Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

Karczma... Otwarcie przypada na piątek 13, ale kto powiedziała, że ma być feralnie ? Lokalizacja : Bieszczady, wokół lasy, piękna soczysta zieleń, szum potoku , śpiew ptaków i ludzie, którzy chcą razem przebywać. Na początek stawiam szampana...Przekąski sami sobie jakieś stworzymy. W rogu stoi gitara, skrzypce, i stara szafa grająca... Muzyka dla każdego. Zapraszam...do wspólnego biesiadowania :)

ale tu fajnie.....tak przestronnie 🌻 gratulacje Anka 🌻 marzenie Twoje się spełniło chciaż wirtualnie,ale co tam to na początek :D

Cieszę się wesoła, że Ci się podoba. Rzeczywiście...marzenia się spełniają.a wirtualna karczma pozwoli mi się niezle przygotować na rzeczywiste otwarcie...w przyszłości. 🌻 Na stolikach stawiam czereśnie...Skromnie, ale zakupy zrobimy na weekend. Będzie ok :)

cholera.......to poleżeć jutro czasu nie będzie :P trzeba zaopatrzenie zrobić :) no i przy garach stanąć :)

ale się cieszę,że Anka karczmę otworzyła :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D normalnie,aż gęsią skóre mam z wrażenia.....

z tej radości wielkiej sama w karczmie siedzę od uch do ucha uśmiechnięta :D idę zagrać w filmie :P to może przy okazji szampana dokupie....żeby biba zrobiła się BIBĄ :D

Jezu dziewczyny... Zakotwiczyłyście się obok domku Grzesia... :-) jak jego żona się dowie kto my to napewno dostanie ciupagą po głowie ;-) Ślicznie tutaj i nawet trochę słoneczka... 🌼 a na męża nie liczcie tu za bardzo, pewnie się boi Halinki ;-) Tylko jeszcze powiedzcie czy wrócicie do naszego spokojnego topiku, czy będziecie szaleć tylko w karczmie;-) :-) ;-) :-)

Kalinka ...dotarłaś Super :D Mężuś nie oberwie, bo halinkę tez zapraszamy do Nas. To taka rodzinna karczma. Ja już tutaj zostaję, reszta dotrze w czasie \\/\\/\\/\\/ To na szampana lamki...Jak mąż dotrze wzniesiemy toast :D:D:D

U mnie zaświeciło słoneczko :) Od razu lepiej. Choć i tak czekam na te upały... W sobotę idę na grzyby. Jeśli uda mi się zebrać, robię w słoiki z octem. Będą przetwory swojej roboty. Mniam :D

Hm..Karczma opustoszała...Czyżby w piątek wszyscy nadrabiali zaległą pracę ? To w takim razie kto wypije tego szapmana, którego Anka przyniosła ? Mężu.. gdzieś zniknął...czy to net Ci odcięli ? Anka..Ty pewnie na planie, zabawiasz aktorów swoim towarzystwem.. Kalina...pracocholiku topikowy ;) zaglądnij na lampke bąbelków :)

Coś ruch osłabł ;-( ale będzie lepiej wierze w to ... pracy mam do zrobienia sporo od od wtorku biorę wolne :-)))) Grzesiu, Anki pijemy za sukces ;-) :-P troszkę marketingu szeptanego i wnet rozejdzie się jak to w Karczmie fajnie jest 🌼 Teraz już muszę kończyć bo biegnę do domku zapakować torbę z wałówką dla synka i dziś wieczorkiem jedziemy w odwiedziny do rodziny więc będę jutro ale pewnie wieczorkiem, zajrzę czy coś się ruszyło :-) miłego wolnego wam życzę i słoneczka mocnego i piwka zimnego... :-) 🌼

Kończę już na dziś, powoli zaczynając weekend :D:D I tak jak powiedziała dzis Anka, możnaby było poleniuchować...ach...pomarzyć tylko...Dobra, nie narzekam, zwolniony tryb zycia nie dla mnie. Planów mam masę, tylko aby udało się zrealizować. Wszystkim życzę miłych chwil w swoim najbliższym gronie :) Mężu 👄 spokoju w otoczeniu dzieci i radości z bycia z Halinką :) Kalinka 🌻 radości i wypoczynku poza pracą 🌻 Wesoła 🌻 Tobie również niekończącej się radości i tego upragnionego lenistwa ;) Aga 69 🌻 szybkiego powrotu do Nas :) Na razieńko 🖐️

Gość weaoła anka
no to jestem 🌻

Anka czekam na grzyby........... to może ja jutro flintę wezmę i na polowanie hi,hi,hi,........dziczyzna będzie......

biorę majty w torbę i idę komuś mordę obić............:) a szampana wieczorem wychylę za sukces :D 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

ja i szampan zostaliśmy z właścicieli :( a ludzi tłum :O wydaje szampana marketing pantoflowy Kaliny działa :D,ręce pełne rooty :D!!!!!

mam też karkówę jokś idzie :D kurde ,ale taki tłum...........hm.....hm......hm.....proszę o pomc ;)

Dzień dobry o rany ledwo żyje..... szampan zrobił swoje ;) ale wszyscy zadowolani :D:D:D:D z kubasem kawy witam Was,słońce świeci :) miłej soboty,jak praca to praca ;) 🌻 🌻