Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest mozliwe ze zaszlam

Czy jest mozliwe ze zaszlam a on mni zarazill czyms?

Polecane posty

hmm kochalam sie bez ale nie konczyl we mnie czy jest mozliwe ,ze moglam zajsc?raczej nie mialam dni plodnych bo bylam 2 dni po okresie i nie mialam sluzu jaki mam w dni plodne,prosze napiszcie dziewczyny ,krytykujacy i jadacy jadem dajcie sobie spokoj prosze...ja tylko pytam i prosze o odpowidz na temat,aha i jak jest z zarazeniem chorobami -nastepuja przez wytrysk czy jesli on jest we mnie to tez istnieje taka mozliwosc?wiem bylam glupia zrobilam idiotyzm ,nie karajcie mnie juz co sie stalo nie odstanie sie ,prosze tylko o pomoc i odpowiedz...

Gość co za ciemnota
dziecko to nie forum na takie pytanie!! To zycie uczuciowe a nie seksualne. pozatym dziecko ile ty masz lat bo cos mi sie zdaje ze powinnas przez wakacje nadrabiac lekcje z bilogii ktore opuscilas!

Gość dziecko drogie
pisz zrozumiale....

Gość dziecko drogie
co za ciemnota :-D :-D :-D

jesli nie konczyl w tobie to szansa jest bardzo bardzo malutka (chyba ze konczyl np na twojej cipce) ale czasami kilka kropel nasienia wydostaje sie przed orgazmem wiec jest to teoretycznie mozliwe (ale jakos w to watpie) tak moglas sie zarazic grzybami,wszami lonowymi itd.,wlasciwie wytrysk przenosi bardzo malo chorob wenerycznych,wiekszosc przenosi sie przez kontakt

Gość ile masz lat dziecko i z kim
ty sie puszczasz?jakbys miała stałego partnera to bys wiedziała ze jest "czysty" tzn nie ma zadnego syfa... no comment mam nadzieje ze nie jestes w ciązy, mamy dosc samotnych matek w kraju.

Gość tylko spokojnie
radze udac sie do ginekologa:) on wszystko najlepiej ci wytlumaczy, prawdopodobienstwo ciazy istnieje - zrob test. Zarazenie choroba tez jest mozliwe, ale z tym do lekarza:) Dlaczego myslisz, ze mogl cie zarazic?

odwalcie sie mam niecałe 17 lat i on jest moim sąsiadem i ma żone... z tego co wiem to chodził po burdelach. jestem głupia

Gość czy mozliwe ze zaszlam
prosze nie krytykujcie zdaje sobie sprawe z tego co zrobilam ,pokochalam go zawrocil mi wglowie obiecywal malzenstwo ,zaufalam mu ,a jak dostal co chcial zniknal,mam wystarczajaca nauczke juz bez waszej krytyki prosze o pomoc i rade nie krytyke,juz dosc cierpie,bo nie spodziewalam sie ze bede tak naiwna i zayufam...ale stalo sie i sie nie odstanie,boje sie konsekwencji i procz bolu,ze mnie tak zawiodl nie chce zeby mniee ktos jeszcze dolowal ,prosze was tylko o rade i pomoc...wiem ze bylam glupia mam nauczke i jestem o 100 lat madrzejsza ale juz po fakcie,,,

Gość co za ciemnota
glupia to za mało powiedziane!

nie byl przypadkowy powtarzam ze go kocham nadal a on tez mi tak mowil,czemu mysle ze mogl mnie zarazic?bo bylam slepa i w sumie nie wiem co mial na sumieniu jestem przerazona i nieszczesliwa,dalam mu co moglam z siebie a on mnie tak potraktowal to boli...i jeszcze ten strach co bedzie...

coza ciemnota-daj spokoj,jak masz mnie pluc jadem lepiej wyzyj sie na kims innym ja i tak mam juz dosc

Gość tylko spokojnie
do CO ZA CIEMNOTA odczep sie juz od tej dziewczyny i zajmij swoim zyciem

Gość dziecko drogie
szanująca się kobieta nie chodzi do łóżka z byle kim, sama przedstawiłaś swój poziom kochana...

Gość co za ciemnota
dokładnie. swoj poziom przedstawilas! szkoda mi ciebie.

Gość czy to mozliwe ze zaszlam
poisone Ivy dziekuje za normalna wypowiedz prosze o takich choc jeszcze pare,Dziecko drogie-mamo wiem ty jestes madrzejsza i starsza nie zrobilabys takiego glupstwa,gdybys przy mnie byla ja pewnie tez nie..ale nie powiedzialas mi ze on robi ze mnie jaja wiec daj spokoj i tak mam juz dosc rozumiesz?

Gość co za ciemnota
teraz masz do nas pretensje ze cie oczerniamy. trzeba bylo sie nie puszczac i nie zakladac topika!

Gość dziecko drogie
rozumiem :-) Nie jestem jeszcze mamą chociaż zamierzam być i to z moim 'sprawdzonym" partnerem:-P Moja dziecinko droga :-) PS. A tak swoją drogą dziewczyno ile masz lat i ile lat ma ten świrnięty facet?

Gość Czy to mozliwe ze zaszlam
Co za ciemnota to Ty mnie oczerniasz!to po to tu jestes?dziekuje za pomoc i rade tego po Tobie oczekiwalam ,Wiec raz jeszcze dziekuje

Gość co za ciemnota
prosze bardzo! To na przyszlosc, abys nigdy, przenigdy nie szla z facetem do lozka bez zabepieczenia!

mam25 lat swoje przeszlam ale zakochalam sie bardzo bardzo i tyle on ma tez 25 lat...po wszystkim powiedzial mi ze mnie bardzo kocha ale on nie moze byc w zwiazku i mam mu dac czas..dodam ze on uwaza ze jestem zbyt atrakcyjna dla niego ,nie wiem skad u niego ten pomysl?tak go kocham mimo ,ze mnie tak zawiodl...ale nie odzywa sie juz do mnie ie pisze nie dzwoni a ja mam swoja dume i nie odezwe sie pierwsza

szmata-to znaczy ze jak sie kogos kocha to mozna tylko po slubie?tak?nie dobijaj mnie,prosze

mozesz zajsc w ciaze jak koles sie nie spuscil w Tobie - w jego sluzie, tez moga sie znajdowac plemniki, i te moga wystarczyc do zaplodnienia (dlatego stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcyjna) a jesli chodzi o chooby to nie sa przenoszone w spermie. niektorym wystarczy dotyk - np grzybica. mnostwo chorob wenerycznych mozna zlapac stosujac \"metode przerywana\"

Gość dziecko drogie
to więc dzieckiem nie jesteś, powinnas wiedzieć co to prezerwatywa. A skąd przypuszczenia, że Cię zaraził?

Gość nie zwracaj uwagi
na tych oszolomow:P sami robia to samo, ale maja ulgejak dokopia komus innemu. Moralnosc Dulskiej, zdewociale kretynki i kretyni

nie zwracaj uwagi-dziekuje!Szmata-nieprawda nie uwazam go za takiego mimo ,ze mi zrobil co zrobil mysle ze nie jest taki jak piszesz nie oceniaj ludzi wg siebie

Szmata-nie wiesz po jakim czasie sie z nim kochalam wiec nie gadaj glupot juz troche go znalam myslalam ze dosc dobrze:(

Gość dziecko drogie
To więc skąd ta obawa? Poza tym to był facet z którym bylaś w związku czy poprostu naiwnie sie zakochałaś i oddałaś?

mysle ,ze mogl bo okazalo sie ze jednak niezbyt dobrze go ocenilam