Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1111111111111111111111

Najlepsza Antykoncepcja Pomóżcie!!!!!!

Polecane posty

Gość 1111111111111111111111

Doszłam do wniosku że jednak lepiej zacząć stosować jakaś antykoncjepcje żeby póżniej nie mieć sterow ze okres sie zpożnia :):):) Dlatego bardzo prosze was o rade jaka Antykoncepja jest najlepsza?? Bo prezerwatywy napewno odpadaja bo to nigdy nic nie wiadomo.............Używałam tabletek dopochwowych PATENTEX OvAL ale to jest nie komfortowe i nie ma przyjemności po nich:):):) Dlatego prosze napiszcie jakia jest waszym zdaniem najlepsza antykoncepcja:)

Gość michella
Ja osobiscie polecam spirale...brałam juz kiedys tabsy i musze stwierdzic ze o niebo lepiej mi ze spiralą :D po tabsach poprostu mi sie nie chciało.... a teraz SZALEJE!!!!!

Gość madre de dios
Najlepsza antykoncepcja - szklanka wody zamiast stosunku.

Gość bebe_30
nie wiem jak jest z ta spirala, bo moj lekarz odradza spirale kobietom , ktore jeszcze nie rodzily. ja osobiscie przed zajsciem w ciaze bralam tabletki antykoncepcyjne i bardzo sobie ta metode chwalilam:)generalnie mam plan powrocenia do tabletek po ciazy:)

Gość jassika
jak dla mnie to pigułki były do tej pory...Po ostatnim porodzie nastąpiły komplikacje i usunięto mi macicę.Byłam załamana pomimo tego że juz dzieci nie planowałam.Jak to będzie,jak będę współżyć itp.Dzisiaj uważam że jest to najlepsza antykoncepcja aczkolwiek nikomu tego nie życzę.