Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adiannaa

czy 10 miesieczny piesek sie przyzwyczai do nowego domu?

Polecane posty

Gość adiannaa

Chcę kupić suczkę która ma 10 miesięcy, jej właściciele wystawili ją w ogłoszeniu. Strasznie mi się podoba i dokładnie takiej szukalam ale boję się że nie przyzwyczai sie do nowego domu... Albo że była źle wychowawywana i ma jakieś złe nawyki itp. Czy pieska w tym wieku można nauczyć nowych rzeczy? Szczerze mówiac to wolę pieska w miarę odchowanego ale boję się czy zdołam nauczyć ją nowych rzeczy?

Gość tryyt
TAK

Gość tez czekalam dlugo
oczywiscie, ze sie przyzwyczai. Ja kiedys kupilam psa, ktory mial poltorej roku, a tez szybko sie przyzwyczail :)

Gość adiannaa
dzięki :) bo 10 miesięcy to przycież jeszcze młody piesek :) więc mam nadzieję ze tak jak piszecie szybko się przyzwyczai :)

Gość wewewe
Bez problemu się przyzwyczai. Przecie ż to dopiero dziecko :))) Ja przygarnęła. około 7letniego psiaka i po kilku miesiącach zrozumial, że to jego dom i nawet drzwi w bloku nie myli jak wraca ze spaceru :))

Gość dostałam rocznego
pieska, szybko przyzwyczaił się do nowego miejsca :)

Gość adiannaa
dzięki :) bo miałam pewne obawy własnie z tym że nie będzie w stanie sie przyzwyczaić, ale mam nadzieję że szybko przywyknie do nowego domku. A jak myślisz czy można jej dać inaczej na imię czy powinna zostaćze swoim starym imieniem nadanym przez właścicieli? :)

Gość i powiem tak
ja mam rocznego znajde po dwóch tygodniach obyty jak od urodzenia:)

Gość i powiem tak
ja nie znalam poprzedniego imienia dostał nowe i reaguje po kilku dniach przywykł i juz to młody psiak to sie przyzwyczai nap[ewno nawet do imienia ale musisz go bardzo kochać i mu to okazywać

Gość 543210
Przyzwyczai sie, bez obaw. I jeśli ma jakies zle nawyki to mozesz je skorygować.

Gość adiannaa
dzieki, ja napewno będę ją kochać :) no to się już nie boję że sie nie przyzwyczai :) No i fajnie z tym imieniem , że jednak można zmienić :)