Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5464645

bogata dojrzala kobieta z wlasnym m i spelniajaca zachcianki faceta

Polecane posty

Gość 5464645

to najwiekszy skarb

Gość gentleman06
Dzień dobry drogie Panie! Uważam, iż w każdym wieku należy maksymalnie wykorzystywać to co daje nam kolejny dzień. Zabawa, seks, radość! Dojrzałe kobiety od zawsze wzbudzają mój entuzjazm i zainteresowanie. W szczególności te, dla których pieniądze są rzeczą dostatnią :) Ich gracja, zmysłowość i poczucie stuprocentowej wartości są oszałamiające. Mają w sobie dużo więcej wdzięku niż młode dziewczyny... Jestem 22 letnim, mierzącym 198 cm wzrostu, warszawskim studentem elitarnego kierunku. Na każdym kroku pilnuję, aby być dżentelmenem i odnosić się do kobiet w sposób szarmancki, unikalny oraz radosny :) Chciałbym poznać dojrzałą kobietę, która pragnie nawiązać znajomość, w której przewijać będą się: zabawa, seks, pieniądze, szyk, klasa. Należy w pełni korzystać z życia! :) Warszawa, kontakt: gentlyimpress@gmail.com

Gość gość
Za pieniadze to jaki bys chcial byc, chamem? Ale sie zareklamowal, myslisz, dojrzala kobieta moze znalezc kochanka nawet mlodszego tylko oferujac kase? Bawidemek i zygolak.

Gość gość
23 lata? Może być? ;);*

Gość gość
69 lat, ale musisz spelniac moje zachcianki i szukam mlodego sponsora, uwielbiam minetke, na okraglo bys musial lizac, moze byc?:D

Gość gość
Za marzenia nie karaja