Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

życzliwy doniósł

Polecane posty

ja wiem iksie ,ze Ty romanse ten tegez ..:P i mierzysz swoja miara..:D ale pomysl czasmi dwa razy nim cos napiszesz ..:D duupa to ty jestes ..piszac takie bzdety [bez obrazy]..:D:D podobna krytyka nie boli .... ale zapytam tak retorycznie kogo ..?:D

salut przeczytaj co ty piszesz,a potem przygaduj komuś ,że pisze bzdety:p Poza tym poczucie humoru to ty masz ale tylko wtedy gdy przygadujesz innym :D I tu nasza wymiana uwag wg mnie powinna się zakończyć ale oczywiście ty zrobisz jak uważasz

Gość słodziutenieńki...
;)

Gość słodziutenieńki...
;)

iksie nawet nie mialem zamiaru .. tej dyskusji kontynuowac ..:P bo nadzwyczajniej w swiecie ..nie widze sensu ..:D powodzenia z donosicielem ..hehe :P a teraz popisze swoje bzdety ..:P przygadujac z poczuciem humoru ..:) o i zapomnialbym poromansuje z .....:D:D 🖐️

Gość słodziutenieńki...
jeszcze nie, bedę za 7 minut :)

Gość słodziutenieńki...
ok ;)

xyzed👄 balowaliśmy ze znajomymi w klubie nocnym do czwartej rano, dzisiaj mój mąż bohatersko udał się do pracy, a ja niedawno wstałam i właśnie umieram. . .

strip 👄 no to masażyk zapodawam ,a na przepicie wodę z kiszonych ogórków :D

skułam się jak nigdy, nie tylko ja na szczęscie, prawie wszyscy, 9 osób. do tego stopnia, że z dziewczynami tańczyłyśmy na .....rurze:D

:D ło w mordę chciałbym to widzieć :D :D :D a masażyk byłby długi przeplatany z erotycznym :) Hmmm też mam ochotę się sponiewierać jak wieprz w błocie :D

Gość Makk303
xyzed czy możesz mi podac swojego maila, ładnie prosze:-)

no jasne, Ty jesteś taki romantyczno-erotyczny...haha juz chcę jutro. prawie cały czas śpię, z małymi przerwami. poczytam chwilke i odjeżdzam i tak przez cały dzień, a pogoda taka niedomowa:(

a jak mi się nudzi to nikt nie ma pojęcia:( czytam sobie teraz takie ckliwe historie, że boli głowa , jak nie czytam też boli na szczęście jutro pracuję ;)

Gość znowu to samo
nudyyyyyyyyyyyyyy:P:P:P:P:P

strip 👄 a ja siedzę na gadulcu i zalewam pysk czekając :( makk ,a po cóż Ci meil od takiego zgreda????? :D

Gość Mak303
Nie dowiesz się póki mi nie dasz;-), jakiś czas temu pisaliśmy na innym topicu, pozdrawiam

Mak303 vel Makk303 możliwe,że rozmawialiśmy na innym topiku ale to nie powód żeby rzucać meilem na lewo i prawo ;) zwłaszcza jeśli się nie pamięta czy to była rozmowa miła czy niemiła :D Jeśli tak zależy Ci na kontakcie ze zgredem to rzuć swoim meilem :D

Gość Makk303
zgubiłam "k", ja za bardzo nie moge podać, przecież jestem pomarańczowa, jesli nie możesz to trudno. Pewnie z mostu się nie rzucę;-). Buźka

Ha ,a myślałem ,że faktycznie chcesz namiary na zgreda :D :D :D :classic_cool: smaków narobiła i uciekła :D

🖐️ xyzed 👄 tak mi przykro, ale ja od 9 spałam juz jak dziecko;) wyjeżdżasz dziś czy się umawiamy?

Gość Makk303
xyzed przecie chcę :-)