Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Osobnik X

Zobaczcie jak zmieniało się forum kafeteri przez lata

Polecane posty

http://web.archive.org/web/*/http://www.kafeteria.pl/forum Kliknełem na rok 2003, a tam na pierwszej stronie wita mnie temat który obił mi się o uszy, mianowicie; \"seks analny-przyjemność czy zboczenie\" -Temat o wkładaniu w pupe jest przez was ciągnięty od przynajmniej 5 lat!!!!!!! :-o :-O :-o Ile może ciągnąć dysputy o wyższości odbytu nad waginą? A reszta tematów mimo znacznie mniejszej ilości użytkowników zbliżona do siebie (bez)treścią, wiecie- grzybica pochwy, polemiki na temat kształtu fiutka idealnego, bolące jajniki i takie tam Zauważyłem że kafeteria jest jedynym znanym mi przykładem społeczności która nie ewouluje wraz z czas, nawet nie stoi w miejscu a cofa się w rozwoju... Oczywiście niema to żadnego związku z tym że forum to tworzą głównie kobiety, nieeeeeee :-D 🖐️

Wnioski co najmniej pochopne. Widocznie, te akurat problemy nurtuja ludzkosc od ladnych paru lat :D Zreszta, nurtuje mnie co innego: co robisz na babskim forum z taka stopka? :P

Gość latająca porcelana
Oj nieładnie 😠:D

Co tu robie? Jestem jednym z wielu zakompleksionych i niewyżytych facetów którzy jedynie na kafe mają szanse się rozładować i minimalnie podbudować swoją \"męską\" samoocene :-D :-D :-D

Tak wlasnie myslalam. Kolejny \"milusinski\"... a moze ten sam ;) Niestety, to nie to co kiedys, ale czasami bywa zabawnie. Bardzo czasami :D

Gość sporadycznie nawet
szkoda....

Ponieważ zupełnie niewiem o czym mówisz nie zostało mi nic innego jak tylko potakiwać :-D :-D :-D Yhy, yhy...

Gość ooooooooooten Arthur
madralaaalalal

Gość upppppppppppp
upppppppp

\"Zauważyłem że kafeteria jest jedynym znanym mi przykładem społeczności która nie ewouluje wraz z czas\" Cieszy nas to, ze Ty ewoluujesz wraz z czas.I to ze mimo tych krytycznych uwag od 5 lat ciagle tu zagladasz. To swiadczy o Twojej niezbitej inteligencji.