Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powaznie pytam

czy to jest depresja jak od roku non stop rycze?

Polecane posty

Gość powaznie pytam

i chodze smutna i nie interesuja mnie nowe znajomosci ani nic? a wykonuje kazda czynnosc bo musze, bez usmiechu na twarzy? a modle sie kazdego dnia aby tylko dotrwac do nocy i zasnac i chcoiaz te 8 godzin nie myslec? i moge caly tydzien siedziec non stop w domu?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak

Gość waranna
To proste .Za duzo masz czasu.

Gość powaznie pytam
ale spie dobrze i dbam o siebie, nie tak ze nie myje sie i chodze w 1 bluzce caly tydzien ale w domu rycze min raz dzienniie, nie interesuja mnie ludzie i propozycje spotkan, snuje sie z ksiazka lub ogladam tv i moj rekord ro 12 dni w domu bez wychodzenia, nie liczac balkonu jak mam wolne wstaje o 13 aby dzien byl krotszy i nie mam celu zadnego

Gość powaznie pytam
bo nic mnie nie interesuje i nikt nie interesuje-to straszne:( z rodzina dalsza-ciotki, wujkowie itp to praktycznie juz sie nie znam:( ze znajomymi tez nie :(

a dlaczego tak jest? jakieś traumatyczne przeżycie? możesz coś więcej napisać? ile masz lat?

Gość powaznie pytam
tak, ktos mnie zranil bardzo ale to juz nie ma znaczenia:( zaczelo mi wszystko obojetniec i tak juz zostalo ide zaraz spac:(

Gość powaznie pytam
i da mi leki? i co to zmieni?nie ma sensu i tak sie nic nie zmieni

Gość czekajaca na ....
idz na jakies dicho, poznaj faceta i ci przejdzie

Gość witam w gronie

Gość powaznie pytam
chodzilam ale faceci mnie nie interesowali ani ja ich bo kto spojrzy na nimal zaplakana laska jedyne co mnie interesowalo to jak najszybciej stamtad wyjsc!

nie, to nie jest depresja. gdybys miala prawdziwa depresje to chodzilabys wlasnie w jednej bluzce, nie czytalabys ksiazek itd. ty po prostu masz zanizona samoocene i sie nudzisz. poszukaj jakiejs pracy, nawet wolontariatu a zobaczysz, ze natychmiast ci sie polepszy. jesli snujesz sie tak w domu codziennie od roku, to sie nie dziwie. ja w wakacje mialam miesiac przerwy w robienie czegos i myslaalm, ze zwariuje.

Gość i ja sie dołącze
do grona smutasów:o ech

Gość oja-T
pojedz na wycieczke, zajmij sie czyms pozytecznym, znajdz sobie cos do roboty. ty po prostu nudzisz sie a depresje to sobie sama wmawiasz bo tak lepiej jest usprawiedliwic lenistwo i brak checi by za cos sie wziasc.

Gość powaznie pytam
a moje ksiazki to glownie katalogi z moda, i tak nic nie zamawiam , patrze na ciuchy aby zabic czas a czasami rycze!

Gość powaznie pytam
z kim mam jechac na wycieczke? nie ma znajomych

Gość oja-T
pojedz sama. wykup z biura podrozy. lub zapisz sie do jakiejs fundacji by pomoc chorym dzieciom. i przestan sie uzalac nad soba.

Gość powaznie pytam
sama nie pojade bo pewnie bede ryczala non stop w hotelu

Gość powaznie pytam
nie uzalam sie nad soba bo nikogo tym nie mecze, jedynie sama wegetuje a nikogo to nie boli bo nie mam znajomych wiec nikt o mnie nie wie co czuje

Gość oja-T
po caloddziennym chodzeniu i zwiedzaniu bedziesz zbyt zmeczona by plakac nad soba. a do tego poznasz kupe ludzi. no tak ale to zbyt trudne wziasc sie w garsc, przemoc i poszukac sobie jakiegos celu. o wiele latwiej jest pouzalac sie nad forum nad soba.ckolwiek tobie sie radzi zawsze masz wymowke. to sobie placz.