Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p. Justynaaaa

Czekam na księcia z bajki. Kto się przyłączy?

Polecane posty

Książe przyjedź w końcu i mnie zabierz z mojej samotni, czekam!!!! Żebym choć wiedziała gdzie Jesteś. I że warto czekać.

Gość M_rose
Hej Ja też mam pewne postanowienie (może nie najlepiej to brzmi),że albo będę miała faceta,którego będę kochała a on mnie,albo nie będzie żadnego.Miłość jednostronna nie wchodzi w grę.Po co mam męczyć się w przyszłości z kimś,do kogo nic nie czuję?Bezsensu.Wole być już sama niż byle jak wyjść za mąż.Pozdrawiam 🌼

Gość Justynaaaa
Deko, napisz do wróżki "Przyjdzie dzień", topik na aktualnej stronie obecnie wisi. Ona Ci podpowie może. Ale poważnie chcesz wiedzieć? W sumie to można samemu do tego dojść - trzeba tylko otworzyć oczy i patrzeć we właściwy sposób.

Oczywiście ,ze równiez czekam na ksiecia z bajki o czym mówi moja stopka :):):):):)

nie chce wiedzieć ... --------------------------- tzn jak?

każdy ma swojego księcia i księżniczke :D:D tylko trzeba na niego trafić ...

Gość M_rose
chyba nie chcemy znaleść się kiedyś na topiku zatytułowanym "Sposoby zdradzonych żon" :D:D

jakie masz propozycję jastrząb? tylko nie jakiegoś...

Gość Justynaaaa
Witam pięknie Szanowne Towarzystwo.:)

Gość Justynaaaa
Strzelać, fakt, to ważna umiejęstność. Ale najpierw trzeba księcia spotkać, potem dopiero upolować.:P

księciem to jesteś dla swojej księżniczki... :P:D strzela się tak aby nie uszkodzić księcia... :D

Gość Justynaaaa
Sposoby dochodzenia :P do Księcia mogą być przeróżne. Każdy inną idzie drogą, lecz nie każdy dojdzie. Niektórzy nie dojdą, bo nie starczy im cierpliwości, inni - bo obrali złą drogę, a jeszcze inni - z jeszcze innych powodów.:)

Gość Justynaaaa
Jasne że masz, jastrzębiu. Widzisz, zostałeś przegłosowany, zatem pozostaje Ci tylko pogodzić się z naszym zdaniem - jedynym słusznym, oczywiście.:)

Gość Justynaaaa
A tam poszukiwania. Tu się czeka, a nie szuka przecież. Także będącym na tym topiku szukać zabraniam. A co sobie będę żałować.:P Poważnie przyjrzyjcie się swojemu dotychczasowemu życiu, a będziecie wiedzieć co Was czeka.:D

Gość Justynaaaa
Ja widzę i to wyraźnie. I nie wiem czy się z tego powodu powinnam cieszyć, czy może płakać. Ale jedno jest pewne - nic przyspieszymy, pomimo nawet najlepszych chęci czy największych starań.:)

Żegnajcie na dziś. Żegnaj Książe mój, gdziekolwiek Jesteś i o ile Jesteś. ale lepiej dla Ciebie, żebyś jednak był :p