Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analizujący 2007

Młodsze ponizej 23 roku zycia kontra starsze powyzej 23 roku zycia

Polecane posty

Gość Ja wolę młodsze
Dlatego lepiej jak kobieta ma jednego przed mężem :) To nie będzie juz wiedziała jak jest z innym. Albo nawet 3 czy 3, ale oczywiście w rachubę wchodzą tylko partnerzy w stałych związkach z miłości. Paniom z przygodami i sexem bez miłości na koncie dziękujemy i mówimy stanowcze NIE :)

Gość hejjj
Potwierdzam, straszne są te przed 30. Zarabiam 1000 na ręke i nie chce zmieniać prace bo ją lubie.Mi tyle wystarczy, ale one strasznie krzywią nosem i szybko znajomość się kończy. Też wole młodsze, takie około 22-24, przewaznie studiują, nie interesują ich pieniądze, mają ciekawe zainteresowania i przyjemnie sie z nimi rozmawia. Nie kalkulują , lubią za to kim się jest a nie za to co się ma.

Gość lsllele
nie interesuja mnie przegrancy zyciowi

I to jest właśnie paradoks naszego zakłamanego społeczeństwa: kobieta śpi z facetami = jest dziwką. Facet śpi z laskami = jest doświadczonym mężczyzną o dużych potrzebach.

Gość czarna mamba24
moja kuzynka zaczela wspolzyc w wieku 13 lat a do tej pory miala juz 4 facetow. jest jedynie o 5 mlodsza. ja mam 24 lata i uwaga - pierwszy i jedyny facet jakiego mialam to moj maz. pokolenie dzisiejszych nastolatkow (poniezej 20 lat) to rozwydrzeni gowniarze w znakomitej wiekszosci myslacy tylko o seksie, komputerach i zabawach. powaznie. 9 lat temu jak zaczynalam liceum nikt w klasie nie mial komputera. ludzie czytali ksiazki, spotykali sie na darmowych poakazach w kinie itd. bo bylo ciezko dosstac fll kasy od rodzicow na imprezki. jak miala 19 lat to poszlam do pierwszej pracy z i szkoda bylo mi wydac tej kasy na glupoty. teraz mam 24, pracuje i jakos nie ciezko mi wydac 400 zlotych na bilet na festiwal w niemczech. ale zaraiam o wiele wiecej. nie mam parcia na malzenstwo bo za maz juz wyszlam o :P

Gość Ja wolę młodsze
Dla mnie kobieta, która pozwala sobie na sex tylko dla samego sexu też jest dziwką, może w łagodniejszej formie, ale nie jest to panienka, która się dobrze prowadzi i szanuje się

Gość lsllele
natomiast jak facet wyrywa panienke na sex-to jest ok:) a potem siedzicie z barze ze swoimi czewrwonymi mordami od piwa i wymieniacie sie uwagami ktory lepsza dupe przelecial

Gość lsllele
no i co z tego ze jestem materialistka? Za to lubie sie walic po katach z kazdym facetem i pozwalam im nawet na to, zeby wsadzili mi kolek osinowy do tylka. Oczywiscie nie robie tego za darmo. 100 zl za noc to podstawa.

Gość podejrzewam że
A kogo to obchodzi, kim jest dla ciebie taka czy inna baba ? Chuj ci w dupę fagasie. I tak jedyna kobieta jaką kiedykolwiek miałeś nazywała się rączkowska.jpg :O

Gość a wlasnie ze
"takie około 22-24, przewaznie studiują, nie interesują ich pieniądze" skoro sa niesamodzielne, to wlasnie potzrebuja pieniedzy :P a nie jak starsze, ktore same zarabiaja i czesto nie kaza facetom placic za siebie. ile jest studentek materialistek, ktore szukaja bogatego sponsora i w tym wieku maja najwieksze wziecie :P ale skoro takie spontaniczne wolicie :P

Gość dzika beza
pomijac juz ten stereotyp ze kobiety kolo 30 sa rozjechanymi, ruchanymi przez pól miasta lampucerami, chciałam zapytac ? co z nimi zrobic ? utylizowac ? no bo co innego ? każdy facet tylko sie chwali ile to kobiet zaliczył i nie mysli ze przeciez z kims to musiał robic, jesli oczywiscie owe zaliczone kobiety to prawda. wiec pewnie jest tych kobiet troche i co? kobieta ma byc czysta, nieskalana, a facet moze byc reproduktorem? wymagacie czystosci - badzcie wstrzemieźliwi. jak wy nie bedziecie szukac dup do ruchania wtedy kobiety beda czyste - kolo sie zamyka

Gość lsllele
i nikt nie zobaczy, ze to podszyw:) nikt:) ps podszywaczu, jestes marny

Gość Ja wolę młodsze
Ale po mi taka z bogątą przeszłością, dla której sex nie musi się wiązać z miłością Dlatego lepiej jak kobieta ma jednego przed mężem To nie będzie juz wiedziała jak jest z innym. Albo nawet 3 czy 3, ale oczywiście w rachubę wchodzą tylko partnerzy w stałych związkach z miłości. Paniom z przygodami i sexem bez miłości na koncie dziękujemy i mówimy stanowcze NIE I nie każdy facet pozwala sobie na niezobiązujący sex, wypraszam sobie

\"jezu moglbys nazwac problem po ludzku: mam 27 lat, zarabiam w maire dobrze ale nie na tyle dobrze aby utrzymac rodzine, chce jeszcze sie podupczyc i wyrywac panienki to moze bysmy cie inaczej potraktowaly a ty naprawde jakis bez wyrazu, taki mdly\" Islelle - to wyżej to Twoje słowa do kolegi Vann-a. W takim razie nie rozumiem. Oburzasz się, że faceci wyrywają panienki na seks, a z drugiej strony traktujesz tych co nie wyrywają jak mdłych kolesi? Zdecyduj się w końcu.

Gość lsllele
tak studentka zadowoli sie piwem raz na miesiac i pizza pod miescowymi parasolkami a taka kobitka samodzielna ma inne wymagania:) skoda aby jej imponowala gadka faceta gdzie on tam nie imprezowal w sobote i widoczny na kilometr gest ze placi za pizze 15,90

Gość julka z podworkaaaaa
a ja sie zgadzam z tym facetem po ktorym tak pojechaliscie. Z wiekiem u kobiety wymagania rosna. jak mialam 19 lat imponowal mi chlopak ktory mi pogra na gitarze- taki romantyczny artysta:) lub taki co zabral mnie na piknik do lasu. teraz mam 24 lata i szukam mezczyzny ktory wie czego chce od zycia, jest odpowiedzialny i ma odpowiednia prace. Pieniadze sa dla mnie wazne. Jak jakas kobieta zaczne paplac ze szuka milosci i materializm ja nie interesuje to albo jest chora albo za duzo telenowel sie naogladala... jak mialam 19 lat tez chcialam rycerza na bialym koniu co mnie bedzie kochal ito itd tylko sama miloscia czlowiek nie zyje !

Gość ja1
Ja wole mlodsze- Ty jestes albo nienormalny , albo po prostu nie znasz kobiet...ani tych mlodszych ani starszych.... wspolczyje Ci. Myslec takimi kategoriami potrafi tylko ktos zaslepioby nienawiscia do pewnej kategorii kobiet....tych troche starszych. Absurdem jest ,ze 19 latki sa romantyczne i sa dziewicami.Czlowieku pleciesz banaly....Romantyczne moga byc takze starsze dziewczynyi moga byc takze rozsadniejsze.Zejdz na ziemię!!!!!!!

Gość lsllele
mdly facet to dla mnie facet, ktory nie potrafi sie zdecydowac w ktora isc strone ! czytaj ze zrozumieniem!

Gość podejrzewam że
dzika beza >>> no właśnie w tym sęk, że takie cienkie bolki jak "wolę młodsze" czy jak mu tam tylko się chwalą dupami, które NIBY przelecieli. Pytam - gdzie takie frajerki występują ? Tylko w internecie ze skrótem .jpg

Gość dzika beza
do kobiet bez faceta a majacych ochote na sex - różaniec do reki, na kolanach na grochu kleczec i modlic sie o to zeby ochota przeszła bo inaczej dziwka zostaniecie - tak mówi do was wielebny Ja Wole Młodsze

Gość hejjj
a wlasnie ze - te szukające sponsora to tylko pewien margines, większość jest na utrzymaniu rodziców lub ma stypendium, nie wymaga od faceta 3000na ręke, samochodu i mieszkania - takie wymagania to domena 30tek.

to fakt,że dzisiejsza młodzież jest rozwydrzona i wcześnie zaczynają myśleć o seksie, mało tego myślą o wyrafinowanych zabawach. znam taka panienkę, która ma 18 lat i starszego 8 lat faceta. jakiś czas temu próbowali seksu w trójkącie, czyli ona, jej facet i ich kolega:o

Gość Ja wolę młodsze
Strasznie romantyczne :( Zwłaszcza 26-latki, które miały kilkunastu partnerów seksualnych :(

Gość lsllele
i mialam na mysli, ze jezeli facet chce powyrywac panny to niech zajmie sie nastolatkami bo szkoda by 30stka poleciala na tanie umizgi faceta o mozgu wielkosci orzeszka wtedy niech sie ......po katach non stop ale niech nie zaczepia dojrzalych kobiet tylko idzie w strone swego marginesu

No właśnie. I teraz same sobie odpowiedzcie dlaczego faceci wolą wiązać się z młodszymi. Przez wasz materializm same sobie jesteście winne. A naprawdę nie każdy facet po studiach zarabia od razu grubą kasę. Ja mam 28 lat i mam 1500 zł miesięcznie do ręki po 2 latach pracy. Mieszkam w małym mieście i tutaj to i tak całkiem niezłe pieniądze. No ale przecież księżniczka pokroju Islelle odrzuciłaby mnie na starcie. Na szczęście kobieta z którą się spotykam jest inna. No i ma 23 lata :)

Gość lsllele
to jezeli zarabiasz 1500 to zajmij sie kobietami, ktore zarabiaja tyle samo lub mniej szkoda by kobieta co wyciaga 5 tys na reke na ciebie poleciala po 1 bywa ona winnym towarzystwie , po 2 nie moglaby z toba np podrozowac po swiecie chyba ze bylbys jej potrzebny do lozka:) i kobiet ktora zaabia duzo wcale nie jest wyrachowana! jezeli tyrala kilka lat aby dostac dobra prace to czemu ma sie zadawac z gowniarzem, ktory tak naprawde nie wie czego jeszcze chce od zycia

\"mdly facet to dla mnie facet, ktory nie potrafi sie zdecydowac w ktora isc strone ! czytaj ze zrozumieniem!\" W takim razie ja tobie gratuluję czytania ze zrozumieniem. Bo przeczytałem cały wątek i jakoś nie wynikało z niego w ogóle że kolega VANN którego \"zjechałaś\" miał jakiś problem ze zdecydowaniem się w którą stronę iść. Nie bądź śmieszna :)

Gość podejrzewam że
weź koleś zmień otoczenie....chyba tylko kurwami się otaczasz. Pytanie dodatkowe: po każdym numerku każą sobie płacić a drzwi pilnuje barczysty pan ?

Gość dzika beza
ja Pierd***. ty jestes nienormalny koles. dla ciebie kazda 26latka to chodzaca pochwa popychana przez wszystkich ? Ja mam 24 i uwielbiam sex, sni mi sie po nocach czasami i myslałam o nim od wczesnych lat szkolnych, a mimo to moj mezczyzna jest moim jedynym sexualnym partnerem jakiego miałam. wiec przestan obrazac mnie i inne podobne do mnie bo jest nas wiecej niz ci sie wydaje, duzo wiecej

Gość Ja wolę młodsze
Taki mam gust i poczucie estetyki, że wolę kobiety w miarę "czyste" i "cnotliwe", bez ostrej przeszłości łóżkowej i dużej liczby partnerów. Dobre prowadzenie się to u kobiet podstawa. Nie interesują mnie pindy, dla których ochota na sex jest wystarczajacym powodem na zdecydowanie się na pójście do łóżka z jakimś facetem. Mam większe wymagania