Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia_

Strasznie smutno

Polecane posty

Gość sylwia_

jutro wyjazd nad morze.. a ja ciagle placze:( placze bo nie jade z moim chlopakiem.. on zostaje tutaj:( i czeka nas 10 dni rozlaki.. brzmi glupio nie?? a jednak cos mnie tak korci i jak patrz na nasze zdjecia i jak wspominam rozne momenty to ciagle rycze i rycze:( masakra:(

Gość sylwia_
bo ja jade z moja rodzina...:( a on chodzi do pracy i nie moze...:( ja tez nie moge zostac:( choc bardzo bym chciala

Gość lepi ostań na wiosce
i po co??? żebyście sie gzili na okrągło??? dobrze wam ta rozłąka zrobi, scementuje związek

Gość pomyśl o powrocie
jaką będziecie mieli radochę z powitania...

Gość która z Was...
może poderwij tam sobie nad tym morzem jakiegoś zastępcę, bo że on w celibacie czekać nie będzie, to pewne

Gość sylwia_
na bank bedzie - znam go:* mozesz mi wierzyc ... (mam nadzieje) nie kazdy facet to swinia... (tak mysle) ale jestesmy razem juz 4 lata i nigdy sie na nim nie zawiodlam:)

No to główka do góry, wytrzyj oczy :) Przecież są telefony, jest internet :) Pomyśl raczej o chwili, kiedy znów się zobaczycie i ciesz się tym :) Pomyśl też o rodzinie: skoro zdecydowałaś się z nimi jechać, to nie możesz popsuć im tego wyjazdu.

Gość szczoteczka
ja wyjeżdzałam ostatnio na tygodniowa wycieczke do Londynu i tez nie zabralam ze soba chłopaka, a kontaktowac się nawet nie było jak bo połączenia i smsy drogie to oszczedzała:D poza tym jak sie ucieszył jak wróciłam:D tez jestem z nim już chwilę ale takie rozłąki cementują a ty sobie przynajmniej wypoczniesz

Gość sylwia_1989
no wlasnie wiem i dlatego nie chce lamentowac strasznie bo wsyztskim zrobi sie smutno:/ a zreszta bez sensu tak ciagle kogos pocieszac itp.. samemu mozna sobie humor popsuc:* dziekuje:) no najgorzej bedzie jutro jak mnie odwiezie na pkp:( buuu to sie chyba rozplyne.. moj kochany:( :* ZMIENILAM NICK BO TAMTEN COS MI NIE CHCIAL WCHODZIC:/

Gość sylwia_1989
szczoetczka a tez tak lamentowalas??:>

Gość tres bien
czy 10 dni to wiecznosc?

Gość sylwia_1989
no wlasnie nie... i dlatego nie wiem sama co sie ze mna dzieje:) bo lamentuje jak nie wiem co:)

Gość sylwia_1989
up

Gość a ile masz latek
dziecinko?

Gość sylwia_1989
18 widać po nicku:*:*

Gość rozpieszczona pannica