Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaddsdf

MWŁOSY MI WYPADAJA CHOLERNIE I MAM CORAZ CIEŃSZE ..CZY TO COŚ DA ..POMOCY!!

Polecane posty

Gość kaddsdf

CZY PODCIECIE ICH COŚ DA?SPRAWI ZE BĘDĄ LEPIEJ WYGLĄDAĆ ..DORADZCIE BO MAM DŁUGIE TE WŁOSY POZA ŁOPATKI I NIE WIEM CZY POMOZE IM PODCIĘCIE ..JAK MYSLICIE?

Gość Polinn
podciecie wzmocni włosy. jak mi wypadały to bralan tabletki revalid po ok miesiacu przestały wypadac. i skrzyp polny, tez dobry na wlosy

Gość Edi100
Magnez i potas. Jego brak powoduje bardzo osłabienie włosów i paznokci. Co do podcinania, to jedynie będziesz miałam zdrowsze końce.

ja sluszaam cos o takim sposobie ze sie robi jakas \'mieszanke\' takich zwyklych produktow..zaleklada sie czepek taki jak na basen i ma sie to na glowie caly dzien i cala noc a potem faktycznie wlosy sa mocniejsze i duzo mniej ich wypada...ale nie pamietam co tam tyrzeba bylo wymieszzac...:( nie pamietam najwazniejszego;/ ale jak to gdzies znajde to napisze. Moze sporbuj tez w necie poszukac cos na ten temat.

Gość jajko nafta rycyna
mieszasz jedno żółtko z jajka, 3 łyzki olejku rycynowego i tyle samo nafty kosmetycznej. nakładasz na suche włosy (z mokrych spłynie). jeśli robisz z naftą ta max 15-30min, ponieważ ona bardzo wysusza, jeśli zamiast nafty dasz (a też można) ok łyżki soku z cytryny, mozesz trzymać dłużej, ale na pewno nie dzień i noc..:) dwie, trzy godzinki wystarczą. zmywasz porządnie (ciężko to zmyć) i już:) włosy ladnie lśnią, i po kilku razach wyraźnie poprawia się ich kondycja (na zniszczone jest dobra) co do wypadania - nie wydaje mi się aby jakoś spektakularnie pomagała, moze w połączeniu z jakimiś tabletkami (zapytaj pani w aptce) i moze z inna odzywką - ze szpiku końskiego (jest na allegro) mi ona pomaga na wypadanie..