Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona POMOCY

Jestem w ciazy boje sie POMOZCIE!

Polecane posty

Gość zmartwiona POMOCY

Jestem w 3-4tyg ciazy niemam zadnych objawow tylko mi sie okres spoznia test wyszedl pozytywnie bylam u ginekologa lecz on nic niewykryl niewie czy to ciaza wczesniej mialam skurcze pod brzuszem teraz juz ich niemam ale czuje ciagle tak zwane "motylki" w pod brzuszem niewiem co sie dzieje prosze pomozcie

Gość adagruszka
moze jeszcze dostaniesz @. Jezeli to ciaza to poradzisz sobie.

Gość zmartwiona POMOCY
czy test mogl sie pomylic? jesli jestem zdenerwowana i mam te "motylki" i jakbym byla w ciazy moze to zaszkodzic dziecku czy moglabym poronic?

Gość a czego sie tak boisz
??

:-)Po pierwsze przestań panikować.Po drugie - stres może zaszkodzić ciąży, dlatego się uspokój, motylki są normalne na tym etapie, wiele kobiet odczuwa takie \"nie_wiadomo_jakie_delikatne_bulgotanie\". Po trzecie - na wykrycie ciąży u ginekologa - za wcześnie. Za około 2 tygodnie będziesz mogła wybrać się ponownie, wówczas zarodek powinien być już widoczny na USG.

Gość zmartwiona POMOCY
to moze zaczne od poczatku... strasznie sie martwilam ze niedostalam okresu weic z moim chlopakiem a niedlugo przyszlym mezem :) swierdzilismy ze test to bedzie najleprze wyjscie zrobilam go lecz niebyl robiony z rannego moczu wyszedl pozytywnie na drugi dzien poszlam do ginekologa pytala sie czy mam jakies objawy cokolwiek mrowie w piersiach wymioty zeslabniecia niemialam nic pozniej mnie zbadala powiedziala ze nic nieczuje i niewie czy to ciaza zaczela mi liczyc okres poweidziala ze mi sie niespoznia duza a dokladnie niewiem ile mi sie spoznia bo mialam nieregularny gora tydzien kazala mi za tydz przyjsc na usg ale wiem ze stres i bole w podbrzuszu moga prowadzic do poronienia strasznie sie boje bo niechce stracic tego dziecka co waszym zdaniem powinnam robic?

Moim zdaniem powinnaś kupić program telewizyjny, wyporzyczyć kilka filmów, siedzieć i oglądać. W przerwie wybrać się z chłopem na spacer albo bez chłopa na zakupy (dla siebie). Kup sobie jakąś bluzkę, dź z koleżanką na lody.RÓB coś.

Gość Marta1983
Jak jesteś w ciąży 4 tydzień to ginekolog nie wykryje jeszcze.. Zrób kolejny test będziesz pewna..