Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmeryy

Dlaczego tyle grubych kobiet łazi po ulicach?

Polecane posty

Gość Amber Forester
alez 53 kilo to w sam raz.Mysle ze kobieta o wzroscie 160-168 moze wazyc spokojnie 49-53 kilo i uwazac sie za zgrabną dziewczynę i ćwiczyć, zdrowo sie odżywaić.Bo czasami np sól potrafi zatrzymac wode w organiżmie.

Gość sylwiuśka_111
:*:*:*:*:* no cwiczyc mi sie ostatnio nie chce ale to przez te wakacje:)

Gość też grubaa
a ja jestem gruba-bardzo przytyłam w ciąży i teraz tego żałuje. ale odchudzam sie. cieżko jest i dlatego rozumiem ze ktoś jest gruby, ale powiem szczerze, że mi też nie podobają sie grubasy. tak to już jest poukładane na tym świecie. też dbam o siebie (włosy, paznokcie, makijaż, domyta jestem i ogolona :P) gruby=gorszy, niestety. kiedyś oglądałam program gdzie pokazywano dzieciom rysunki na których była ta sama kobieta ale na jednych gruba na innych chuda i dzieci zapytane która jest głupia wskazywały na grubą... dzieci sa okrute. grubym jest strasznie ciężko i nie tylko ze względy na kg. codziennie czyje sie gorsi, nie mają co na siebie włożyć, narazenia są na komentarze i uśmieszki. wiec proszę o troche kultury i tolerancji dla grubych

Gość masakra-macie pusty głowy
chyba zyjesz w swiwcie debili ja pracuje w duzej firmie i u nas liczy sie wiedza a nie wyglad

Gość Bo grubaski lubią się lansować
Taka jest już ich natura.