Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLUCHNA25

Blagam które tipsy są lepsze żelowe czy akrylowe ??

Polecane posty

Gość OLUCHNA25

witam ,mam okropnie połamane paznokcie a w sobotę mam wesele ,słyszalam bardzo dużo o tipsach,ale nie wiem które sa lepsze żelowe czy akrylowe ,i czy jak stwierdze że ich niechce to czy moga mi je spowrotem usunąć w salonie kosmetycznym wiem że moje pytania są pewnie błache ale licze na fachowa poradę od Was :)

Gość OLUCHNA25
ja musze jak najszybciej bo na sobotę:(

Gość OLUCHNA25
halo nikt nigdy nie robił sobie tipsow ?? blagam raujcie panne młodą w opresji hihihihihihihihi:)

Gość zdecydowanie zelowe
:) zrob u dobrej kosmetyczki na dobrych produktach !

Gość OLUCHNA25
też tak myslalam ( o zelowych) tylko czy mozna się ich jakos pozbyć jak bym stwierdzila ze mi sie niepodoba np

Gość zdecydowanie zelowe
najlepiej sciagac u kosmetyczki ktora zakladala (nie zniszczysz plytki) ona zdejmie ci je profesjonalnie a tak wogole nie musisz sciagac, mozesz zmienic ozdoby, skrocic i chodzic w nich az ci sie nie znudza :) zreszta troche pozno sie zdecydowalas, bo do takich paznokci jesli maja byc dlugie (a po co innego ;) ) to trzeba sie przyzwyczaic 4-5 dni bo bedziesz sie sztucznie zachowywala, serio ! wiec jak juz robisz to nie szalej z dlugoscia bo u manicurzystki moze ci sie wydawac ok. a poznie sie okaze ze za dlugi i dopiero problem !

Gość OLUCHNA25
pózno sie zdecydowalam bo wczoraj fatalnie zlamalam paznokcia i cale zapuszczanie przed slubne na nic ,ale dzieki za radę:) tak zrobię

Gość zdecydowanie zelowe
ale jak zlamalas a reszta jest ok. to zrob jednego :) w sumie jesli chcesz na slub ( tylko) to nie warto robic zeli ani akryli wystarcza tipsy (takie bez pokrywania zelem) zapytaj kosmetyczke, te sa zawsze cieniutki i ladne (niezaleznie od umiejetnosci kosmetyczki he he) i sciagniesz je sama odmaczajac w zmywaczu :) ale sa tez mniej wytrzymale i utrzymuja sie max 7-10 dni ( w zaleznosci co robisz i jak czesto moczysz rece)

Gość dudusia147
Fajnie to ja się podlańczam pod te żelowe :)

Gość pooooodnosze