Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnica mala

byla mojego narzeczonego jest slawna

Polecane posty

Gość
Hej nie przejmuj sie napewno jest tak jak mówi , mojej przyjaciółki mąż był kiedyś również z bardzo znaną osobą i mówił , że nie zależy mu, Długo \"podpatrywała\" czy się jeszcze się nią interesuje , ale okazało sie , że faktycznie to przeszłość są ze sobą bardzo szczęśliwi.

Gość jesteś niewiarygodna
chcesz poznać nasze zdanie. my chcemy wiedzieć o kim piszemy. nie zdradzasz o kogo ci chodzi (bo to najprawdopodobniej wymyślona prowokacja) to nie wiemy na czym stoimy i co tu doradzac..

nie bawia mnie prowokacje, poza tym, gdyby to miala byc wymyslona historia to pewnie i jakies piekne i pasujace do tej calej historii, spektakularne,zeby was zadowolic, imie bym wymyslila. Dziekuje za wszystkie rzeczowe odpowiedzi. a ktos tu mial watpliwosci co do ich zareczyn. NIe byli zareczeni, jestem jego pierwsza (i licze ze ostatnia) narzeczona, byli razem 4 lata. Po 3 latach i 10 miesiacach zamieszakali razem i wszystko sie posypalo. Dzis sa znajomymi tylko na \"czesc\". On mowi, ze nie zaluje tego, ze z nia byl, bo na pewno wiele go to nauczylo, ale dzis... nawet gdyby byl sam, to nie chce juz miec z nia nic wspolnego. Wierze mu. Kocham go. Ufam mu. Tylko sobie jakos malo ufam i malo panuje nad ta swoja idotyczna zazdroscia.

Gość chory potter
a ja dalej jestem ciekawa kto to taki...

Gość to napisz chociaz czy
ona jest blondynka czy brunetka i z jakies dziedziny czy piosenkarka aktroka...?

Gość amikaaa
no i co napiszesz czy nie