Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorzej niż orzeł...

Mój chłopak patrzy na mnie ze zgorszeniem kiedy otwieram Okocim mocne...

Polecane posty

Gość gorzej niż orzeł...

Wg niego powinnam sączyć tylko delikatne pseudoalkoholowe drinki z parasolką, tak jak inne poprawne dziewczyny. A dla mnie to praktycznie to samo co cola czy sok... Kiedyś w markecie wziełam okocim mocne tak samo zresztą jak jego dobry kumpel który też pije mocne.. Rany gdybyście widzieli z jaką pogardą i zgorszeniem na mnie spojrzał, ale nic nie powiedział... ale wiem co o mnie myśli... Gdyby on wiedział że moim ulubionym piwem jest nie jakieś tam słabe Okocim mocne tylko Wojak 9%-towy.. :O

Gość wytlumacz mu
ze to zawsze lepiej niz jakbys miala pic Super mocne z plastikowej butelki

Gość szczotka do zembuf
toż to kwintesencja zgorszenia :-0 :D No jak? Kobieta ? :D:P

Gość htgfdsa18
no skoro lubisz taki syf pić, to co mu do tego :o z drugiej strony nie mozna sie dziwic...

że lepiej że pijesz piwo niż jakieś tanie wina z pudełek kartonowych, ale może pójdźcie na kompromis ty czasem wypij drinka (tyllko dolej sobie dużo wódki) a on niech wypije z tobą mocne piwo, osobiście uważam, że to normalne pić piwo, ja pije i to z butelki i mój facet nic nie mówi tylko ze u nas dużo osób tak robi, porozmawiaj trzymam kciuki

Gość szczotka do zembuf
Może nalej sobie tego okocimia do ładnej drinkóweczki z parasolką to się mniej będzie gorszył :P

Gość xcnie
sorry, ale ja nie widze problemu?co to kobieta nie moze pic piwa?

a ja w ogóle nie piję alkoholu ;) czasem lampkę czerwonego wina, ale to raz na ruski rok :)

Gość szczotka do zembuf
młoda mama to nie tak że w drinku trzeba dolać dużo wódki - to nie kwestia procentów tylko smaku - osobiści eteż wolę piwo do czegokolwiek innego z procentami pomijam fakt, że to prowokacja :P

Gość jakka
dziwny ten twoj chlopak, ma niedzisiejsze wyobrazenie o dziewczynach, przeciez wiadomo, ze wszyscy pija piwo, poza tym piwko to lekki alkohol, nawet jak jest mocne.

Gość takajakaja
ahahaha ;D a to dobre. moze przestanie sie gorszyc jak przerzucisz sie na Karpackie supermocne ;D

Gość skad Twój facet się urwał
Mnie facet sam nieraz kupuje mocne piwa i razem je pijemy:-PChoc generalnie wolę zwykłe piwa to od czasu do czasu każdy moze wypić jakieś mocne:-P

Gość gorzej niż orzeł...
Ktoś tam napisał że to prowokacja... Naprawde to tak wygląda ? :O No dzięki... ale mnie takie sroły nie bawią. Ludzie! Ja mam niecałe 27 lat :O Właściwie to to nawet nie jest mój chłopak, bo to brzmi dziecinnie. To jest mój ... Narzeczony ? Konkubent ? Mężczyzna ? Partner ? Kochanek ? Przyjaciel ? Potencjalny mąż ? Zresztą mniejsza z tym. Polski język jest bogaty ale jednak ograniczony :O

Gość ala4569
jezu uciekaj od niego Ja za tkiego wyszlam za maz Piwo to poczatek potem przyjda gorsze rzeczy Np ze nie wstalam wczesniej od niego i nie zdazylam zrobic makijazu i teraz ............to jest jeszcze gorzej

Gość felicjana
łoj Boże ja też piję piwo, zdarzają się różne.. jestem fanką lecha i jak idę na imprezkę to sobie sączę z butelki a co! nie można?! wkurza mnie że faceci uważają że: -oni mogą przeklinać, ale kobieta?! nigdy!! to jest takie nieeleganckie - to czemu oni mogą???!! -oni mogą pić co im się żywnie podoba, upijać isę na umór i jest O.K - ale kobieta?! toż to jakaś kobieta menel -oni mogą palić 5 paczek dziennie i jeszcze mieć mało, ale kobieta?! nigdy, to przeciez tak okropnie wygląda kobieta z papierosem!! -oni mogą pieprzyć wszystko co się rusza, ale kobieta która spala więcej niż z jednym facetem to dziwka!! ciekawe im wszystko wolno, nam nic... ładna mi tu sprawiedliwość! :P

Gość szczotka do zembuf
"Gdyby on wiedział że moim ulubionym piwem jest nie jakieś tam słabe Okocim mocne tylko Wojak 9%-towy.. " Weź że to nie zabrzmiało jak tekst podszywaczy :P swoją drogą dziwny jakiś ... może powinnaś zasugerować że3by sobie dziewczyny/narzeczonej/konkubiny/kobiety/przyszłej żony na Oazie poszukał ? :-0 Poza tym, te pseudoalkoholowe drinki jak piszesz to maja więcej procentów niż zgrzewka Okocima

Gość Nikita....
krotka pilka:D UCIEKAJ skoro swit:P.bo potem bedzie wstyd.....