Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmeryy

Dlaczego tyle grubych kobiet łazi po ulicach?

Polecane posty

Gość rozmeryy

Gość rozmeryy
też jestem kobietą ale szczupłą

Gość dlaczego tyle chudych kobiet
chodzi po ulicach?

Gość BeznadziejnaOsobaZazdrosna
a co maja sie turlac ? :o

Gość wiesz co...
a po czym ma lazic?? po dachu?? a dlaczego polacy tak strasznie przezywaja czyjas otylosc???? to dopiero pytanie

Gość moja córka
po to żeby głupi miał zagadke

Gość szkoda slow naprrrrawde
a dlaczego Ty jestes taka pusta?!

Gość xxkxx
twoj wyglad kiedys przeminie i cie kazdy facet zostawi bo jest szczupla ale stara:P:P:P:P:P ze zmarszczkami!!! A co otyle odbijaja ci facetow ze wyzywasz sie na tym forum XD buahahahahahah, daj swoje zdj to ci powiem czy ladna jestes:P bo wiele jest szczuplych dziewczyn a nie sa piekne:P, sa wazniejsze cechy niz tylko wyglad pustaku!!! I nie lazi duzo kobiet grubych po ulicach tylko normalnych!!! I nie kazdy wybiera sobie figury, nie kazdy ma super przemiane materii, nie kazdy chce byc szczuply, ludzie maja wiecej problemow niz tylko wyglad!!! A ty pustaku lepiej zacznij sie uczyc bys potem sama nie byla otyla, bo zobaczysz jak nagle zaczna sie sypac problemy!!! POIWNNAM zalozyc watek : Dlaczego tyle pustych lasek chodzi po ulicy?

Gość co to znaczy eeee
ej:) ja jestem kobieta, jestem hetero, a mimo to ostatnio bylam zaskoczona i zachwycona wprost. jakos tak jest ze w sklepie reserved u mnie w miescie pracuja same puszyste kobiety. a ja jedna z nich jest tak ladna:D naprawde ma b. ladne rysy twarzy miala fajna fryzurke ladny makijaz! sliczna mimo bujnych ksztaltow. i niejedna moglaby jej pozazdroscic rysow twarzy:) wiec nadwaga nie jest przeszkoda do bycia atrakcyjna, ba, piekna:) tak uwazam

a co kurwa maja latac , pływac czy co robic ? ja waze 54 kg ale jakos mnie grubaski nie brzydza , a dlaczego chodzi tyle wiesniar z celulitem i w krótkich spodenkach? a dlaczego łąza niby chude z odkrytymi bebzonami z których wisi sadło i pozłącany kolczyk i tatuaz z henny?

Gość zuzanna****
Bo nie kazdy jest szczuply,idioto

znam wiele kobiet które mysle ze jak nie waza 70 kg to sa chude mimo celulitu i rozstepów:( przykre jest to ze u innych widzimy mankamenty a u siebie nie!!!!

Gość bebe_30
jesli ci to przeszkadza,to siedz w domu!

Gość zuzanaaaaa
a dlaczego na ubraniach z ciucholandu jest rupi jad?:O

Gość zuzanaaaaa
trupi jad-mialo byc ;)

Gość jadore
Dokładnie.Same grube panie w szerokich kiecach, obcisłych biodrówkach z wylewającym cie tłuszczem spo nich, bądz spodnie z wysokim stanem, które tragicznie wyglądają. I idzie taki kloc.A wyobrazacie sobie jak siada na klopiku albo jak się wsuwa na fotel ginekologiczny? Raz byłam na badaniach, młoda, szczupła, domyta, wygolona, i cyk siadłam na fotel, a starsza otyła kobieta miała spodnie i jak je zdjeła to musiała paradowac do fotela nago i wsunąc się na fotel.boze jaki to musi byc widok?....... no ale do tematu. Coraz więcej kobiet żre i żre a żółądek rozciaga sie i domaga sie coraz więcej i stąd sie biorą grubaski.No a hormony to inna sprawa.Trzeba to leczyc i wtedy wraca sie do wagi, ale czy któras robi cos by sie leczyc/? A ja miałam 46 kilo i moje tarczycowe hormony były złe i leczyłam 6 lat i utyłam do 50 i nie wyglądam szkieletowo.Czy te grubaski tez nie mogą podleczyc sie? przeciez te ubrania takie wielkie, tłuste, wiszące skóry na brzuchu.Kiedys w podstawówce nie lubiło się grubych.Chłopcy unikali i śmiali się z nich wyzywają gruby wlazł do budy.buda trzeszczy gruby wrzeszcy itp. Teraz co 2 nastolatka to gruba i z chłopakiem chudym i pryszczatym.Kiedys tak nie było. Jestes gruba to jestes sama, jestes gorsza.

Gość moje zdanie jest takie
faceci chyba lubie grubsze babki widze z obserwacji:) bo lubia miec za co chwycic.

Gość jadore
tak, są słodkie, zadbane i o ładnych rysach kobiety otyłe, ale jak odwróci sie to ta pupa taka szeroka awielka opięta jakby wisząca.....a juz jak sie rozebrac......twarz jak jest ładna to ma szczęście a jak jest brzydka to :O w urzędzie widziałam taką chudzinę, poobgryzane paznokcie tłuste blon niefarbowane włosy, jasnorude brwi i rzęsy, twazr jasna sucha, nawet grama błyszczyka nie było czy tuszu, jakas kanciasta twarz z wielkim zgryzem...........okropna i męzatka.Juz wyobrazam sobie tego męza w swetrze kononowicz i w skarpetach w rąby tak zwanych wężówach:D i co lekarze myslą o takich potworkach?chuda ale koszmarna strasznie. Bóg chyba pokarał je.Nie chciałabym byc taka brzydka.Ja sie maluję, dbam o siebie, perfumuję, cwiczę, dbam o włosy, i na szczęscie mam w miare OK rysy twarzy i figure, wyrużniam sie w tłumie jako ładna a nie jako pasztet:).no ale pecha mają te brzydkie i grube. aha tez mam męza

Gość bo po ulicy nie da się
chodzić..... po obróbce Photoshopem :P

Gość sujhfwsef
jadore ---> gruby schudnie z debil zawsze pozostanie debilem :O

Gość jadore
aha dodam dla czepialskich obrończyń grubych i rzydkich. Dodam ze wcale niekoniecznie te ładne chude sa pustakami, te grube i brzydkie często są bardziej puste ....

jadore --> A co cie tak boli? Nie masz powodzenia czy puszysta laska odbiła ci faceta, że tak przeżywasz? :O:P I zainwestuj w słownik ortograficzny ;)

Gość moje zdanie jest takie
smieszy mnie jak ktos pisze jestem ladna i zadbana :) w 85% to jest nie prawda przekonalam sie nie raz.Szczerze nie widziala jeszcze osoby bez wad.Gruba moze schudnac ale jak masz twarz jak nie wypal to co zrobisz? a w glowie mniej niz zero:D