strip 0 Napisano Lipiec 13, 2007 fajną masz żonę. mój mąż by na pewno uwierzył zyczliwemu, ale ja nie przyznałabym się za nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Lipiec 13, 2007 ja też bym się nie przyznał w innej sytuacji:) a numer bedzie taki ,że gościu z porożem w drzwi nie wlezie bo cwaniak nie wie ,że jego kochana żonka już mi propozycje robiła i cos mi się zdaje,że jak zagadam do bedzie ciekawie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Lipiec 13, 2007 No to w kimę i kolorowych i pachnących snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strip 0 Napisano Lipiec 13, 2007 żegnam was ze smutkiem, ale czas już oddać się mężowi:D beze mnie nie uśnie do jutra pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chuda blondynka 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Dobranoc !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Dziś przystępuję do realizacji 1 częsci planu załatwienia donosiciela :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzikkkk Napisano Lipiec 13, 2007 a jak chcesz zalatwić donosiciela chyba nie zakrawa się o zbrodnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ten jeden jedyny 0 Napisano Lipiec 13, 2007 boże, co za okropny wątek, xyzed, napij sie piwa, pójdź do kina, wyluzuj. to nie wina życzliwego, to twoja wina, że nie dość byłeś przezorny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Lipiec 13, 2007 nawet nie masz pojęcia jak jestem przezorny :) a o mojej przezorności świadczy to ,ze żona nie uwieżyła :D oj poroże go zaboli :) spotkanie z jego żonką umówione więc będzie się działo,a facet nawet ogonkiem nie myrdnie bo od żonki jest uzależniony :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salut. 0 Napisano Lipiec 13, 2007 przyjdzie czas ,ze uwierzy ..:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Lipiec 13, 2007 salut przecież wg powtarzam jesteś mną i tak źle mi życzysz? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chuda blondynka 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Ja tez bym sie mscila !! Zemsta jest zawsze slodka !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salut. 0 Napisano Lipiec 13, 2007 oj tam ..przeciez lubie sam ze soba gadac .:D wiec gadam ..czarne mysli mam ..:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Lipiec 13, 2007 chuda witaj ale ja się nie zemszczę tylko mu udowodnię ,ze powinien swego nosa pilnować ,a że tego nie robi to mu rogi ktoś dorobi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salut. 0 Napisano Lipiec 13, 2007 chdzina ..ale czasmi niesmak pozostaje ..:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salut. 0 Napisano Lipiec 13, 2007 o to to ..tak mialem powiedziec .. ale moje alter ego (xyzed) mnie ubiegl ..:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Lipiec 13, 2007 hej strip kurcze skoczyłbym teraz na jakiś stripteas :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chuda blondynka 0 Napisano Lipiec 13, 2007 Witaj strip !! xyzed -wlasnie sie przebieram ,chcesz popatrzec ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chuda blondynka 0 Napisano Lipiec 13, 2007 hej chlopaki az taka chuda to ja nie jestem ,mam 100 kg zywej wagi -hahah;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Lipiec 13, 2007 chuda jasne :) zawsze to nowe ciało i nowa podnieta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strip 0 Napisano Lipiec 13, 2007 cześć blondynka chłopaki włączjcie kamerki będzie striptease Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Lipiec 13, 2007 ha właśnie przed chwilą dostałem esa od żónki donosiciela :D ale kobita napalona!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Salut. 0 Napisano Lipiec 13, 2007 chyba chlopak z kilkoma wcieleniami ..:D no xyzed ..dawaj ..Ty wlaczaj kamerke..ja sie bede gapil ..::D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Lipiec 13, 2007 salut oki a ten trzeci będzie jechał na ręcznym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strip 0 Napisano Lipiec 13, 2007 blondynka zaczynaj może i ja się czegoś nauczę kamerka włączona:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klikajaca szeptem 0 Napisano Lipiec 13, 2007 tez se Was poczytam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Lipiec 13, 2007 chuda jeszcze chwilkę skoczę tylko po chusteczki jakby tak co ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strip 0 Napisano Lipiec 13, 2007 lepiej włącz kamerkę i se pooglądaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klikajaca szeptem 0 Napisano Lipiec 13, 2007 ups...sorki...nie doczytalam,ze tu ten tego... milej zabawy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach