Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maślana

DZIEWCZYNY O WZROSCIE 150-155cm MACIE WYSOKICH CZY NISKICH CHLOPAKÓW?

Polecane posty

Gość może ja
może ma jakiś kompleks;-)

Gość proste...
a mi się wydaje, że "ale brechta" ma jakieś kompleksy i po przez obelgi chce się dowartościować :P - na taki typ człowieka najlepszy jest ignor !! tak poza tym to mam koleżankę, która mimo niskiego wzrostu (ma ok 154 cm) wgląda zabójczo w mini spudniczkach i szpilkach - sam fakt mówi za siebie: ciągle ma mnustwo adoratorów :), którzy mają od 170cm w górę bo powodzenie w cale nie zależy od cm tylko od osobowości :]

Gość ale brechta
fajnie gdy ulica idzie fajna laska , wysoka, idzie naturalnie a niskie? jakos tak sztucznie sie poruszaja! probuja nadrobic wszystkim aby dodac sobie te kilka cm wzrostu:P a to napusza sobie wlosy a to 10 cm obcas i tak kustykaja j\bez wyrazu

ja mam 153,ale ogolnie na malutka taka to nie wygladam,bo nogi mam jakies takie jakby dluzsze,ale moj facet ma 178 i doskonale do siebie pasujemy:-) raz natomiast spotykalam sie z facetem,ktory mial 194 i to byla porazka,smiesznie wygladalismy,a do tego kiepsko w lozku musielismy kombinowac bez klasycznej p9ozycji,bo bylo niewygodnie.. pozdrawiam wszystkie niskie kobitki:-)

ale brechta zwyczajnie jad z ciebie spływa bo z jakiegos powodu zazdroscisz niskim. zaden normalny cxzłowiek nie ma takich poglądów

Gość ale brechta
jak mozna zazdroscic 155 cm? przeciez to mozna sie zalamac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość może ja
a ty ile masz wzrostu???

Gość ale brechta
ale musicie to zaakceptowac! na pewno macie inne zalety! jakos przezyjecie wasz wzrost mierny... powodzenia!

ja jakos nie chciałabym byc wyzsza, jestem smukła i proporcjonalna. znam swoją wartosc i wiem ze nie zalezy ona od wzrostu. miałam kiedys chlopaka 185cm.jakos dziwne ze sie mna zainteresował nie? niektorym to sie w pale nie miesci...

tylko osoby zakompleksione z jakimis problemami beda miec takie poglady jak brechta,nikt inny,ja uwielbiam siebie i nigdy nie narzekalam na brak powodzenia,mimo mojego niskiego wzrostu wciaz jestem atrakcyjna,bo ile kto cm mierzy to nie wszystko,co z tego,ze dziewczyna wysoka,jak brak postawy i jak kon wyglada,bez obrazy wysokie pieknosci;-),ale tak czasami sie zdarza

moze wypowiedziałyby sie w koncu osoby, do ktorych jest ten topik kierowany?:)

Gość kiciu kochana
brechta myli znaczenie słowa "proporcje" ze słowem "rozmiar" :D może korzystając z wolnego czasu zaprzyjaźni się ze słownikiem ;) "...Proporcja rozumiana jako współgranie poszczególnych części w całości. Jest to jedno z głównych zagadnień teorii sztuki.Wszystko co dobre jest piękne a skoro jest piękne to jest to efekt proporcji..."

Gość ___________
dla mnie noszenie mini w ogóle wyglada żałośnie, tym bardziej połączenie mini + wysokie obcasy - dla ciebie pewnie szczytem atrakcyjnosci jest laska w miniówie i białych kozaczkach na szpilce ;) ale brechta, jeżeli jesteś facetem - dzięki bogu, ze jestem niska, przynajmniej taki głupek nigdy się mną nie zainteresuje... Współczuję wysokim laskom, szczególnie tym, które chodzą w mini i na obcasach, bo któraś może niestety na ciebie trafić.. a jak jesteś kobietą - chyba nie trzeba komentować, zawiść + bardzo ograniczony umysł, z dwojga złego chyba lepiej żebyś była kobietą, bo będzie mniej o jednego idiotę na świecie. btw, a o długich, zgrabnych nogach każda dziewczyna marzy ;)

Gość ale brechta
a co masz do bialych kozaczek ? ogladasz pokazy mody? tam sa biale buty u najwiekszych projektantow! polacy coz maja jakies ciemne poglady owszem jak laska nalzoy biale buty ze stadionu za 100 zl to wyglada smiesznie ale idz do luksusowego butiku i zobacz biale buty trzeba miec kase aby wygladac wbialym dobrze a mini to nie spodnica za dupe ale moze byc przed kolano i nie mow ze taka dlugosc to jedzie tandeta !!! to ze ty ubierasz worki pokutne nie znaczy ze ktos inny ma tak sie ubierac heheh

Gość ale brechta
no pewnie ze na stronie www.bialekozaczki.pl sa same tandetne laski w tanich bialych butach szkoda ze nie wiecie co to znaczy drogi bialy but i stylowe dodatki

Gość ___________
a co do wzrostu faceta... idealna różnica dla mnie to 10-20cm, tak chyba jest najwygodniej. Natomiast wiadomo - różne rzeczy się zdarzają, moj obecny partner jest bardzo wysoki (ale brechta, wyręczę cię - wiem, że śmiesznie razem wyglądamy, już nie musisz pluć jadem ;)), ale też dajemy sobie radę.

Gość nis
Facet czuje się źle kiedy dziewczyna jest wyższa od niego. A urody nie mierzy się w centymetrach

Gość ___________
rozczaruję cię, nie ubieram worków pokutnych i nigdzie nie napisałam, że połączenie mini + białe kozaczki to tandeta, tylko, ze dla mnie to wyglada żałosnie ;) najwidoczniej twój czuły punkt, czyżbyś nie dawała rady połączyć kozaczków od największych projektantów ze stylowymi dodatkami w odpowiedni sposób i wychodziła ci stadionowa tandeta? ach no tak, wiesz - nieważne ile kasy wydasz na te ciuchy z najdroższych butików - i tak będzie widać, że masz charakterek jaki masz, ciuchy trzeba jeszcze umieć nosić ;)

Gość kilka słów ode mnie
Ja mam 160 cm wzrostu, miałam w zyciu facetów o róznym wzroscie - i wysokich i niskich, ale nigdy nie miało to zadnego znaczenia - wazne było, JAKIM JEST CZŁOWIEKIEM, a nie czy jest ze mną równy wzrostem czy pół metra wyższy. Obecnie jestem z facetem, który ma 195 cm wzrostu. Natomiast co do wyglądu - dziewczyny, naprawdę nie zwracajcie uwagi co pisze "ale brechta", bo to przeciez tylko durna prowokacja. Wdzięk i gracja nie zalezy od wzrostu - i kto tak myśli, ma mózg wielkości ziarenka piasku, albo jest osobą niewidomą od urodzenia i tylko wyobraza sobie rzeczywistosc. Są dziewczyny wysokie, które wyglądają pieknie i zgrabnie, ale sa też takie, które wygladają jak niezgrabne pajęczaki na za długich konczynach. Podobnie z niskimi - są zgrabne, poruszają się z gracją i mają po prostu boskie proporcje oraz takie, które poruszają się niezgrabnie. Warto tu dodać, że mnóstwo gwiazd estrady lub ekranu ma wzrost w granicach 160 - 165 cm, a są po prostu piękne i zgrabne (np. Kylie Minouge).

Gość *Jenny*
do tematu------ ja 154, on 184. troche dziwnie się przy nim czuję, ale przeciez to nie jest najważniejsze. A on mnie uwielbia taką , jaka jestem.

a przy chlopakach jakiego wzrostu najlepiej sie czujecie? jak jest wam najwygodzniej ?

Gość brechta masz kompleksy jeśli
"dowalasz'" innym,żeby się dowartościować. Jesteś żałosnym gówniarzem i tyle! Nie każdemu bozia dała wzrost i figurę modelki, co nie znaczy,że niska, filigranowa kobieta jest niesexowna! Zobacz na Kylie Minogue czy Madonnę. Marilym Monroe była i jest symbolem sexu a była niska i dość grubiutka

Ja mam 160 cm wzrostu, miałam w zyciu facetów o róznym wzroscie - i wysokich i niskich, ale nigdy nie miało to zadnego znaczenia - wazne było, JAKIM JEST CZŁOWIEKIEM, a nie czy jest ze mną równy wzrostem czy pół metra wyższy. Obecnie jestem z facetem, który ma 195 cm wzrostu.\" i po co to kłamstwo?? prawie każda laska na forach pisze ze kiedyś miała niskiego chłopaka ale teraz, dziwnym trafem ma wysokiego sądzę że w ogóle nie była z niskim i leciała tylko na wysokich taka prawda :-O

Gość wyciągnij
ale brechta "ale tez nie musicie sie bac ze wasi faceci 160-170 poleca do nich bo wysokie laski patrza na wysokich a a macie faceta tak 180 i wyzej to uwazajcie bo na pewno widzac super laske zaluja ze sa z wami" jeżeli facet myśli takimi kategoriami to dla mnie idiota, ale jak widzę dla ciebie to pewnie zaj.ebisty gość:D

ja uwazam ze chyba zawsze \"najwygodniej\" jest z facetem 15-20 cm wyzszym, bo wtedy i na spacerze mozna mu oprzec glowe o ramie i tanczy sie tez wgodnie. fajne myslenie: \"niskie dziewczyny są GORSZE od tych wysokich one są zarezerwowane raczej dla takich NISKICH śmieci jak ja \". ja sie bynajmniej za smiecia nie uwazam, mojego chlopaka ani calej mojej rodziny tez nie, wiec z łaski swojej nie nazywaj innych ludzi smieciami tylko dlatego ze sam sie za takiego uwazasz. a w mojej rodzinie kobiety od pokolen wiązały sie z niskimi. dla przykladu: dziadkowie 148 i 167 moi rodzice 155 i 163cm ciotka i wujek 150 i 170 ciotka i wujek150 i 162cm ciotka i wujek 160 i 167cm ja i moj facet 150 i 168 moja siostra i jej facet 155 i 170cm

Gość ŚMIECIEM JEST TEN kto ocenia
ludzi po ich wyglądzie i wzroście! :o

Gość ale go powaliło
ale brechta-----spierdalaj pojebancu z tego topiku jesli nie umiesz nic sensownego napisac