Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coraz ich więcej

RATUNKU mam zmarszczki...............

Polecane posty

Gość coraz ich więcej

dziewczyny mam 27 lat i coraz wieccej zmarszczek sie pojawilo tak jakby z dnia na dzien...jestem przerazona:(( co robicie z tym??jakis specyfik???

Gość coraz ich więcej
w szczegolnosci pod oczami:(( nie przesadze jesli powiem ze bardzo staly sie widoczne w ciagu tego miesiaca...czy efekt starzenia skory tak szybko postepuje?????:(

Gość wypocznij
pij dużo wody mineralnej,chyba masz odwodniną skórę...

Gość zmotoryzowana
Stres strasznie dobija - może masz ciężki okres w życiu? Mnie postarzyło momentalnie plus siwizna wylazła.

Gość jguhyy
prawdopodobnie jakies zmiany w trybie zycia, niewlasciwie odzywianie, malo pijesz...

Gość na pocieszenie
napisze, ze wszystkich nas to czeka, wiec sie zbytnio nie przejmuj :) Mozesz sobie jakis kremik kupic ujedrniajacy skore, ale najbardziej na poprawe wygladu skory i twojego samopoczucia polecam drenaz limfatyczny:)

Gość jguhyy
tylko ze takie zmarszczki nie pojawiaja sie z dnia na dzien. pewnie, ze kazda z znas bedzie jej kiedys miala....

Gość coraz ich więcej
dzieki dziewczyny za odpowiedz bo ja bardzo sie przejelam.Zdaje sobie sprawe ze kazdy sie starzeje ale nie przypuszczalam ze zmarszczki potrafia sie stac bardzo widoczne w bardzo krotkim czasie:((Stosuje krem przeciwzmarszczkowy do twarzy i kupiulam tez pod oczy...ale nie widze poprawy:(((

Gość coraz ich więcej
moze macie racje z ta woda.... ja bardzo malo pije w ciagu dnia i moze to jest pododwm??:/ stresow raczej teraz nie mam ale ogolnie jestem osobą znerwicowaną i denerwuje się o każdą pierdołe:(

Gość coraz ich więcej
jakie ogolnie kremy polcacie?? niestety moje ulubione czyli Eris sa przeznaczone dla osob po 30 raku zycia (mowie o kremach przeciwzmarszkowych) A moze kupic taki krem mimo wszystko???

Gość Kremy tu nie wiele pomogą
to wszystko co widać wychodzi ze środka skóra musi być dobrze odrzywiana ze środka a nie z zewnatrz

Gość coraz ich więcej
no ale ja sie nie oplaam.....co roku opalam sie raz lub dwa zeby skora nabrala lekkiej opalenizny i juz cale lato nic.....nie chodze na solarium....staralam sie dbac o swoja cere a tu taki zroczarowanie w przeciagu paru tygodni:((

Gość coraz ich więcej
nie pale.... zawsze myslalam o tym zeby nie przesadzac z opalaniem jak inne dziewczyny bo chce wygladac ladnie okolo 40stki....i co teraz mam?? faktem jest ze zle sie odzywiam bo lubie jakies tam hamburgery, pizze,kebaby....no i pije za malo....ale czy to naprawde bylby ten powod??

widziałam niedawno kobietę, moja znajomą, kótra ma buzie jak niemowlak, ma ponad 50 lat, i zdradziła mi tajemnice że codziennie pije łyzeczkę jakiegos oleju albo oliwy z oliwek.. Wyglada fantastycznie, nie używa żadnych kremów.

Gość sadreality
a moze to ten kremik tak ci dobil skore?? NIe wiem dlaczego ludzie jeszcze wierza, ze kremy nabite chemia(a im drozszy tym lepszy) sa w stanie zmniejszyc zmarszczki lub zapobiec ich pojawianiu sie. Przede wszystkim zrezygnuj calkowicie ze slodyczy, nie jedz za duzo pszennego chleba, nie pij kawy, pij wode, swiezo wyciskane soki, jedz duzo owocow. Rano smaruj sie kremem z filtrem, wieczorem lekkim nawilzajacym kremem(Physiogel np.) i po 2/3 tygodniach powinnas zobaczyc roznice. Masz prawdopodobnie odwodniona skore.

Gość Tu trzeba działać radykalnie
uderzeć silnie kolagenem naturalnym,wszystko zwiazane z dieta też warte zastosowanie kremy nie bardzo

Gość coraz ich więcej
no wlasnie moja mama tez ma ponad 50 lat i ma bardzo ladna cere...bardzo malo zmarszczek... ja wiem ze czlowiek sie starzeje ale dlaczego to tak szybko nastapilo???jestem zalamana!! poza tym wydaje mi sie ze juz nie da sie spłycić powstalych zmarszczek a jedynie zapobiec powstawania nowych

Gość coraz ich więcej
czy ktos mi pomoże???:(

Gość jedenaście
wyluzuj, ja mam białaczkę i się nie skarżę po forumach

Gość diddle
Ja mam 30 lat i postanowiłam , że będę stosować konkretną profilaktykę żeby w przyszłości nie poddawać się liftingom itp zabiegom. Robiłam serię mezoterapii bezigłowej, stan skóry bardzo mi się poprawił a zmarszczki wygładziły. Jestem bardzo zadowolona teraz raz w miesiącu chodzę na zabieg utrwalający. Myślę że mój pomysł zapobiegania się sprawdzi.