Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marita181

KOSMETYCZKA KATOWICE

Polecane posty

Gość Marita181

Czy znacie wartą polecenia,lato w pełni a z moją cerą coraz gorzej,pomocy:o

Polecam salon Gloria, przy ul. Slowackiego, wejscie od bramy. Niewielki salonik i wyglada niepozornie ale bardzo profesjonalna kosmetyczka. Moja kolezanke wyratowala z tradziku, ja u niej korzystalam z oczyszczania twarzy, regulacji brwi i makijazu slubnego i jestem bardzo zadowolona

Gość wysokie obcasy26
hej ja mam fajna pania kosmetyczke ktora przyjezdza i robi zabiegi u klientow w domu...robie u niej brewki, czyszczenie, zabiegi nawilzajace na twarz i cialo, ostatnio zrobiila mi maske blotna na cale cialko i robie u niej depilacje nog:) jest swietna...oczyszczanie robi prawie bezbolesnie:)... jak cos to moge podac ci jej gg jak chcesz

Gość bellablue
A ja nie polecam ci chałupnictwa!! Dziadostwo!

Gość kasik22
hej, mam pytanie do joovii- ile kosztuje takie oczyszczenie twarzy u tej kosmetyczki? pozdrawiam

Kasik-nie pamietam w tej chwili ale wiem ze ceny sa dosc przystepne. Tu masz namiary: Salon Piękności Gloria Katowice ul.Słowackiego 10 Tel.032 259 81 49

Gość kasik22
ok, dzieki bardzo

Gość kasik22
ratunku, pryszczole mi wyaskakuja znowu i nie wiem co juz z nimi robic, nie ide do kosmetyczki bo jestem za granica i nie mam mozliwosci, macie jakies sprawodze sposoby?zawsze w lato mi to dziadostwo wyskakuje i to na calej twarzy!!ochydnie to wyglada!moze ktoras z was ma podobny problem?doradzcie cos dziewczyny

Gość wysokie obcasy26
kasik udaj się do dermatologa, a jak jego kuracja nie poskutkuje to radziłabym się przejść do ginekologa lub lekarza który zajmuje się leczeniem tarczycy:)