Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziunia1234

Nadżerka i rak- pomocy

Polecane posty

Gość madziunia1234

Mam nadzerke, w kwietniu wykazalo ze mam 2 stopienin i stan zapalny w maju i czerwcu współżyłam z chlopakiem.Czy moze z mi sie przez to powiekszyc stopien? Do tego mam stany zapalne. Lecze sie. Dziewczyny powiedzcie czy do tej pory mogl mi sie zrobic rak? czy powiekszył mi sie stopien? Panicznie sie boje. W poniedzialek ide na wypalanie ale lekarz nic konkretnego mi nie powiedzial, oprocz tego ze nadzerka jest strasznie duza, na calej zyjce i do tego ten stan zapalny. kazal usunac jaknajszybciej nadzerke. Kazal mi przyjsc prywatnie.

Gość moja córka
dwójka na cyto to normalka. Jedynkę mają przeważnie tylko dziewice i czasem kobiałki w ciąży. Nic ci się nie zrobiło od współżycia-spoko luzik-do raka droga długa a nadżerka to nie rak. swoją drogą dziwie się że lekarz ci tego wszystkiego nie powiedział...

Gość madziunia1234
boje sie bo 2 mialam w kwietniu a wmaju spolzylam i czerwcu boje sie ze na cyt wjdzie mi 4 powiekszylo mi sie

Gość moja córka
nie powiększyło się. 2 to normalny stan. zapalenie to inna kwestia. brałaś antybiotyk na zapalenie?

Gość hutuas
Stany zapalne niektóre kobiety maja prawie non stop (np ja :( ) i 2 st cytologi to NORMALKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Niema sie czym martwić!!!!

Gość moja córka
ja mam dwójkę i współżyję codziennie...i nadal mam dwojkę jak miliony kobiet

Gość madziunia1234
strasznie sie boje caly czas otym mysle ze 2 zrobilo mi sie 4 stopien bo spolzylam w maju i czerwcu

przecież wszyscy ci mówią że nie zwiększył ci się stopień to po co panikujesz?!?!?! :o nie rozumiem cię. o co ci chodzi? może ty liczysz na to że ktoś ci powie \"tak owszem współżyłaś i teraz na 100% będziesz miała 4\" :o no bo innego wyjaśnienia nie widzę. poczytaj sobie trochę na temat cytologii i nadżerek to może nie będziesz się upierać ze ci się pogorszył wynik.