Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tornado28

jak kulturalnie zakonczyc znajomosc?

Polecane posty

w sobote w klubie poznałem fajną dziewczyne po kilku godzinach wyladowalismy u mnie w domu. sex był wspaniał poprostu super ,powtórzylismy to nastepnego dni jeszcze raz.Ona chce rozwijac tą znajomosc tylko ze ja mam pewne obawy. nie chce byc w zwiazku z dziewczyna która idze do łozka w pierwsza noc. dlatego prosze o jakas rade jak kulturalnie dac jej do zrozumienia ze to nie ma sesu zeby jej nie urazic

Gość och.....karol.....
no nie ma sęsu.... szkoda laski dla takiego grzmota..:o

Gość Beznikowa
niemożliwe ze ktoś jest taki głupi. Więc prowokacja

Gość takie dziewcze jedne
ups niezła historia na jedną noc była dobra na dalsze życie już nie,ale to twoja sparwa powiedz jej,że jesteś tylko samcem który musiał zaspokoić swój popęd,a szukasz tak na prawde porządnickiej panienki

to miało byc na jedna noc ,nie jestem chamem chce to zakonczec grzecznie co w tym złego .

Gość co za blazen
jestes zwykla ciota i znajdziesz sobie szara myszke cnotke niewydymke , ktora i tak bedzie dawac dupy na lewo i prawo ty glupi niedoswiadczony gogusiu

Gość szpetna Krystyna
poproś ją żeby Ci obciągnęła z połykiem i powiedz że to dla Ciebie bardzo ważne w związku. Jak się nie zgodzi to masz luz, jak sie zgodzi to też wygrałeś a potem pomyślimy :)

chamstwem już się wykazałeś więc ciągnij dalej ten wóz chyba ,że umówiliście ,że to ten jeden raz tej jednej jedynej nocy

to ona zaproponowała bardziej .moj bład ze zgodziłem sie na kolejne spotkanie. nie szukam wcałe cnotki itp.

A może to ona stwierdzi, że jesteś facetem tylko do łóżka, skoro już w pierwszym dniu znajomości zacząłeś od seksu? Może wolałaby jakiś okres zdobywania i ty nie będziesz jej pasował na gościa do poważnego związku? Co to za facet, który od razu idzie do łóżka? Pewnie jakiś ..... hmmmmm. powiedzmy \"alfons\", niewart większej i poważnej uwagi. Jak tak bym o Tobie pomyślała.

Gość janek taki sobie
powiedz że jesteś pedałem i chciałeś tylko spróbować jak to jest z kobietą

ona zaproponowała bardziej co to w ogóle znaczy ,że uwiodla cię i zaciągla do łóżka ,a ty teraz tak w zasadzie to jesteś poszkodowany bo nie wiesz jak wyplatać się z niedogodnej sytuacji jak ci na niej nie zależy powiedz coś banalnego o braku chęci do zawierania nowego związka

Gość anhelina
Ama_leta, a z iloma jeszcze tak próbowałaś lafiryndo?

Dlaczego Ty poszedłeś w pierwszych godzinach znajomości z nią do łóżka? Jak się to rozejdzie po znajomych, to dziewczyny-kandydatki na poważny związek mogą Cię nie zechcieć? Jeśli kulturalnie chcesz to zakończyć, to po prostu ją przeproś i powiedz, że nie chciałbyś dalej tego kontynuować, bo nie czujesz się z nią uczuciowo związany, a chcesz być w porządku i nie ranić jej okłamywaniem. I żeby nie miała do Ciebie urazy. Nie mów o prawdziwych powodach. Na przyszłość bądź taki, jakbyś chciał, żeby była Twoja dziewczyna. Człowiek uczy się na błędach. Powodzenia! :D

Gość no nie dasz rady
w zasadzie to bądź szczery. Zawsze zyskasz pewność, że trafi to do jej pustego łba i nie będzie próbowała Cię więcej nachodzić, co by się mogło przydarzyć gdybyś starał się być delikatnym

Gość hrabia von Zepelin
gwałcę bezpańskie koty

Jesteś zupełnie pewny, że nie będzie następstw w postaci.... dzidziusia? Powiedz, że nie chcesz być z nikim w stałym związku i że chciałbyś, żeby o tym wiedziała, zanim zaangażujecie się uczuciowo. Może się obrazi i Cię zostawi. Aha - i że nigdy o niej nie zapomnisz. Będzie jej mniej przykro. Musiałeś jej się bardzo spodobać, albo coś do Ciebie poczuła, skoro tak od razu się zdecydowała. Zranisz ją. Ale skoro jej nie chcesz lub nie cenisz, to rzeczywiście lepiej skończyć to od razu.:(

Gość czepiacie sie chłopaka
zaruchał i chce mieć spokój. Czy to takie dziwne?

zrobiłem takie cos pierwszy raz i juz wiem ze to był bład. dzidziusia na pewno nie bedzie. perła dziekuje za rade

bardzo dobrze zrobiłeś kobieta powinna byc traktowana jako rzecz jednorazowego użytku

Gość zwłaszcza jeżeli sobie na to
pozwala P.S. co to Twojej stopki: ciało raz puszczone dalej puszcza się samo :classic_cool: powinno być

Gość jak rzecz
jednorazowego uzytku, a uzyl jej wiecej razy!!! Ona nie jest rzecza! Co za debile z tych facetow. sami sie puszczaja, a pozniej niby kobieta jest latwa.

Gość mężczyzna traktuje kobietę
tak jak ona pozwala się traktować