Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kati..................

Wybór fotelika samochodowego

Polecane posty

Muszę kupić dziecku fotelik pow. 8kg. Zależy mi na tym żeby był wygodny, bezpieczny, żeby był przewiewny. Proszę doświadczone mamy o propozycje.

Gość powiedz tesciowej...
my wzielismy caly szary, ale czarno szary tez super, tylko balam sie jasnych plamek na czarnej tapicerce:)

Dzieki za propozycje, a jak się sprawdzaja w użyciu, czy są wygodne i trwałe?

Gość jesienna mama
Kipiliśmy małemu Romera jak miał 8 mcy, teraz ma 2 lata więcej i bardzo chętnie w nim jeździ, sam wsiada do niego. Fotelik wzięliśmy czarno-szary (pasuje do tapicerki auta, ale nie o to chodziło). Sprawuje się super, żadnych zabrudzeń i będzie służył jeszcze następnemu dziecku. Drugi raz też bym taki kupiła. http://pasaz.wp.pl/rsklep.html?orgURL=http%3A%2F%2Fwww.baby.com.pl%2F%2Fredirect.php%3Fpartner_id%3D2%26url%3Dszczegoly.php%253Fprzedm%253D6676501%2526grupa_p%253D1

Gość hmmmmmmmmmmmmm
Ja tez wkrótce będe musiała kupic większy fotelik i mam w zwiazku z tym pytanie - na co należy zwrócić szczególną uwagę przy zakupie, co się sprawdza w praktyce a co nie?

Gość ja mam ten
cyber solution. Moje dziecko jest nim zachywcone.nie poci się,wygodnie się spi i jest ogólnie tak wygodny,że mała bez problemu siedzi w nim 400km i nawet nie zapiszczy ze ją pupa boli. polecam

Gość powiedz tesciowej...
no tak, romer fajny, ale za te pieniadze fotelika na 2 lata bym nie kupila:O a cybex starczy na jakies 10:) zle tylko, ze nie ma wlasnych pasow, ale ogolnie jak narazie zapowiada sie dobrze. ma regulowane oparcie, rosnie z dzieckiem i mozna dzieciatku podnozek wyciagnac, jeszcze go pozadnie nie przetestowalismy, jak obadam to napisze wiecej:) moja mala ma niecale 3 lata a juz wazy 15kg.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy

Gość kirek12345
kup worek po cemencie :) i wrzuc do niego swojego bahora :) a pozniej do bagaznika :) kto by chciał ogladac taka morde :)

Gość 34ab
do poprzednika twojej mordzie również podziękujemy. Co do fotelika ja mam starlight tj troche tańsza wersja roamera chyba sprawdza sie super mała zadowolona.