Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie w tej kwestii

chlopak 168cm

Polecane posty

ma szanse na diewczyne jakiego wzrostu waszym zdaniem? zakladając ze jest proporcjonalnie zbudowany, raczej przystojny, sympatyczny i ma swietny charakter

Gość moj tyle ma i jest fajnie
ja mam 162cm :D

Gość shatynkia
Ma i tak całe 13 cm więcej niż ja, to nawet szpilki mogłabym założyć.

Pewnie, że ma szanse! Jest cała masa niskich i dość niskich dziewczyn (sama do nich należę --->154) i wrost 154&168 jest idealny -----> przynajmniej szyja nie boli od patrzenia w górę:D. Przynajmniej ja nie miałabym nic przeciwko, tym bardziej jak jest fajny, można się z nim dobrze bawić, pogadać, a dodatkowy atut, że jest proporcjonalnie zbudowany jest super;) Ponad to dziś ludzie są bardziej tolerancyjni: chorzy chodzą ze zdrowymi, niscy z wysokimi, itp.... i jest dobrze:D

Gość podszywaaaaaaaaaaaacz
czemu moja wypowiedź została skasowana do cholery?????????????????????

dlaczego więc na tym forum niskich facetów sie skreśla?

Gość a dlaczego nie
pewnie ze ma ...ktos wyzej powiedzial ze jest wiele malych dizewczyn 153 mam np ja :) 168 na pewno lepiej niz 207 heh ale pamietaj ze wyglad (wzrost) nie ma duzego znaczenia jak jets milosc 14:23 co myslicie w tej kwestii dlaczego więc na tym forum niskich facetów sie skreśla? BO TO KAFE JEST DZIWNE (niestety)

Gość bbbbbbbb
mój tyle ma ja mam 165 i nie narzekamy. co więcej, widze na kafe że nie jesteśmy jakoś "odosobnieni" - spotkałam sporo postów osób z takim dokładnie "układem" jak u nas - 165/168 :)

jakbym czytała o swoim:D! u nas jest 18 cm roznicy- ja 150,on 168cm, ale mysle ze tak do 160cm u dziewczyny byloby idealnie(zeby jeszcze mogla obcasy zalozyc), chociaz jak chlopak jest rzeczywiscie super to poleci na niego nawet taka powyzej 170cm. dla mnie moj facet jest bardzo przystojny. jest szczupły(takich lubie) i ma ładnie umięsnione ręce. poza tym ma ładne, regularne rysy twarzy, szeroki uśmiech, josnozielone oczy i długie falowane włosy koloru biemny blond(zawsze miałam słabosc do długowłosych). pod wzgledem charakteru tez jest wspaniały. jest czuły, opiekunczy, dobrze wychowany, ma poczucie humory i chyba nie ma osoby, ktora by go nie lubiła. nie jest rzecz jasna idealny, bo kto jest? kazdy ma swoje wady

Gość shatynkia
Malutka, a jak poznałaś tego swojego prawie-ideała? :D

prawie-ideała hehe dobre :D. poznalismy sie w liceum. to ja zwróciłam na niego uwage, bo zawsze pociągali mnie tacy troszke niesmiali i z taką sympatyczną buzią. prawie-idealem to on nie jest, dosc czesto są miedzy nami sprzeczki, ale zawsze szybko sie godzimy. dla innych byc moze bylby calkiem przecietnym facetem ale dla mnie nie

czyli wg was idealnie pasowałaby kobieta mająca ok. 153-155cm? zakladając ze wzrost ma jakiekolwiek znaczenie

Gość shatynkia
" dla innych byc moze bylby calkiem przecietnym facetem ale dla mnie nie" I chyba o to w tym wszystkim chodzi, nie? ;)

o to chodzi:). ja mysle ze do takiego pana w zasadzie pasuje kazda niska i srednia dziewczyna (do 168cm), ale jak sie ludzie kochają to nie ma znaczenia czy dziewczyne ma 155cm czy 175cm

Gość mowi sie ze niby
15 cm roznicy jest najlepiej miec

Gość Ksiezniczka84
napewno znajdziesz taka ktorej twoj wzrost bedzie odpowiadal rozne ludzie maja gusta mysle ze po prostu kobiety wola jak facet jest od nich wyzszy

Gość kierkie
tom cruise był z wyższą babka xD Masz szanse i to duże xD

Gość Ksiezniczka84
zalezy co kto lubi :)

Gość chwila chwila
15cm różnicy to bzdura. taka sama jak "kobieta zaczyna od się od miseczki C" no chyba że ktoś tak uważa, to powdzenia 🖐️

Gość Ksiezniczka84
nie no bez przesady 2 cm w ta czy w ta to zadna roznica jak dla mnie facet powinien byc po prostu ode mnie wyzszy

Gość Ksiezniczka84
Malutka takim co ma 168cm?

Gość taka prawdaaa
ma szanse na dziewczyne dowolnego wzrostu. ale wiadomo ze nie kazdej sie bedzie podobał i to nie koniecznie pod wzgledem wzrostu:o

Gość Ksiezniczka84
Malutka no ja sama mam prawie tyle wzrostu w butach jeszcze wiecej wiec dla mnie to niestety troche za malo

Gość czyli wg Ksiezniczki84
chlopak nie ma szans na dziewczyne swojego wzrostu/wiec na jaką ma?

Gość Ksiezniczka84
to jest indywidualnie kazdy lubi co innego ja po prostu wole wyzszych facetow i tyle

Gość ja pie.................
czy to forum musi byc oblegane przez facetow z kompleksem kurdupla i czy musicie pytac co 5 postow o to samo?? juz jest milion takich tematow- wpiszcie w wyszukiwarce!!