Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulincia66

obawa przed ciąża

Polecane posty

Gość paulincia66

dwa tygodni temu pieściłam się z moim chłopakiem. włożył także człona do mojej pochwy ale nie głęboko ponieważ jestem dziewica i oboje jeszcze nie chcemy współżyć. trzymał krótko.wiem że ten sluz który sie wydobywa z członka zawiera plemniki tak jak sperma ale nie w takiej ilości ale zaweiera. teraz sie boje że mogę być w ciaży ;/ niedługo mam dostać okres i mam nawet objawy tego ból brzucha i głowy.

Gość o maj gottt
a moge spytac? po co na krotko, i po co nie gleboko go wkladal? bawiliscie sie w chowanego czy jak? bo nie rozumiem.... albo sie kochacie normalnie albo wogole, z reszta sama napisalas ze nie chcecie to po co jakies "troche" wkladanie? bez sensu..... trzeba bylo myslec wczesniej a nie martwic sie po fakcie

no dokładnie po co się tak bawicie? jeżeli macie taką ochotę to może niech facet gumkę założy? szanse na ciążę są, niewielkie ale są. naprawdę radzę się zastanowić czy nie lepiej się zabezpieczyć a nie potem ze strachu umierać.

Gość paulincia66
a co wam do tego chcieliśmy poczuć intymną więź ale nie uprawiać sexu- to mi włożył potrzymał chwile i wyjął. było miło - no a teraz będę dziewicą w ciąży...:-((