Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dobra duszka

PROSZĘ! Pomożcie mi odczytać wynik na toksoplazmozę!

Polecane posty

Umieram ze strachu /mam szynsyle, chomika i miałam ze 2 tyg. kontakt z kotem takim hmm co lata po dworze/ do ginekologa nie umiem się dodzwonić. Oba wyniki ujemne czy to dobrze czy źle?: IgG: 0,1 Ul/ml - ujemny IgM: 0,094 Ul/ml - ujemny

Gość agacia jojojo
dobrze. nie bój się. wszystko jest w porządku.

Gość toxo
dwa ujemne oznaczaja ze nigdy nie chorowałas powtorz badanie w ostatnim miesiącu II trymestru

Ale ulga dziewczyny nie macie chyba pojęcia jak sie cieszę!!!!!!!!!!! 🌼 JUPI!!! 🌼 Tylko z kotem miałam do czynienia jakieś 2 tyg. temu - czy teraz badanie wykryłoby ewentualna chorobę? I co z moimi zwierzątkami - szynszylki 2 - mogą ze mnazostać czy powinnam je komuś dać na przechowanie albo dla pewności zbadać pod kątem toksoplazmowy u weterynarza? Nowa 346 - żysczę wszystkiego dobrego widzę że maleństwo lada moment będzie na świecie! Ja sieei mogę doczekać a to dopiero 3 miesiac...

dobra dusza no juz moze jutro:) tobie tez zleci nie martw sie ,zdrowka zycze tobi i twojej dzidzi:)

Gość ninakkaaaa
dziewczyny, a jak pierwze jest ujemne a w drugim przeciwciała się ujawniły, czyli dodatnie? co to znaczy? to badania sprzed roku, a ja teraz jestem w 12 tc.. boje się

Gość ninakkaaaa
pomózcie...