Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dexxxter

Seks w prezerwatywie nie powinien się nazywać seksem tylko półseksem

Polecane posty

Gość dexxxter

Przecież doznania w prezerwatywie są o wiele mniejsze.

Gość głupi jesteś
jak używasz takiej o grubości dętki do rowera to pewnie że nic nie czujesz...teraz są takie cienkie że wszystko się czuje

Gość dexxxter
głupi jesteś jestes chlopakiem czy dziewczyna? podobno dziewczynie nie robi roznicy czy facet ma prezerwatywe czy nie

Gość mmmmmm
pewnie ze robi roznice!!!!!!!!!1ja wole bez:)

Gość dziecko2
no wiadomo że bez lepiej, ale kiedy tak bezpieczniej...:)

Gość a co powiecie o facecie ktory
masz na mysli choroby czy ciąze?

Gość trrzeba było
nie walić konika o każdej porzed dnia i nocy przez parę lat to byś więcej czuł hehehe...

Gość a co powiecie o facecie ktory
ja wiem, czy to walenie konika powoduje ze sie mniej czuje, jedni twierdzą ta, inni że wręcz odwrotnie, ze od tego jest przedwczesny wytrysk , wiec prawda jest pewnie po srodku, czyli ze nie powoduje to ani jednego ani drugiego, z reszta nawet kościól, ktory zabrania masturbacji mowi, ze nie czyni ona szkod fizycznych tylko duchowe

\"dziewczynie nie robi róznicy czy w prezerwatywie czy bez\" - co za idiotyzmy. Chyba tylko prostytutce nie przeszkadza to że facet nieiwele czuje i ma pół przyjemności (więc i pół orgazmu). Jesli kobieta upiera isę na gumę i twierdzi ze zadowala potrzeby faceta to KŁAMIE , lub nie ma ziolonego pojęcia co on naprawde myśli.

Gość jakakakka
No panowie, zostać tatusiem albo podłapać HIVa to dopiero są zajebiste doznania. Rzeżączka tez nie jest zła, grzybica, HPV, WZW, opryszczka, kłykciny kończyste i tak dalej, to dopiero musi kręcić!

Gość jakakakka
A odpowiednikiem raka szyjki macicy jest rak penisa. Wirus ten sam.

Jak jest para to są tabletki one dają gwarancje o wiele większą niż guma. Seks w gumie jest przeznaczony dla stosunków z prostytutkami (tam niem grają roli odczucia ale czysta forma dla formy)

Nigdy nie zdarzyło mi się kochać w prezerwatywie i żeby to była jakaś wielka różnica?! Może zapach i to że trzeba to założyć, psuję trochę nastrój, ale lepsze to niż złapanie jakiej wenery.

Bardzo ciasna rzecz, ograniczająca czucie i to bardzo. Niech \"cwane\" panie założą na dłoń bardzo ciasną rekąwiczkę ogrodniczą i w niej macają partnera. I niech opiszą jaka to \"przyjemnosć\" A i to to pewnie nic w porównaniu z tym jak facet ma radykalnie niższą jakośc seksu w gumie. Seks z jedną kobietą bez gumy ZAWSZE będzie lepszy od seksu z inną kobietą z gumą. I to nawet jak ta druga będzie ładniejsza.

Gość no pięknie
Facet,a Ty pomyślałeś czasem, by nie być takim egoistą ?Owszem,są tabletki, ale czy wiesz jaki wpływ mają na kobietę?Fakt, są one bezpieczne, ale również sieją spustoszenie w organizmie kobiety, na pewno ich branie ma niemały wpływ na późniejsze funkcjonowanie organizmu kobiety. Dlatego zamiast obciążać kobietę braniem tabletek można czasem wsunąć gumę i nie marudzić.Czemu to kobieta musi zawsze myśleć o zabezpieczeniu?;)

Gość no pięknie
a mi to ryba czy zajrzy czy nie zajrzy.wyrzuciłam to z siebie i już mi lepiej;)

Gość no pięknie
opóźnienie adekwatne do wagi problemu;)

Gość no pięknie
luz:)

Gość facet.rocznik.1978
sram sobie do dzioba :classic_cool:

Oj dziewczyny. Ja jestem gotów się założyć że dla faceta seks w gumie jest tym, czym dla kobiety jest seks z facetem z mikropenisem. ps: i wiedzę ze niektorzy mają poglądy o tabletkach rodem z lat 60-tych i 70-tych. Ewentualnie takie jak publicyści Radia Maryja

To piękne, co piszesz, facet, ale nawet jak się jest parą, zwłaszcza jak się wcześniej miało inne \"pary\", to można coś podłapać:) Poza tym rozumiem, że jak się zakochasz, okaże się, że dziewczyna nie może brać pigułek, bo rozpierdalają jej naczynia krwionośne oraz wątrobę na przykład, albo załóżmy ma niewydolność nerek, to ją kopniesz w dupę, bo będzie egoistką, która nie daje Ci przyjemności?:)

Gość tak szczerze
skoro to dla facetó nie jest przyjemnościa to dlaczego mają orgazm i to czasami bardzo szybko

desko Skoro ci z niedorozwojem rozmiaru penisa mają kobiety, które ich kochają to i kobiety , których faceci muszą robić to w gumie, też mają miłośc z ich strony. Ponoć miłość pokonuje różne przeszkody :-D :P

Wiesz, naprawdę, to co piszesz jest zajebiście przykre. Tak się składa, ze kiedyś miałam ogromne kłopoty ze zdrowiem, akurat musiałam przyjmować hormony i to w dość dużych ilościach, przeróżne i nie dla przyjemności:o I na serio, myślisz, ze jak się naczytasz jakichś artykulików z Cosmo, które piszą moje koleżanki z roku, wymyślając tak cokolwiek, to wiesz cokolwiek o wpływie hormonów na człowieka?:O Nie mogę się doczekać, kiedy w końcu jakaś kobieta wyręczy nieśpieszących się w tym mężczyzn i wymyśli tabletkę antykoncepcyjną dla mężczyzn. I wtedy do was będzioe napierdalać głowa, będziecie mieli żylaki po miesiącu (słownie: miesiącu) brania tego gówna, zaczną wam puchnąć ręce, nogi, będzicie obolali napuchnięci i generalnie cool:classic_cool:

desko No są przypadki zdrowotne (mimo iż to nie większosć). I tu się nikogo nie będzie winić. Bo to tak jakby wynić tych facetów z malutkimi ptaszkami. Ludzie genów sobie nie wybierają. Różnica tutaj jest oczywiscie duża. Jeśli kobieta czasem zrobi facetowi loda z połknięciem, to szybko będzie uradowany i z radością założy gumę jeśli będzie wiedział jaki go spotka finał.

Gość tak szczerze
facet jesteś załosny,przecież chlopak nie kocha za to że kobieta robi mu loda z połykiem,każdy jest inny

Ja nie pisza o kochaniu lub nie. Piszę o doznaniach erotycznych. Od samej miłości orgazmu się nie ma. Choć u kobiet emocje mają większe przełożenie na seksualność niż u facetów

Gość tak szczerze
wiecie jakie jest naprawde stanowisko ginekologów wobec tabletek? mnie pani doktor nie chciała ich zapisac bo powiedziała że nie chce zebym sie truła,ale jak przychodzi laska co sie pieprzy bez opamiętania to przepisuje jej tabletki żeby był świety spokój