Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głęboka Dolina

Humor mam wisielczy

Polecane posty

Gość Poprawiacz humoru
Tez zdolowany - c'est tout ?!

Gość Głęboka Dolina
Właśnie o tych pomniejszych rzeczach mógłbyś napisać... Ale nie napiszesz, nie ma rozmowy i wymiany poglądów. A może Ty po prostu prawdziwym mężczyzną jesteś ? Czyli skrytym twardzielem, do którego nie ma dostępu ?

nie jestem żadnym \"prawdziwym mężczyzną\" :O żadnym twardzielem, bo czasami boję się tak, że o mało sraczki nie dostanę :O skryty też nie jestem, bo to po mnie widać - strach - nie sraczkę :O wolałbym pewnie sraczkę, bo założyłbym sobie pampersa i mógl udawac, że trzymam fason :classic_cool:

Gość Głęboka Dolina
A czego się tak bardzo boisz ?

Gość Głęboka Dolina
No więc te 40 lat czegoś Cię nauczyło i powinieneś być szczęśliwym człowiekiem. Ja też się niczego nie boję, tylko czasem chandrę mam :)

Gość Głęboka Dolina
Chyba niczego się od Ciebie nie dowiem, więc dobranoc. A skoro sie niczego nie boisz, to jednak jesteś twardzielem. A może sam nie wiesz, czy się boisz i czego ? Śpijcie dobrze.

Gość Poprawiacz humoru
No to ja poleje ostatniego na dobranoc ;)

Gość Poprawiacz humoru
...jeszcze jeden kieliszeczek ?

Gość Głęboka Dolina
Dzięki, już nie :) Jutro chyba pojadę na grzybki. W lesie ponoć prawdziwków od zatrzęsienia.

Gość Poprawiacz humoru
O tej godzinie? Zgubisz sie :P

Gość Głęboka Dolina
Nie wiem jeszcze. o której pojadę... a jak się zgubię, to i się odnajdę :) Dobranoc

Gość Poprawiacz humoru
Pa Gleboka dolina ;)

Gość Poprawiacz humoru
tez zdolowany-jestes?

Gość Anna G.
o, wpadłam , a towarzystwo się rozeszło... Niestety, w przerwie wziełam sie za sprrąztanie kuchni, ze słuchawkami na uszach, podrygiwałam sobie jak szalona, niby całkowita beztroska, a w głowie cały czas on, Tamten... Heh! od tego myslenia o nim dostałam stanu podgorączkowego chyba bo tak sie jakoś dziwnie czuje... Patrzyłam w lustro: oczy mi błyszcza.. Co by to było gdybym była szczęślwie zakochana.... ! hi hi hihi....

Gość Poprawiacz humoru
jestesmy,jestesmy :)

Gość Anna G.
ale powiem wam jeszcze ze jak jutro usiądę na słońcu to mnie koniami nie ściągną!! Jestem tak spragniona światła i ciepła że szok...! Już sie nie moge doczekac....! Pocieszacz, widze, jako jedyna wiernie na postrerunku...? Czuwasz co by płomień na topiku nie wygasł....? :)

Gość Anna G.
o, matko, poprawiacz... przepraszam, naprawdę jestem jak pijana.... :(

Gość Poprawiacz humoru
O Boze! Zakochalam sie w przyjacielu , pokochalam jego dzieci za ktorymi teraz tesknie i do tego czuwam nad ogniskiem topiku.... kurwa! starzeje sie ?! :o

Gość Anna G.
Poprawiacz, ty też..???? ja tez w przyjacielu.....!!! Teraz zwiewam coby sie nigdy nie dowiedział.... :( Nad ogniskiem to tylko specjalne wybrane istoty czuwają, nie starzejesz się, broń Boże, tylko masz odpowiedzialną funkcję, taka właściwa osoba na własciwym miejscu.... :) Co zamierzasz zrobić z ta miłościa...? Powiedz?

Gość Poprawiacz humoru
No nie wiem co mam zrobic...nie jestem pewna , czy on nie widzi moich cielecych oczu czy nie chce widziec :(

Gość Poprawiacz humoru
Przyjaciel powiadasz - jakas cholerna epidemia , a nam lekarze z topiku zwiali :P

Gość Anna G.
Może z nim trzeba twardziej..? zdecydowaniej...? Hm, cos bym ci chciała poradzic, alem sama w biedzie.... :) Oj, takiz nasz los... Ale mnie samo uczucie uskrzydla, serio.. nawet takie nie do końca odwzajemnione...! ja naprawde lubie kochać! Byc zakochana, tęsknić, myśleć o kims.. Gdy tego nie ma jest jakoś szaro, taka sepia.... :) a wzajemność... cóż.... Kwestia szczęscia, może przeznaczenia, wyższa szkoła jazdy, nie mi rozumieć dlaczego ja tak, a on nie.... :) ale czy to ważne...? :)

Gość Poprawiacz humoru
Witaj.....siostro.... to dokladnie jak ja.Wazne - by kochac ...reszta to detale ;)

Gość Poprawiacz humoru
masz gg albo skype? w sumie mozesz zalozyc nowy ;)

Gość Anna G.
No to Poprawiacz, niech cie usciskam... I wypijmy za blędy za górze! :) Gdzie tu nasza wina że takie zycie mamy..? Ale nasze jest przynajmniej, heh! Nasze jedyne, własne..... Teraz tak gadam, a jutro przylezę i znowu będe marudzić.... :)