Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on27lat

LEKKA PRZESADA DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość na szczeci nie kazdy
kalinka22 to pewnie bys schudła, ciesz sie ze mozesz jesc co chcesz w kazdej ilosci, gdybm jadła tak jak ty to po tygodniu miałabym 1 kg wiecej

Gość on27lat
o rposze wystarczy komus prawde powiedzic to juz zaczynaja jezdzic po tobie robcie co chcecie dalej wpieprzajcie a potem palcz na kafeterii i zakladanie durnych topikow prawda boli

tak tak, tylko ciekawe co robi facet nie dosc ze na babskim forum to jeszcze w dziale diety

Chłopak ma troche racji. Moze uwazam tak dlatego,ze nie rozumiem i nie trawie nie dbania o siebie. Laski kupujące frytki,chipsy i cole light...no przeciez załosne. Inna sprawa jesli nadwaga bierze sie z powodow zdrowotnych.

Gość on27lat
weszlem sobie tu z nudow kumasz???

Gość tisanne
weszlem --> bu hahhaa ha :D :D :D

Gość on27lat
nie nie mam poprostu nie rozumiem jak mozna sie zaniedbac

Gość totalna zenada.../

Gość totalna zenada.../
widzisz sa osoby ktore maja gdzies opinie innych i wpierd.alaja...;)

Gość tisanne
teraz to dla mnie mozesz wygladac jak enriqe iglesias a odpadasz po jednym zdaniu :D he he he he :D

Gość on27lat
wez kobieto lepiej schudnij najpierw a pozniej sie czepiaj tego ze mi sie przeliterowalo chcialem kulturalnie wam powiedziec co mylse o kobietach zaniedbanych nadwaga ale wy jestescie najmadrzejsze

Gość mójpseudonim
OK. To może co założyciel topicu poradzi dziewczynom , które jedzą normalnie zdrowo, odmawiaja sobie wielu rzeczy których chudziny nie muszą, a mimo to maja te pare kilo nadwagi, nie udaje im sie tego pozbyć. Mają się zagłodzić Tobie na plaży było estetyvcznie? Zasanów się! Niektórzy nie moga tego zmienić. Pozatym...to już widze jakie Ty masz kompleksy, że leczysz je jadąc po dziewczynach na DAMSKIM FORUM...hehe bez obrazy ale to jest naprawde żałosne :)

tak tak idz sie teraz wyzal na forum uczuciowe jak to cie my biedaczka potraktowałysmy Dziewczynka20, ba nawet do restauracji nie bedziemy mogły wejsc bo ludziom pewnie obrzydzamy jedzenie a co tu dopiero gdzies wyjsc do pubu

Gość Kalinka22
Idac tym sladem mozna zakładac topiki o facetach chucherkach którzy rownie jak dziewczyny z nadwaga moga byc nie atrakcyjni dla płci przeciwnej.Bo utarło sie ze kobieta powinna byc szczupła a facet dobrze zbudowany.Tylko po co sie uzalac nad soba lub wysmiewac innych jelsi nam sie ktos nie podoba to nikt nas nei zmusza zeby sie z taka osoba spotrykac czy umówic

Gość sambaP
do on 27 lat:facet to nie dla ciebie topik ,po jakiego go zakladales,zeby na nas sie wyrzyc?jak widze to chyba tak a co baby brakuje i nie masz z kim sie wyklocac?to sory ale nie tutaj,wyzywaj sie na kims innym a nie na nas.A tak dla twojej wiadomosci to nadwaga wynika nie tylko z nadmiernego objadania sie:|Maja na to wplyw czynniki genetyczne oraz zmiany hormonalne w organizmie.Kiedys bylam bardzo szczypla ale zaczelam brac tabletki od ktorych przytylam prawie 20 kg ale na szczescie 10 spadlo mi juz mimo ze sie nie odchudzalam choc teraz robie to notorycznie pozostalych 10 ni jak nie da rady sie pozbyc.Przez takich jak Ty wielkich Sku*****now ktorzy wysmiewaja kobiety z nadwaga chcialam sie zabic bo zycie dla mnie nie mialo sensu wiec z łaski swojej sie nie udzielaj juz tutaj chyba ze chcesz narazic sie na pozarcie wrr...wrrr..hehe.Jesli podobaja ci sie szczuple laski to zamiast siedziec przed kompem to idz lepiej i wyrwij jakos a nie nam dupe zawracasz :)Aaaa...siedzi Pan pewnie przed kompem bo mimo zgrabnej i umiesnionej sylwetki uroda jest ni jaka?a toinna juz sprawa chlopcze inna ...na opercajce platyczna czas zbierac:P I tak na koniec malutki wniosek :jesli kobiety z nadwaga cie przydza to nie patrz!chyba proste prawda? P.S. Inapewno prawda w oczy nie kole,wiemy ze mamy nadwage i musimy cos z tym zrobic wiec mie musilaes oświecac nas "wybawicielu":)poprostu wkurza mnie jak ktos do jasnej cholery wypowiada sie na temat o ktorym nic nie wie i mysli ze jest wszechwiedzacy ,wiec spadowa chlopie na inny topiek jak nie masz co robic,adios

Gość nie każdego obchodzi twoja
opinia dupku

Gość Magrat
No sorry, ale są gusta i guściki. Jednym się podoba to, innym tamto, jedno wolą wieszaki, inni kobiety z tłuszczykiem, jedne lubią facetów wychudzonych, bez pupy, inne takich bardziej miśkowatych i co w tym złego? Każdy ma prawo iść na plażę jesli ma ochotę, jedź do Anglii lub USA i zobacz jakie tam pasztety chodzą i wystawiają sie na plaży i jakoś nikogo to nie razi. Typowa Polska nietolerancja. A Ty napewno jesteś ósmy cud świata, może jakaś na Ciebie poleci, a inna odwróci wzrok ze wstrętem, bo nie jesteś w jej typie, chociaż nie wiem jak byś był wychudzony czy napakowany na siłowni, i co? Weź się, facet, zajmij swoimi sprawami. Świat byłby nudny, gdyby wszyscy byli szczupli i przypakowani na siłowni, z solarką w kolorze zgniłej żółci. Ale masz problemy. :)

Gość tisanne
"wez kobieto lepiej schudnij najpierw" a co innego robie ??? dla twojej informacji nie jestem spasla :P mam 169 / 62,5kg. czyli niby w normie :) to ze chce sie jeszcze odchudzic to moja sprawa ale nie zgrywaj mistrza swiata - jesli nim nie jestes :P moze popatrz na swoja dziewczyne czy wszystko z nia w porzadku :) nie masz dziewczyny??? - ciekawe dlaczego :D

Gość ale facet
ty jesteś dziwny. Ja będąc jakąkolwiek kobietą, grubą, czy chudą, brzydką, czy sexy, uciekałabym od ciebie, gdzie pieprz rośnie. Nic sobą nie reprezentujesz. Chyba ze..-tak jak mówi dziewczyna lat 20, 190, brunet, kaloryfer. ZAMIAST TU PAJACOWAC RZUĆ FOTKĘ...mądralo. pfhie

Gość on27lat
mam dziewczyne ktora prxzytla 10kilo ale schudla pomoglem jej w tym wspieralem caly czas i teraz znowuy jesu super laseczka zgrabna

Gość tak kolejny nawiedzony
mądrala, napiękniejszy, bez nadwagi, który jedyne co potrafi to dawać KOBIETOM dobre rady na KOBIECYM forum, do tego oczwyiście robi błędy ortograficzne i nie wysila się nawet na odrobinę kultury, jaką wypada mieć, będąc na KOBIECYM forum.

Gość tisanne
no to jak masz wszystko co trzeba to po jaka cholere sie interesujesz innymi ??? ciesz sie zyciem, szczupla dziewczyna i jak ci sie nudzi to idz sie polskiego poucz ;)

Gość on27lat
bede tak sie zachowywal jak wy wobec mnie

Gość na szczesci nie kazdy
ciekawe jak jak wspierałes? mowiłes ze ma sie nie obzerac jak swiniak, tez kazałes jej nie wychodzic na plaze bo wylgada nie estetycznie a moze jej głodówke zafundowałes? Facet ma laske a rozglada sie na plazy za innymi hehehe

Gość nie każdego obchodzi twoja
ale to ty zacząłeś. dziękujemy za twoje wypociny a teraz wypierdalaj w podskokach

no to skoro tyle zapuszczonych jest,to jest szansa,że bede wyglądac w sierpniu jak miss;) hehe

Gość on27lat
odchudzala sie pol roku pomalutku codziennie biegalismy jedlismy zdrowo a na plazy co mam chodzic z zamknietymi oczami i na nikogo nie patrzec???chora jestes???

Gość ajam
Fajnie, ze pomogłeś swojej dziewczynie. Mógłbyś wpaść na jakis męski topik i machnąć kilka rad facetom, jak mają wspierać swoje lube, byłoby z tego więcej korzysci, niż samo narzekanie na widoki na plażach...

dziewczyny qwezcie zlejcie tego pana widac ze biedaczek ma mnostwo kompleksow powinnismy mu wspoczuc:)

Gość na szczesci nie kazdy
to ty jestes chory, jesli cie razi widok to tak jak ktos tu wczesniej napisał nie musisz patrzec na te osoby, plaza jest publiczna wiec jak ci sie nie podoba to nikt tam cie nie zmusza do chodzenia czy lezenia, jak juz to sobie kup prywatna wyspe i pozapraszaj tylko szczupłe laski albo nie proponuje jechac do włoch lub usa tam na plaze naczuc sie tolerancji do osób z nadwaga