Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterrr

Czy jest możliwa przyjaźń z byłą?

Polecane posty

Gość ankieterrr

1. Nie, to się nigdy nie sprawdza 2. Może nie przyjaźń, ale warto utrzymać kontakt 3. Jasne, to kwestia dojrzałości

Gość facettttttt
punkt 1 i niech spierdala jak najdalej

Gość byla
ze mna byly chcial sie przyjaznic a ja naiwna uwierzylam! kretyn chcial rozwalic moj nowy zwiazek! Nie wierze w przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna a miedzy byla a bylym to juz w ogole fikcja. Mozna powiedziec czesc na ulicy i grzecznosciowo spytac co slychac to wszystko!!!!

Gość Magrat
NIE

Gość jest i dlatego
uważam że jest mozliwa pod warunkiem że jest to szczere i uczciwe i dwoje ludzi oboje na to sie zgdazają ja mam przyjaciela od lat od szkoły podstawowej i bylismy razem potem przerodziło sie to w przyjaźń i jak widac jest mozliwe oboje mam swoje rodziny juz teraz ale przyjaźnimy sie nadal

Gość ddddddddddddddddddsssssssssss

Gość pewnie ze tak
no ja się przyjaźnię z dwoma moimi byłymi :) spotykamy się często, nawet raz w tyg bo jesteśmy w jednej paczce znajomych, na początku było to strasznie trudne ale teraz, po trzech latach, jest ok :) jeden z nich czesto wpada do mnie na film, na wino, polubił mojego obecnego chłopaka, czesto wychodzimy razem na imprezy, jak jest mi źle to pierwsze co robię dzwonię do niego nawet jak jest 4 nad ranem ... da się :)

pewnie ze tak >>> hmmm, a nie wydaje ci sie ze on nadal cos do ciebie czuje?;) w kocu skoro jest taki fajkny i oddany to czemu sie rozstaliscie?;) moze ty czegos nie zauwazasz

Gość nowa dziewczyna
a ja jestem wsciekla bo moj chlopak utrzymuje kontakt ze swoja byla..i najgorsze z ukrywa to przed mna...co sadzicie o tym?

Gość qewiuekajfhjksdfh
a probowal mowic ci o tym? jak reagowalas? moze nie chce ci sprawiac przykrosci, albo cie denerwowac?