
od jutra............albo nie OD ZARAZ POSTANAWIAM BYC EGOISTKA i mam nadzieje ze sie na tym nie przejade glowa do gory:)

Gość a mi dziś w nocy
skąd ja to znam... Gotowałam krupnik, bo on lubił, chociaż ja nie cierpiałam. Nie robilam surówek - bo on nie lubi, więc po co. Dostałam za to w dupę od zycia, przestał mnie szanowac a moze nigdy nie szanowal. Zmienilam się, zaczęłam dbać o moje potrzeby, teraz on by chciał, ale ja juz nie. Dla was moze nie jest za póxno, ale musisz go troche ustawić, bo marnie to widzę.

Gość kania bania
niema to tamto ja go ustawie ........nie jem dzisiaj ryby bo niecierpie a jak on ma na nia ochote to niech wpierdziela ja se zjam solatke a co do zasranego kibla, tez postawie na swoim chodzbym miala spac w salonie .................

Gość a mi dziś w nocy
kup sobie kotlety sojowe i juz, do tej sałatki. Szybko sie robi, sa dobre. ugtuj najpierw z wegetą a potem tylko w bułkę tartą i smazysz normalnie. bez obtaczania a jajku i mące mozna. Co będziesz samą sałatę jeść... :O

Gość kania bania
mmmmmmmmmmmm pychotka dzieki za dobra rade VIVA kobieta EGOISTKA!!!!!!!!! POZDRAWIAM SUPER GORACO, I POWODZENIA ZYCZE (sobie tez bo zaczynam odczuwac egoistyczne potrzeby)hi hi