Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egipcjanka malutka

Karczma

Polecane posty

Witajcie!Dotarlam spowrotem.Ale sie Was naszukalam...Ciesze sie ,ze nie znikneliscie!A poczytalam troche i okazalo sie ,ze jest nas wiecej.A wiec witajcie-Aniu,Aniu,KalinkoiGrzesiu.Chyby nie pominelam nikogo?Wrocilam juz w czwartek,ale moj ma jeszcze urlop i \"organizuje\"mi czas wolny.Dzisiaj wyslalam go do sklepu \"po cos tam\"(wymowilam sie bolem glowy)i mam chwilke na pisanie. Na urlopiku bylo swietnie.Cala Malta ma ok.320km kw.Tak wiec zwiedzilam cala wyspe.Stolica Vienetta jest 1000m dluga i 600m szeroka.Stalam na jednej stronie ulicy a po drugiej stronie ulicy bylo juz inne miasto.Nie ma wsi,placzone miasta i nie widzialam zadnej normalnej plazy,sa tylko skaly.Basen i pare miejsc do opalania bylo na dachu hotelu.Caly dzien zwiedzanie a weczorem zabawa do rana.Oczywiscie byla tez Polka a wiec mialam z kim pogadac.Nasi sa wszedzie!Krotko mowiac bylo swietnie ale teraz przydalby sie urlop od urlopu. Wczoraj bylam juz w pracy ,dzisiaj tez ide,jutro male rodzinne spotkanie.Moze uda mi sie dotrzec do Was w poniedzialek-tez musze rano pracowac.Ale we wtorek mam wolne! Pomysl z karczma jest cudowny!Ciesze sie,ze zalozyliscie nowy topik!Pogoda u nas dzisiaj cudowna.PÜowoli doprowadzam dom do uzytku. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.Jak naucze sie \"wstawiac\"tu zdjecia to przesle Wam moje pod palma.

Puk puk...Dzień dobry..choć już południe 🖐️ Witaj aga 69 🌻 Cieszymy się, że w końcu do nas dotarłaś:) Musisz nam więcej opowiedzieć, jak już wszyscy tu będziemy razem. Może jakieś fotki masz, co by mozna wysłać. Mam nadzieję, że z mężem urlop zaliczasz do udanych. Zreszta będzie jeszcze czas napisać. Dobrze, że do nas tu trafiłaś. póżniona lampka szampana będzie na wieczór, może jakies przyśpiewki wieczorne przy muzyce ? Wesoła 🌻 dobrze, że pilnowałaś wczoraj karczmy, ja musiałam pojechać na zaległą wizyte u przyjaciółki, miała totalnego doła...Hm..za jednym razem udało mi sie ratować dwie. Druga zapłakana trafiła na naze spotkanie. Ale skończyło sie alkoholowo i bardzo wesoło. Oczywiście ja nie piłam (niestety), tym razem prowadziłam (się i auto ) :D Mążu 👄 mam nadzieję, że w rodzinnym grnie na łonie natury pewnie spędzasz czas. Jak uda Ci się na chwilkę, zajrzyj do Nas dotrzymac nam męskiego towarzystwa. Może Halinka się do nas tez przyączy ;) Kalinka 🌻 Ty pracusiu...Wpadnij jak wrócisz z wypadu rodzinnego, powiedziec jak było. Liczę, że odpoczęłaś nieco. Należy się w końcu za tyle efektywnej pracypo godzinach:) Ja dziś mam imprezkę rodzinna, jak Wam wcześniej pisałam. Nielubie takich spędów, ale siła wyższa. Postaram się tu zagladnąć, dopilnować. teraz już sloneczka życzę i spokojnego weekendu :) 👄

Zagladam, ale nadal pustyki :( Mąż zrobił mi drinka, sącząc go słucham muzyki i kręcę się po kucni pitrasząc coś dla teścia ;) Hm...czyzbym podkład robiła pod dzisiejsą imprezkę ? Byłam rano na zakupach, kupiłam sobie bluzeczkę...z dużum dekoltem, superoska...Może włożę ją dzisiaj...

Tak się za Wami stęskniłam Kochani...:) Przesyłam uściski cieplutkie ze słonecznych okolic stolicy :D Na dobry początek imprezy puszczam ulubiony kawałek Zeppelinów :) Yhm...z drinkiem w ręku ...słucha się rewelacyjnie.. Zostawiam Wam butelkę finlandii, sok grejfrutowy i duzo ilość lodu..Prosze się gościć :D

znowu dzisiaj biegałam....szkolenie miałam,zakończenie,dyplom dostałam :) a potem pojechałam nowe auto kolegi oglądać....trzy razy dopytywał się czy przyjadę:P wiecie jak to jest,mało nie spuchł z dumy jak chwaliłam:P a i byłam na otwarciu nowego sklepu.... ciut zmęczona jestem ,ale zaglądam do naszej karczmy 🌻 oooo.....finlandia....a zakąski jakie ? znaczy ja wachtę przejmuje,bo Anka gości podejmuje;) ciekawe jakie pyszności zrobiła ? podoba mi się,Anka i w sobotę zajrzała ;) 69 przecież na maila nam zdjęcia możesz wysłać,adresy pod nickami :) chętnie obejrzymy :D fajnie mieć taki topik,gdzie już wszyscy trochę się znają :) 🌻 🌻 🌻

och! dziewczyny postarałyście się nie ominie was nagroda ja niestety tylko na chwilkę 🌼 mam mnóstwo zajęć Witaj Aga! Cieszę się, że wypoczęłaś,,, Ciekawa jestem Ciebie i tych palm... Grzesiu nie pilnuj tak Halinki zajrzyj do nas... na razie kochani może jutro mi się uda :-) buziaczki 👄

Wlasnie siadlam w fotelu w telewizji jak zwykle-nic.Zapraszam Was na \"osborna\"z cola-po calym dniu biegania nalezy mi sie odpoczynek.Ostatnio zauwazylam,ze czesto moje wieczory koncza sie na malutkim rauszu.Dobrze,ze mamy karczme to moge pic w milym towarzystwie!A wiec za mile spotkanie! kochane ja nie mam pojecia jak sie wysyla zdjecia i skad sie one biora w komputerze?Postaram sie doksztalcic...No to jeszcze raz na zdrowie!Prost!

🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻🌻 Dzień dobry :D Kochani kawkę dla wszystkich zrobiłam pyszną i pachnącą............. i naleśniki smaże........... z serkiem waniliowym i malinami.......mniam...mniam.......... pogoda piękna,słońce.......ech.....ja z kubasem kawy przywitać się przyszłam 👄 jakie plany dzisiaj macie ? wszyscy rodziny niańczą ;) ja na piknik idę......:D miłej niedzieli dla Wszystkich 😍

Witam w piękny słoneczny dzień 🖐️ Anka otworzyła dzis nasze podwoje, i dobrze. Przygotowała swojskie naleśniczki mniam...Ależ rarytas ;) Ja dziś odsypiałam imprezkę...Wypiłam sporo, ale alkohol dobry to i kaca brak ;) Mamy w końcu piekne słońce, dlatego idę korzystać z jego uroków, aczkolwiek będę zaglądać do Was :)Ale sprezentuję kawałek letni :) http://www.wrzuta.pl/audio/7VbQkitCFM/halina_kunicka_-_lato_lato_czeka Buziaki 👄

Aga69 jak chcesz, co do fotek postaramy się Ciebie doksztacić. :) Wesoła, zazdroszczę pikniku...Choc moje dzisiejsze spotkanie rodzinne tez jest w plenerze przydomowym, jednak wolałabym wyjechać gdzieś nad wodę :) Ze znajomymi zresztą;) Ale nadrobię, jak wszyscy wyjadą, urządzamyu nas griil gigant ;) Kalinka...a Ty co porabiasz niedzielnym południem ? 🌻

no dziewczyny a ja bidulka próbuję zarezerwować bilet ale nie udaje się :-( mówi się trudno ... trzeba pójść jutro do biura podróży :-) ale kochane nie martwcie się to nie ja wyjeżdżam... narazie... mój mąż się wybiera w podróż... :-( ja jeszcze jakiś czas z wami pobędę... planuje wyjazd we wrześniu... jeszcze dużo czasu ... życzę wam miłego wypoczynku... uważjcie z tym piciem ;-) pozdrawiam buziaki 👄 🌼... może zajrzę później... może na gin z toniciem ;-)

Kalinka...uważamy, uważamy...a przynajmniej starmy sie uważać ;) A gdzie mąż wyjeżdża i z jakiej okazji ? A Twoja podróż we wrześniu z jakiej okazji ? Dziś już się kończy imprezka, czas powoli nastawiać się do pracy...Cóż, jak wsystko co dobre, szybko sie kończy...Ale na razie cieszmy się ciepłym, pięknym popołudniem . Wybieram się na spacerek... http://naza.wrzuta.pl/film/yU3DyYm6iy/t-love_wmv

piknik udał się znakomicie :D pogoda przepiękna....jedzenie pycha :D ach.....lubię tak miło spędzać czas......jeżdziłam w terenie autem terenowym,fajnie :) z piciem Kalina uważamy :D Anka to wpraszam :P się na grilla drink dnia: gin, tonic, sok z czarnej porzeczki...i dużo lodu :D Ale fajnie w tej naszej karczmie :D:D:D:D z chęcią zaglądam !

No, no Anka...niezle dałaś czadu z autkiem ;) Mam nadzieję, że piłaś póżniej ;) Hm...drink który serwujesz to rewelka, proszę częściej takie pychoty. Wiecie, szkoda, że dziś nikogo już tu nie ma. Ale cieszę się, że jutro pełny skład zawita do pracy i będiemy mogli się nagadać :D Dziś posiedzę w kąciku, posłuchamcykad świerszczy...:) Ech...jest tak pięknie. Dla nocnych marków pozostawiam kilka dżwięków mojej ulubionej piosenki Dżemu...Cudne słowa :) http://zeleczek.wrzuta.pl/film/xAuGGkuRFa/dzem_-_do_kolyski

:D udało się :D Nie mogła dokończyc postu, rozłącza mi się komp, coś szwnkuje...Trzy razy pisałam i w końcu poszedł ostatni :) Acha...Anka, sama bym z chęcią taką terenówkę wypróbowała :) 🌻 jutro poniedziałek...ale co tam. Jutro nawet aga 69 wpadnie do Nas...Fajosko co ? Wiem, że ciesycie się razem ze mną :) Dla tych co już szykują się do łóżek, spokojnej nocy...może chłodnej...bo jak na razie skwarnie jeszcze...😴 Ale muzyka śliczna....Spać się nie chce... :)

Witam 🖐️ Kawa już jest, woda mineralna i soki pod dostatkiem. Nic do kawy nie wzięłam, bo...nie jem od dziś słodyczy. Dieta i kropka ;) Zapowiada nam się pięknie upalny dzień. Wiatraki już chłodzą, napoje również... No cóż..czekam już tylko na Was :) Miłego dnia ( i spokojnego) 👄

nie czuję podmuchu wiatraków tylko, a właściwie nic nie czuję, bo duchota nie daje mi poczuć niczego. źle się w taką pogodę czuję i strasznie narzekam.

wielka stopa 🖐️ Rozumiem Cię, bo upały żle na mnie wpływają, ale właśnie duze ilości wody, częste prysznice, wiatrak obo powoduję, że jakoś daję radę. No i pozytywne nastawienie do życia....Przecież słońce daje taką energię :D

właściwie u mnie jest dziwnie odwrotnie. zbyt duże pokłady słońca tym jestem bardziej nie do życia. o tak dużo pić i nawadniać się jakoś tak zewnętrznie.w jakiś spryskiwacz muszę się zaopatrzyć.

stopa ...każdy sposób dobry, oby pomógł. Podobno gorąca herbata dobrze działa...ale nie na mnie ;) Ale kawą proszę się poczęstuj...może być zmrożona :)