Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

🌻 🌻 🌻 dzień dobry :) ekspresik miło szumi...woda powolutku się gotuje.....ćiśnienie odpowiednie zyskuje.........a potem pyszna aromatyczna.....mala czarna.....cudownie mocna..... dostawa świeżych croissantów już przywieziona....... słońce przepiękne.....:) witam milutko :D

Witaj Anuś 🌻 Wyręczyłaś mnie dzisiaj :) Dzięki, za kofi, jest pyszna, jesli mozna wezme drugi kubas od razu. Dziś ponownie upalnie. Dlatego tez zabrałam dzis duzo wody...I mnóstwo lodu przygotowałam. Słoneczka zyczę 9 ale to juz od rana), zatem uśmiechu co niemiara :D

Ciekawe co u Agi69, nie daje zaku ? Może też zmaga się z upałami, ale na wolnym. Wieczór był makabrycznie gorący...uffff, zimne piwko nawet nie pomogło :)

rano byłam na spacerze z psem ,a wstaje okropnie wcześnie....... w sklepie przez kraty mleko i serki kupowałam ;) normalnie jak za dawnych lat.....:)

ja myślę w karczmie codziennie inny pyszny drinuś będzie serwowany wieczorową porą.......zaczynamy od drinków ginowych....hi,hi,hi......bo upaly :)

Hm...wspomnienia się rozbudziły..To były czasy :) Jest taki topic, na którym tez czasem piszę \" Pokolenie 1960 ...\" Wspomnienia z dawnych lat, czasy kartek itp. Super ludzie. Jednak z Wami czuję się...rodzinnie ;)