Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśkaooA

KIEDY WASZ DZIECI ZACZEŁY ŚWIADOMIE CHWYTAĆ ZABAWKI?

Polecane posty

Gość aśkaooA

tak jak w temacie,jestem ciekawa bo moje ma prawie 4 mies i jeszcze nie do konca,bo chwyci ale pusci cos dlugo to trwa :-0

moja 7 misieczna coreczka juz dawno chwyta zabawki,ale nie pamietam za dobrze kiedy to bylo.wiem tylko,ze nie moge jej przebrac na lozku jak cos lezy niedaleko niej.zrobi wszystko zeby to siegnac i zazwyczaj jej sie udaje

moja mała ma 4 miesiące i tydzień chwyta już zabawki wkłada je do buzi ale też jeszcze tak trche nieudolnie i czasem jej wypada.A ogólnie to pcha do buzi wszystko co ma pod ręką:)

No moja tak samo:)Ma taka grzechotke misia z wielkim czerwonym nosem lapie go i wpycha do buzi czytałam że w piatym miesiącu dzieci chwytają wszystko całymi dłońmi a nie palcami i dlatego wychodzi im to troche nieporadnie:)Moja mała czyta już gazety hehe potrafi je całkowicie zdewastować i stuka w klawiaturę kupa śmiechu jest przy tym.

moja cora zaczela wyciagac raczki po zabawki w piatym miesiacu, teraz jest w szostym i gdy cos lezy w poblizu co ja zaciekawi to sama do tego pelznie :)

A ogólnie z dnia na dzień robi coś nowego dodaje nowe głoski jak sie czegos nauczy to potem cały dzień to powtarza dzisiaj naprzykład robi brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i pluje przy tym co chwilę muszę jej śliniak zmieniać.Już od dość dawna przewraca się z plecków na brzuszek na początku się męczyła że nie wiem a teraz fik myk i jest na brzuszku:)