annnnnnna 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Drogi Rodzicu! Jeśli szukasz opiekunki dla swojego dziecka zapoznaj się proszę z moją kandydaturą. Mam 26lat, doświadczenie w opiekowaniu się dziećmi. Pracowałam w okresie studiów jako niania, mam młodsze rodzeństwo, odbyłam staż absolwencki w przedszkolu, pracowałam jako pomoc wychowawcy półkolonii, byłam nauczycielem świetlicy w szkole podstawowej z oddziałami integracyjnymi. - Ma wiedzę na temat rozwoju małych dzieci, która pozwala mi dostosować rytm dnia do potrzeb dziecka, by znalazło się w nim miejsce nie tylko na zabawę, ale również na naukę, rozwój i odkrywcze poznawanie świata - Jest punktualna. - Dbam o swoje zdrowie, jestem osobą bez nałogów. - Lubię ruch na świeżym powietrzu. - Dzięki pracy z dziećmi nabyłam umiejętność szybkiego reagowania w sytuacjach kryzysowych. - Posiadam wykształcenie pedagogiczne, ukończyłam Uniwersytet Śląski, wydział: pedagogika, kierunek: opiekuńczo-wychowawcza ( posiadam dokumentację ukończenia studiów, odbytych starzów, świadectwa pracy). W ciągu minionych pięciu lat pracy, do moich obowiązków należało: gotowanie (odgrzewanie) posiłków dla dziecka, karmienie, ubieranie go odpowiednio do pogody, dbanie o jego higienę (przewijanie, kąpiel), zabieranie na spacery i plac zabaw, towarzyszenie w zabawie, usypianie, opieka nad dzieckiem chorym. Do moich ulubionych zajęć należą zabawy plastyczne z dziećmi. Pragnę podjąć opiekę nad dwójką dzieci, (Państwa koszty zmaleją, dziecko będzie miało kompana do zabaw) dlatego też proponuję opiekę w moim domu (3pokoje, salon, ogrodzony ogródek zdala od jezdni). Zapiekuje się tylko młodymi Polakami, zapraszam rodziców, którym zależy, żeby ich dzieci mówiły płynnie w ojczystym języku. Dieta w moim domu jest Polska. Nie posiadam własnych dzieci, moja uwaga będzie skierowana na Państwa dziecko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Kontakt: opiekunkanottingham@wp.pl, tel.07923356689, gg: 6249590 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ale szukam głosu na Napisano Lipiec 11, 2007 http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.php?id=showgallery&sh=15286&pg=1 http://www.naturella-fotokonkurs.pl/index.php?id=showgallery&sh=11779&pg=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 11, 2007 Masz moje głosy, fajna wiewiórka, niestety tutaj (UK ) nie ma rudych wiewiórek :-( http://www.nottingham21.co.uk/parks_highfields_10.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
80jagodka 0 Napisano Lipiec 14, 2007 witam.mam pytanko,czy znalazlas chetnych do powierzenia swoich dzieci Twojej opiece?wybieram sie do Nottingham we wrzesniu na dlugi okres czasu i tez jestem zaintersowana taka praca ,wzglednie sprzataniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Lipiec 14, 2007 Hej :) Chętni są, choć problem w tym że chciała bym zapiekowac się dzieckiem u siebie w domu, więc rodzice musza sie liczyć z dowozem dziecka do mnie, a przeniosłam sie do dzielnicy gdzie mieszka niewielu Polaków. Nie wszyscy posiadają tu samochody i powstaje problem. Kolejną sprawą jest wynagrodzenie, ja chciałabym otrzymywać 2.5Ł za godzinę przy piece 8h/dziennie tj 100Ł tygodniowo, za mniej godzin lub nadgodziny 3Ł/h, niestety dla wiekszości to zbyt wysoka kwota i bardziej opłacale jest ściągniecie np. babci dziecka z Pl ( doskonale rozumiem podejście rodziców i takie rozwiązanie), jednak ja cierpię na łabość do dzieci, w innej roli się nie widzę, nie potrzebuje na szybko znaleść zatrudnienia więc nadal szukam i znajdę:) . 80jagodka masz może jakieś doświadczenie w piece nad dziećmi? lubisz tego tupu pracę? ile masz lat? może założyłybyśmy coś na kształt domowego przedszkola? - spróbowac zawsze warto :) kontakt do mnie znajdziesz w poście, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adammmmm13 Napisano Lipiec 26, 2007 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach