Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gburek

Czy Twój organizm jest przeciążony toksynami?

Polecane posty

Gość dobrze
Ja nie spamuje tylko powtarzam:)to takie urzadzenie które pomaga wejsc komórkom w odpowiednia aktywnośc przy której dochodzi do pobudzenia samooczyszczania,dobry jest też produkt w kociego pazuru,jak i korzeń kudzu,błonnik owszem jest super ale tylko przy oczyszczaniu jelit,a reszta????

Odniosę się w punktach - będzie łatwiej :) A więc: 1. Reszta - pisałam, że nie wystarczy oczyszczanie samego jelita i że trzeba oczyszczać cały organizm:) Podawałam swoje sposoby (dieta, błonnik, napary z ziół, sport, sauna) i link do podręcznika \"Uwolnij się od toksyn\". Też myślę, że reszta organów jest ważna, a oczyszczanie organizmu wymaga wielokierunkowego podejścia:) 2. Koci pazur? Mam nadzieję, że to nazwa jakiejś rośliny:) W przeciwnym wypadku ja i mój kot (który właśnie teraz na biurku leży) jesteśmy oburzeni ;) 3. Body detoks to urządzenie - ktoś już o tym pisał, ale rozpętała się wojna o \" krowy i baniaki\" i trochę mnie to zdezorientowało:) Rozumiem, że po prostu polecasz zabieg w salonie przy wykorzystaniu tego urządzenia. Być może spróbuję:)

Gość odswiez

Gość waandaa
A ja proponuję artykuł "Oczyszczanie" - co prawda nie podają żadnych odkrywczych sposobów na oczyszczenie organizmu (już wszystkie wymieniliście), ale warto sobie poczytać: http://e-kobiety.pl/content/view/2146/449/. Polecam też artykuł "Głodówka" : http://e-kobiety.pl/content/view/1538/449/ "Głodówka jest przede wszystkim metodą na oczyszczenie, odtrucie i odmłodzenie organizmu. To także dobry sposób na zrzucenie nagromadzonych kilogramów. Ze względu na wyjątkową siłę działania musi być przeprowadzana zgodnie z przemyślanym, ściśle określonym planem, najlepiej pod kontrolą lekarza. Mechanizm głodówki jest prosty. Organizm pozbawiony dawek żywności z zewnątrz przechodzi na odżywianie wewnątrzustrojowe. W pierwszej kolejności spala wszystko, co zbędne, co stanowi dla niego balast utrudniający sprawne funkcjonowanie na co dzień. W starych komórkach zalega tzw. białko złogowe, które w czasie głodówki ulega zużyciu w pierwszej kolejności. Pochłaniane są też wszelkiego rodzaju ogniska zapalne, martwe fragmenty tkanek." Interesujący artykuł. Przeczytajcie.

Gość uuuuuuuuu
wszystko to prawda tylko w systematycznosci u wielu osob kiepsko

Gość ktoś mnie przebije
miałam 2o punktów :-p