Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

on_bez_nicka

Czy ja naprawdę jestem dziwny?

Polecane posty

Gość Nikita.....
niestety,zgadzam sie z opinia Twojej kolezanki:P,wedlug mnie nie jestes facetem,w ktorym mozna znalezc oparcie.Nie obrazajac Cie,po prostu taki zwykly nygus,ktory boi sie wychylic,boi sie napic,na pewno(o zgrozo!!!!) nie potrafisz tanczyc:P.Ot,taka du..a nie chlop:P

Gość Iwa...
to jeszcze zalezy kto czego potrzebuje w zyciu.

Gość autorze
no więc dlatego też mówię,że proza życia Cie kiedyś zabije....obym sie myliła, bo na fajnego faceta mi wygladasz, o ile facet może być fajny;) pozdrawiam i trzymam kciuki za to, abys pomimo wszystko pozostał sobą...🌻

Jak zawsze pojawia się odzew desperatek wypatrujących wszędzie ideału: \"Skąd jesteś?\" Bo pewnie się zaraz spotkacie, zakochacie i jakaś szczęściara będzie miała swojego Księcia z Bajki...

Nikita > a po czym tak wnioskujesz? Nie unikam imprez w gronie znajomych. Czy napisałem, że jestem abstynentem? A skąd! Nie upijam się, ale to nie znaczy, że w ogóle nie piję. A jeśli chodzi o taniec to zależy co masz na myśli. Tańca poważnego nie trawię, ani nie umiem :)

Przestańcie, durne baby.. Znam kogos takiego jak on, i sie po nocach rozpisuje na kafe ze anioła spotkałam, siedze i mysle o nim bez przerwy... wiecie co znzczy zakochac sie w takim facecie jak on..? To jest jak kurde, oczyszczenie..... Ty sie chłopie nie zmieniaj, kazda laska da się za ciebie zabić.

Gość Iwa...
mój esk własnie taki byl i to mi sie w nim podobalo

Gość Iwa...
a desiree83 żal dupsko ściska!!!!!!!!!!!!!

Gość gosiaczek82
Mam takiego kolege, niestety zajety. Przyznam ze facetow z takimi zasadami nie ma duzo. A wolnych to juz tylko garstka. Moze wlasnie jedynie w malych miastach jeszcze tacy istnieja.

Gość Iwa...
nigdy nie poznala faceta z zasadami i nie zakochala sie i teraz morały prawi!!

Autorze, potrzebujesz po prostu dziewczyny o podobnych poglądach do Twoich. Też mieszkam w małym mieście i nawet mam kilka takich wolnych koleżanek, do tego całkiem ładnych. Tylko że niestety za daleko mieszkasz, bo dałabym Ci namiary do nich :)

Gość Iwa...
mój eks facet wlasnie taki byl i na bank juz drugiego takiego nie znajde.

Nie ściska, ale mimo że sama to nie desperatka szukająca faceta na forum, w dodatku babskim... Wypytywanie o miejsce zamieszkania itp w ogóle się nie wiąże z sensem tematu, ale jak ktoś po kilku zdaniach wyrabia sobie świetną opinię o człowieku i od razu w głowie pojawia się obraz tej osoby i wspólna przyszłość, to ktoś musi to wytknąć, tym razem to byłam ja. Że zgorzkniała?? Już taka jestem, szczególnie ostatnio. Że może trochę przeholowałam w tym wpisie?? Cóż, fantazję to niektórzy mają nieograniczoną... Że ktoś może mieć inne zdanie?? Każdy ma do tego prawo. A co do tematu topiku: jesteś ok, nie zmieniaj się, sam widzisz, jaki jest odzew, kiedy na innych tematach zupełna cisza...

Gość malineczka28
o! właśnie identyczne zasady ma moj facet! i zakochalam sie w nim glownie dlatego ze taki porzadny! i jemu zawsze wszystkie dziewczyny mowily ze bedzie dobrym mezem, a faceci sie smiali ze gej. ale dziewczyny za nim latały strasznie!

No to się cieszę, że jednak nie jestem wg was jakimś dziwakiem :) Do Forgotten Girl > wiesz, moja eks właśnie była taką kobietą, która mi odpowiadała pod prawie każdym względem. Niestety odeszła do innego...

Gość Nikita.....
1.nie uznaje zdrady,nigdy nie zdradzil i nie zamierza klamstwo,kazdzy chlop z j..mi zdradzi:P 2.idealista,wierzacy w prawdziwa milosc w wolnym tlumaczeniu:upierdliwy dupek:P 3.kasa to nie wszystko pomylka i to zalosna:( 4.nie lubi glosnych imprez ani spedow tragedia,jak z takim pokazac sie gdziekolwiek,zanim zaczna sie tance bedzie chcial do domu:P 5.ceni sobie spokoj czytaj:swoj wlasny swiat,bron Boze nie burzyc mi tego😡.No i co z takim robic?bez muzyki,bez tanca,bez gwaru,bez wymiany opinii z innymi? NUDZIARZ:(

Gość Iwa...
widocznie desperatka skoro jednak po jednym prostym pytaniu dopatrujesz sie niewiadomo czego. jak masz zly dzien to idz sie wyzywaj na inny topic moze tam znaldziesz kogos kto bardzo chetnie pokaze ci gdzie twoje miejsce. bedziesz miala okazje pokazac swoj SILNY charakter. moze komus tym zaimponujesz

Nikita> Co do pkt. 1 to widocznie ja jestem inny. Do tej pory nie zdradziłem jak miałem ku temu powody i okazje, to nie sądzę, żebym w przyszłości zdradził, gdy będę miał satysfakcjonujące życie seksualne ze swoją kobietą. pkt 2 - tak, wierzę jeszcze w miłość i nie wiem dlaczego wiążesz to z upierdliwością pkt 3 - tak już mam. Pieniądze dla mnie to tylko dodatek do życia a nie jego sens. Nie zamierzam się poniżać, rozpychać łokciami, czy tracić zdrowie tylko po to, żeby pareset zł więcej zarobić. Może to wada, nie wiem. pkt 4 - tutaj to sobie sama wymyśliłaś. pkt 5 - to samo co wyżej. A dyskutować z ludźmi to ja bardzo lubię, nie znasz mnie, to się nie wypowiadaj :)

Gość Iwa...
do nikita. nawet jezeli nudziasz to wystarczy ze znajdzie odpowiednia nudziare

Z tym spokojem to miałem na myśli, że nie zero imprez i siedzenie ciągle w domu. Tak to i ja bym nie wytrzymał. Ale też nie wyobrażam sobie być z kobietą, dla której sensem życia będzie imprezowanie.

Gość Iwa...
nie kazdemu zalezy na rozrywkowym zyciu i pogoni za kasa i kolejna dupa!!

Gość Nikita.....
widzisz,wychodzi z Ciebie (z gory przepraszam)prostawctwo:P Zadales pytanie,ja probuje z Toba dyskutowac,wyjasniam moj punkt widzenia:D,Ty stwierdzas:nie znasz mnie to nie wypowiadaj sie!!!Niestety,juz tutaj ujawnia sie (sorry,sorry)chamstwo:(

Nikita.. co Ty gadasz? Mój facet też ma podobne zasady, też nie lubi częstych i głośnych imprez, też ma swój świat, ale nie jest żadnym nudziarzem! Jak już jesteśmy na imprezie to zdziwiłabyś się jak wywija na parkiecie :)

Gość Iwa...
w tym jednym sie z nikita zgadzam. stwierdzenie nie znasz mnie to sie nie wypawiadaj jest troche nie na miejscu. nikt cie tu nie zna a jednak oczekujesz naszych opinii. po co pytasz skoro nie chcesz uslyszec co ktos o tobie mysli

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
on ez nicka...dasz sie poznac?podaj gg

A nazywanie mnie \"zwyklym nygusem\", \"upierdliwym dupkiem\", czy \"dupą nie chłpem\", to jest pewnie szczyt kultury osobistej? Jeśli tak, to ja nie mam nic do dodania.

Gość Iwa...
nikt cie tu nie zna wiec musisz sie liczyc z kazdym punktem widzenia. jezeli piszac tu myslales ze wszyscy napisza same komplementy to blad.

Iwa > ale ja nie oczekuję komplementów. Ale nie będę też tolerował takich określeń jak te powyżej. Poza tym koleżanka Nikita wysnuwa swoje wnioski nie wiadomo na jakiej podstawie. Stąd napisałem, że skoro mnie nie zna, to niech się w ten sposób nie wypowiada. Bo ja tez mogę napisać, że w takim razie to \"nie jesteś kobietą, a babochłopem\". Ale co to ma wspólnego z rzeczywistością?