Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głęboka Dolina

Humor mam wisielczy

Polecane posty

Gość Głęboka Dolina
Zdołowany, każdy wiekdo 7 lat był fajny, nie wiem jak będzie później... Ale Ty chyba coś na ten temat wiesz ? Co myślisz np. o wieku 18 lat u dziecka ???

z tych uroczych istotek wyrastają potem w większości takie same egzemplarze, jak większość tych, które mam okazję obserwować :O

Gość Głęboka Dolina
40 lat to fajny wiek u mężczyzny. Możesz jeszcze korzystać z życia i być szczęśliwy, jeśli oczywiście coś za mocno nie podgryza Cię od środka.

Gość Anna G.
słuchajcie od jutra radykalna zmiana pogody! w poniedziałek 36 stopni! Przeszły mnie dreszcze rozkoszy....! Dolina, gdyby nie córka, nie wiem co by dzis ze mna było. Mądrosć Boża jest wielka.

Gość Głęboka Dolina
Moja córka odziedziczyła po swoich przodkach wyjątkową i niecodzienną urodę (przechwalam się), ale jest rozsądna, więc mam nadzieję, że niebędzie robić głupot w wieku lat 18. Poczekamy, zobaczymy.

nic nie myślę :O kiedy miałem 18 lat wydawało mi się, że wszystko jest możliwe i zastanawiałem się jak to będzie, kiedy będę mieć tyle lat, ile mam - teraz już wiem i nie napawa mnie to optymizmem :O niewiedze potrafi być błogosławieństwem - fuj :O

Gość Głęboka Dolina
Anna, to chyba pan Bóg potraktował nas hurtowo, bo o mnie to samo pomyślał. Nie mam mu tego za złe.

Gość Głęboka Dolina
A ja właśnie,może zabrzmi to okropnie, nie byłam szczęśliwsza, gdy miałam 18 lat. Teraz, choć nie jest lekko, jest lepiej :) A że pogoda się poprawia, to dobrze. Zejdę jutro z dyzuru i naładuję się pozytywną energią.

Gość Anna G.
ogolnie ja tam sie w sumie na nic nie skarże ( hahahahaha), tylko niestety, wyposażono mnie w zbyt romantyczną i niepraktyczną duszę, czasem patrzyłam na siebie z obrzydzeniem i widziałam taką miałomiasteczkowa panią Bovary... ciągle tęskniąca za niewiadomo czym... :( Trochę zmądrzałam, ale czy zupełnie...?

Gość Poprawiacz humoru
Ja tez wole dzis niz jak bylam nastolatka...

Gość Poprawiacz humoru
hey! Zdolowany , do twarzy Ci z usmiechem!!!!

Gość Głęboka Dolina
Zdołowany, możesz sobie chcieć. Pomyśll sobie, że 6 lat już miałeś, a niektóre 6-latki nigdy nie będą miały 40 lat. I Ty to wiesz.

Gość Głęboka Dolina
Muszę wam się do czegoś przyznać- dostałam łapówkę. I właśnie ją zjadłam- to była czekolada mleczna z orzechami i winogronami. I wiecie, że humor mam już nieco lepszy ?

Gość Poprawiacz humoru
hihih slodka lapowka ;)

Gość Rów Mariański
Eech, młode towarzystwo, tylko się jeszcze bardziej zdołowałam. Już nie przeszkadzam, żegnam. Podpisano: /-/ Jeszcze głębszy Rów Mariański.

Gość Głęboka Dolina
Czasem sie cieszę, że tak naprawdę to niewiele mi do szczęścia potrzeba. Wystarczy, że rano napiję sie dobrej kawy i już życie jest nawet..., piękne.

Gość Poprawiacz humoru
Row Marianski - nie wyglupiaj sie , zostan i wypij z nami :)

Gość Głęboka Dolina
Zdołowany, a ja właśnie wolę wiedzieć i paradoksalnie się tym pocieszam. Bo mówię sobie wtedy do siebie: "... (moje imię), nie jest źle, mogło być znacznie gorzej."

Gość Głęboka Dolina
Rowie M, daj spokój. Trafiłaś na właściwe towarzystwo bez względu na wiek.

Gość Anna G.
czekolada dobra na wszystko. ja zjadłam tego Marsa i tez mi jakby lepiej.. Cóz, magnez.. Prawda, pani doktor..? :) Rów Mariański, jak odejdziesz teraz znaczy żeś kiep! :) wraaaacaj.... ( az echo niesie..... )

Anna--- przeczytałem uważnie wszystkie Twoje wypowiedzi..... W Tobie jest tyle optymizmu, że obdzielić nim można pułk wojska :)

Gość Anna G.
Gryzzli - a ty tak na serio mówisz czy ironizujesz....? :) Bo sama nie wiem jak to brać.... :)

Gość Głęboka Dolina
A mnie dziwią tacy ludzie, Zdołowany. Nie cieszę się z cudzego nieszczęścia, ale dobrze wiedzieć, że ja jeszcze nie mam najgorzej, prawda ?