Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz 25 lat...

25 LAT...POCZĄTEK STAROŚCI A KONIEC BEZTROSKI I MŁODOŚCI...

Polecane posty

Gość mam juz 25 lat...

TAK SIE CZUJE ...BUUUUUU

Gość 25 lat początek starosci
chyba mozesz urazic 40latki , co ty bredzisz, życie zaczyna się po trzydziestce

Gość No i fajnie to piękny wiek buu

Gość Zycie zaczyna się
w każdym wieku:)

tak samo czułam sie w okolicach 25 urodzin... a teraz jest jeszcze gorzej

hej,ja tez mam 25 lat,a wcale sie nie czuje staro!uwazam,ze teraz zaczyna sie jeden z lepszych okresow mojego zycia,budowanie swojej niezaleznosci i przyszlosci:-)

Gość piekna 30-letnia
Mam 30 lat i dopiero czuje, ze zyje :-)

Gość ja mam 30 lat i czuję się
świetnie

Gość sadreality
uwazaj, mysl ma energie i sile sprawcza..powtarzaj to sobie a dalej a za pol roku faktycznie bedziesz starzej wygladala...

Gość ja to juz nawet 31
i o starosci jeszcze nie myślę

Gość mam juz 25 lat...
ale ja nie mam nawet męża ani dzieci ..:(kazdy mi to wypomina :(ze mam juz 25 lat a nie dopiero:(

Gość ja to juz nawet 31
dzieci to zaplanuj jak bedziesz na to gotowa a nie dlatego ze ciocie i babcie tak chcą

Gość teraz nie ma wieku
w którym trzeba miec dzici czy męża,kazdy ma wtedy kiedy chce,a życie dopiero zaczyna sie po 40-tce

EEE co ty piszesz!! Dopiero zaczyna ci sie zycie!! :D Ja mam 28 lat i w koncu czuje, ze zyje!! Mam wspaniala prace, swietne zarobki, jestem zupelnie niezalezna finansowo, moge sobie pozwolic na kupno rzeczy, o ktorych malolaty moga tylko pomarzyc ;), wiele podrozuje, mam cudownego meza. Zyc nie umierac. Uwielbiam moje zycie :D:D:D

A jeszcze odnosnie dzieci, przestan przejmowac sie tym, co mowia inni! Boze, ja jeszcze nie moge pojac, ze dla wielu w tym kraju szczytem szczescia, spelnienia i ambicji jest posiadanie meza i dzieci...Olej tych wszystkich, co ci taki mowia tak jak ja olewam tych, co mi tak gledza:) Sama wiem co mam robic i ty tez. Zyj, korzystaj z zycia, baw sie, rob to, na co masz ochote, a nie zyj zyciem innych, a na dzieci i meza przeyjdzie czas jak sama bedziesz na to gotowa.

Gość igusia 27
Człowiek zaczyna się starzeć z chwilą, kiedy przestaje się rozwijać! Data urodzin nie ma z tym nic wspólnego... Są 20-latkowie starzy... ale są też młodzi 80-latkowie.

Gość OOO Mag79
Jak tu sadzi:)rodzina jest bardzo wazna ,nie ma pełnego szczescia bez spełnienia sie w roli matki i żony,ale świat staje teraz na głowie i prawdziwe wartości są deptene,tylko że to nie skończy sie dobrze co tak myśla trzeba mysleć też o przyszłosci

Do OOO Mag79, przestac chrzanic o roli zony i matki :) Nastepna madra. Pozowol, ze kazda SAMA indywidualnie zdecyduje, czy chce byc zona i matka, a nie mysli tak jak ty chcesz, bo \" tak nalezy\". Kazdy ma swoj wlasy wybor, swoj wlasny rozum i swoje wlasne priorytety i taki uogolnianie o jakim piszesz jest conajmniej nie na miejscu.

Gość staroscnieradosc
Mag79 kim jestes z zawodu??

Gość OOO Mag79
A co to za agresja w Twoim tonie????kazdy może wybierac,może miec tez swoje zdanie sama o tym piszesz wiec nie idiotyzuj wypowiedzi innych skoro sama nie potrafisz uszanowac tego co myśla inni nie oczekuj że ktoś bedzie Cie tu czytał z otwartymi ustami,moje zdanie jest takie i mam do tego prawo ,a jak sie Tobie nie podoba to życie Cie zweryfikuje po swojemu,az pewnego dnia obudzisz sie z reka w nocniku,znam juz wiele takich madrych jak Ty co żle na tym wyszły:)

Gość co takiego powiedzial
"Pozowol, ze kazda SAMA indywidualnie zdecyduje, czy chce byc zona i matka," no wiec autorka chce byc zona i matka, wiec dlaczego jej mowisz, zeby zajela sie czyms innym? Ona nie moze sama zdecydowac, kim chce byc? Ty bedziesz jej mowic?

1. International Product Manager (moja funkcja, jestem po ekonomii) 2. Agresja????? :) Widze, ze jestes delikatna osoba, ktora latwo urazic. W takim razie przepraszam cie jesli cie urazilam, bo zupelnie nie to mialam na mysli. Ani tobie ani nikomu nie nakazuje jak ma sie zachowywac, ale ty troche tak, bo sama napisalas i TO SA TWOJE SLOWA \"nie ma pełnego szczescia bez spełnienia sie w roli matki i żony\" wiec sama widzisz, ze uogolnilas i, ze zadna bez meza i dzieci nie moze czuc sie spelniona, a to nie prawda. 3. Autorka NIGDZIE nie napisala, ze chce JUZ TERAZ zostac zona i matka wiec skad ten komentarz?? Napisala, ze czuje sie stara, na co ja, ze ma jeszcze kupe czasu zeby pomyslec o mezu i dzieciach, a teraz powinna poznawac swiat, bawic sie i korzystac z zycia i tyle :) i ja NIKOMU nie nakazuje, a sugeruje i ona sama musi zdecydowac. Matko dziewczny, skad w niektorych tyle zawisci dla odmiennego zdania to ja naprawde nigdy nie pojme...

Gość OOO Mag79
Ale to w Tobie jest ta zawiśc i złośc sama napisałaś wiadomośc w tonie agresji i nazwałas,chrzanieniem wypowiedz drugiej osoby która może mysleć inaczej,a prawdziwe kobiety sa wrażliwe niestety:)

O Matko Boska, dlaczego tak sie czepiasz?? Nie widzisz \"usmiechu\" za tym \"chrzanieniem\". Przepraszam naprawde, ze krolewne urazilam tak prostym slownictem;) Dziewczyno, zlituj sie...:)

Gość OOO Mag79
słownictwo,może nie proste,ale napewno prostackie i tyle

Dobrze, niech ci bedzie. Uzywam prostackiego slownictwa i nie pasuje poziomem do ciebie. Koniec dyskusji i zasmiecania topiku. Autorko i jak tam? Poprawil ci sie troche humor? Popatrz ile nas tu jest pozytywnych 30-stek albo prawie 30-stek ;) 25 lat to mlody wiek! Wierz mi! Mieszkam w kraju, w ktorym nikt sie nie dziwi widzac 28 letniego studenta :) wiec 25 lat to baaardzo mlody wiek :)

Gość fgdd
ciekawe co ja będę robić mając 25 lat :) czyli za dwa lata. Tak bardzo już chciałabym mieć mężczyznę u swego boku i kochać z wzajemnością. Dzieci narazie nie chcę mieć i nie wiem czy będę chciała kiedyś, ale bardzo chciałabym mieć wiernego oddanego faceta.

Gość Takiego pieska na smyczy
Faceci dzisiaj nie wiaza sie na stałe odkad wyzwolonym kobietom poprzewracało sie w głowie

Gość wiaza sie wiaza
nie martw sie:)

Gość mam juz 25 lat....
w tym sek ze ja nie chce miec dzieci..nie czuje takiej potrzeby ..czy to dziwne?wszyscy mowią ze dziwne bardzo:( najgorsze ze mAM dość tego ze kazdy mowi ze jestem już za stara by rozpoczynac cos czego jeszcze nie udalo mi sie zrobic ..czyli spelnic marzeń :(:(