Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana... Chlip

mężczyzna na utrzymaniu kobiety... jestem załamana

Polecane posty

Gość to ja jeszcze cos powiem
jeśli masze jeszcze za grosz godności, to musisz być stanowcza.Zrób cokolwiek, po prostu żyj i pracuj dla siebie, a tego pasożyta jak najszybciej wywal z mieszkania, bo to jest po prostu wesz, która zeruje na ludzkiej psychice. sorki i nie daj sie złamać! trzymaj sie, powodzenia

Dziewczę drogie, proponuję zrobić sobie listę działań i wprowadzić ją od dziś. wersja radykalna: 1. kup gazetę 2. wieczorkiem po pracy wyszukaj w ogłoszeniach nowe lokum 3. obejrzyj nowe lokum 4. następnego dnia spakuj się i wyprowadź 5. poinformuj go o tym fakcie wersja radykalna 2: 1. poinformuj współmieszkańców, że za niego już nie płacisz. Zrzucasz się tylko na swoją część 2. poczekaj aż sami go wykopią wersja mininalna: 1. zacznij stołować się na mieście 2. na pytania o jedzenie powiedz, że posmakowałaś w chińszczyźnie 3. uważaj na portfel, bo może zacząć Ci podbierać wersja ostateczna: zwijaj się do domu - nie polecam, nie po to pracowałaś żeby teraz wrócić z niczym, ale jest to najbezpieczniejsze wyjście (nie będzie Cię nękał i nachodził)

Gość qwedqwd
to nie nowina, że kobiety są bardziej dojrzałe od mężczyzn (w zbliżonym wieku) i bardziej odpowiedzialne dlatego każda z nas powinna szczególnie uważać czy nie trafiła na typowy, beznadziejny egzemplarz i jeśli tak, przeciwdziałać obciążaniu siebie nieudacznikiem ty już dużo czasu i energii straciłaś, Załamana... zostaw go, niech sobie radzi sam!

Gość qwedqwd
o, wybierz którąś z wersji postępowania zaproponowanych wyżej, nawet się nie zastanawiaj, i zrealizuj w całości wg mnie to jedyne sensowne wyjście