Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaa jaaa

W świecie opalania...

Polecane posty

Gość pytajacaaaaaa jaaa

Jest lato, ale niestety niektórzy nie lubią bądź nie mogą się opalać w naturalny sposób (np. ja) A jak wiadomo solarium szkodzi. Jakie są Waszym zdaniem najlepsze kosmetyki samoopalające? Głównie chodzi mi balsamy brązujące do codziennego stosowania. Niby półki w drogerii się od nich uginają, ale jak chce się znaleźć coś naprawdę dobrego to trzeba się nieźle namęczyć... A których specyfików zdecydowanie nie polecacie? Proszę o radę. Z góry dzięki!

Gość pytajacaaaaaa jaaa
Dodam, żę używałam już balsamu brązującego Kolastyna i Soraya. Jednak żaden z nich jakoś mnie nie przekonał...

czesc dziewczyny ja wam nie radze uzywac samoopalaczy mialam juz u siebie w kosmetyczce 3 i po kazdym z nich nawet po równomiernym rozsmarowywaniu mialam plamy i to wygladalo tak jak bym miala alergie, zostalam poparzona a najgorsze jak bym byla brudna. nie polecam tego a najszczególniej nie kupujcie Johnson to jeste tragiczne!! pozdrawiam :))

Gość hfvhfff
moze sally hansen,osobiscie nie miałam ale z tego co słyszałam dobr.mi pasował nivea spray, ale zmienil opakowqanie i nie wiem czy to ten sam.

Gość no więc miom zdankiem
najlepsze są balsamy brązujące: - "Garnier" skóra muśnięta słońce - "Dove" Summer glow - "Johnson & Johnson" Holiday's skin Ale słyszałam, że ten ostatni u niektórych nieprzyjemnie się wałkuje i opala na zółto. Chociaż ja o wszystkich trzech mam pozytywne zdanie.