Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wam sie wydaje

CZY WYPADA PRZYJSC NA WESELE W DZINSACH I BLEKITNYM ZAKIECIE?

Polecane posty

Gość jak wam sie wydaje

Pytam bo za tydzien ide na wesele i nie chce wypasc glupio:/

Gość jak wam sie wydaje
dodam ze mam 17 lat

Gość łee
nie nie nie zdecydowanie nie! ja w tamtym roku nie mogłam sie zdecydować czy iść w spodniach (materiałowych) czy spódniczce i dobrze że jednak wybrałam spódnice bo byłabym JEDYNĄ osobą w spodniach! :o

Gość jak wam sie wydaje
kurcze ale ja nie znosze sukienek i spodnic :/ a w czarnych spodniach chociaz? tez nie wypada? bo niestety spodnicy ani sukienki nie zaloze na 100%, nie chce sie zmuszac a potem sie zle czuc przez cale wesele:( ale nie chce tez wygladac jak dziwolag :P

jeansy w zadnym wypadku na wesele nie pasuja, natomiast czarne,eleganckie spodnie jak najbardziej tak i to nieprawda, ze chodzi sie wylacznie w spodnicach, spodnie sa rowniez spotykane na weselu, ale jednak nie jeansy....

Gość tylko nie w dzinsach

Gość jak wam sie wydaje
up up

idź w sukience ! Głupio w spodniach na wesele :O Może nigdy nie miałaś pięknej sukienki?

Gość jak wam sie wydaje
niee....niegdy nie mialam sukienki w swojej szafie...no moze komunijna :P a poza tym przed chwila skontaktowalam sie z kuzynka i ona rowniez idzie w spodniach...eleganckich ale spodniach:P

Gość ja bylam w spodniach
ale materiałowych,eleganckich nie dzinsach

Dokładnie!!! Ja też na co dzień w spódnicach ani w sukienkach nie chodze a na wesele poszłam w sukni balowej i czułam się super!!! Po 1 nie odstawałam od reszty- ( co w jeansach bedziesz robic na 100 % ) Po 2 czułam się jak księzniczka na balu, makijaż fryzura, ubranie i dobra muzyka i było super!! No ale oczywiście możesz założyć spodnie, oby nie jeansy!:)

Gość w spodniach eleganckich tak
ale dżinsy odpadają

w sklepach sa fajne rozne komplety spodni z tunikami,jest lato wiec takie przewiewne, lekkie tkaniny...spodnie moga byc takie szerokie np. :) do tego niewysokie szpileczki i jest ladnie wedlug mnie :)

Gość kameralnie
KUp sobie sukienkę - nawet w tańcu lepiej się wygląda w kiecce :-) A moze się przekonasz do noszenia spódnic i sukienek? Pozdr, i dobrej zabawy życzę

jesli nie lubisz sukienek i spodnic to idz w spodniach. lepiej chyba zeby inni popatrzyli troszke dziwnie czy cos niz zle sie bawic tylko przez glupia kiecke? swoja droga tez mam kolezanke ktora nigdy nie chodzila w sukienkach, ale na studniowke zalozyla kiecke ;) choc tez sie mocno zapierala...

ja tez nienawidze sukienek sukni i suknic!!!! chyba jak juz to krótkie sportowe , uwielbiam spodnie , sportowe buty!!!! i zawsze mam problem z wyjsciowymi ciuchami, ale mam w swej szafie trzy komplety zakiet i spodnie , sukienki brak , mam tez jeden zakiet z kiecka, ale w dzinach bym nie poszła ,

niekoniecznie w sukni takiej sukienkowatej , mozesz isc w prostej ąłdnej albo w spodniach ale nie w dzinach i sztruksach:)

Gość bebe_30
w dzinsach zdecydowanie nie wypda isc na wesele z prostej przyczyny:w dzinsach chodzi sie na codzien i sa one malo eleganckie. spraw sobie spodnie z materialu-jest taki wybor, ze glowa boli.

Gość eeeeeeeeeeee
moja koleżanka była w spodniach na weselu, wyglądała ślicznie... białe długie, proste eleganckie spodnie, do tego rózowa jakas bluzka na ramiączka(oczywiscie elegancka) troche taka przypominająca gorset. i do tego biały żakiet? (tak to sie chyba zwie) no i oczywiście białe szpile... do tego makijaż, fryurka, wyglądała cudnie!

Gość tylko nie
w dzinsach!!!!!!