koffanie 0 Napisano Lipiec 11, 2007 ello czym golicie \"to miejsce\"? golarką? depilatorem? a moze pensetą po włosku jednym wyrywacie?;] prosze o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opalam palnikiem .... Napisano Lipiec 11, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koffanie 0 Napisano Lipiec 11, 2007 yhymm :D niezły sposóbb... --> zeby sie popatyzc.... ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Lipiec 11, 2007 jesli \"to miejsce\" to cipka to ja jadę depilatorem i zostawiam tylko mały paseczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koffanie 0 Napisano Lipiec 11, 2007 przeciez to..... ho****** boli;/;/ depilatorem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podobnoo Napisano Lipiec 11, 2007 ale depilatorem podobno zajebiscie boli. Chyba ze to nie prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulinkaaaaa 0 Napisano Lipiec 11, 2007 tylko wosk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Lipiec 11, 2007 no boli ale wolę szybko depilatorem niż się pensetką babrać :O a po maszynce mi się robią krostki i piczka okropnie wygląda :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Lipiec 11, 2007 Robią się syfki tylko przez jakiś czas :-) Potem wygląda całkiem ok ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bum bum bum Napisano Lipiec 11, 2007 ja tylko golarką. Krostki mi sie robią jak sie gole ta sama maszynka kolejny raz,a jeśli nie jest tępa tylko nowiutka to wszystko jest elegancko.. :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghjj Napisano Lipiec 11, 2007 ja sie gole zwyklą maszynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hairy-lover Napisano Lipiec 11, 2007 Jestem załamany :(( Czy nie ma już kobiet, które NIC nie robią ze swoi "fryzurkami" ??? Jeśli są niech napiszą na topiku: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3514488&start=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach