Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan pięknych dziewic-pereł

Brzydkich dziewic jest masa, ładnych lachociągów jest masa, a pięknych dziewic..

Polecane posty

... jest bardzo mało! I to są właśnie kobiety z górnej półki. Jest ich mało, ale ta ich egzotyczność dodaje im atrakcyjności. Pełno jest ładnych kobiet, ale dziewicami w większości nie są, a często kobieta atrakcyjna jest wręcz puszczalską zdzirą, co zalicza przygody seksualne. Dziewic też jest sporo, ale w większości nie są zbyt atrakcyjne. A piękne dziewice to rzadki okaz, perły z górnej półki. I one po prostu są tylko dla najlepszych!

Gość a jak kobieta sie puszczala
zarowno pasztetom wszelkim jak i dziwkom

Gość piękna dziewica
właśnie nie dla ciebie, obleśniaku

Gość jesteś stuknięty
Długo musiałeś myśleć nad takim...podziałem kobiet. Ja jestem bardzo atrakcyjna ale jestem mężatką (w związku z tym nie-dziwicą). Po prostu te atrakcyjne nie zwracają na Ciebie uwagi więc w taki durnowaty sposób podbudowujesz swoje męskie ego. Idź do psychologa.

Gość hgjhg
ladnych lachociagow jest masa? Przesadasz.

Gość pewnie autorka się
dowartościowuje licząc na amatorów pięknych dziewic. To będzie brutalne ale muszę to zrobić dla twojego dobra. To że jesteś dziewicą to fakt ale nie dlatego, że jesteś z górnej półki. Przykro mi ale to co ci mama mówiła o twojej urodzie to kłamstwo! Ty jesteś po prostu brzydka. Nie podszywaj się pod faceta bo tylko jeszcze bardziej się pogrążasz. Więc skończ to albo podam twój czarny nick

Mylisz się. Jestem facetem. A ten temat dałem zeby przedstawić swoje przemyślenia, że piękne dziewice (dorosłe) to wielka rzadkość. Im kobieta bardziej atrakcyjna tym przeważnie gorzej się prowadzi i sexu bez zobowiązań sobie nie żałuje. Moja kobieta była dziewicą jak ją poznałem, no ale wtedy to jeszcze do szkoły chodziliśmy

Gość Fan pieknych dziewic-perel
Sam tez jestem jeszcze dziewicem.

Gość lala+
Fan pięknych dziewic-pereł a czy i ty jestes równiez" dziewica"?? pff...moze piekna dziewica czeka na cudownego prawiczka? i w tym momencie to cie skresla u niej 🖐️:)

a teraz pytanie techniczne :D jeżeli twoja dziewczyna była dziewicą jak ją w szkole poznałeś to co cię obchodzą obce dziewice jak masz swoją? i po co ja to czytam?????????? :O

Gość najpiękniejsza na świecie
generalizujesz jesli chodzi o to ze atrakcyjne sie puszczaja na prawo i lewo...mam kolezanke-jest mila, sympatyczna, wygadana, ale na pewno nie mozna powiedziec ze jest atrakcyjna...a puszcza sie tak ze nawet nie pamieta ilu miala facetow...

Gość Fan pieknych dziewic-perel
jestem dziewicem jesli oczywiscie nie liczyć analnych orgii z chłopakami z drużyna Basketballu z Nigerii :-p jutro ide na zdjecie szwów z jelita grubego :o

Gość julmm
"Im kobieta bardziej atrakcyjna tym przeważnie gorzej się prowadzi " gowno prawda, ze tak powiem.

Gość ja jestemmm
atrakcyjną dziewicą:) wielu facetow na mnie leci i podziwia moja urode. mowie to tylko dlatego, ze jestem w internecie i anonimowa. w realu nigdy bym tego nie powiedziala przez skromnosc a tutaj moge, a co :0