Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szakira83

faceci to dupki,kto sie z tym zgadza?

Polecane posty

Gość boska grzesznica
SIMON nie :o nie tedy droga

Gość boska grzesznica
brat ja na pewno nie ale nie wiem jak tam u ciebie sprawa sie przedstawia:P

nie daje dupy tylko nadstawia szpary dla przypadkowych przechodniów :classic_cool:

Gość boska grzesznica
juken filozofujesz czyzbyś stał okrakiem

mniemasz ze inni tez bywaja ? czy sie zaszylas na zawsze ? tytul topu w takim razie nie pasuje do twojej pozycji , a moze madam jest les ? :D

przyglądam sie jak bijesz sexulany rekord z murzynami :P dobrze Ci idzie :classic_cool:

Gość boska grzesznica
fakt moja perfekcja i chęć bycia najlepszą gubiła...mnie brat szpary nie mam zaszytej les nie jestem feministką rownież lubie tylko moje długie włosy i was smutnych ludzi

Gość boska grzesznica
powiem krotko ..czy jestem normalna chyba już się przekonałeś a nie ja jestem założycielką kontrowersyjnego tematu za który juken obrzucił mnie błotem ,tak w ogóle j za literkami kryją się prawdziwe osoby realne i namacalne

:D:D:D:D:D:D....... obrzucil blotem .... taka juz jego natura , nikt nie lubi byc prowokowanym i robionym w ch... i jeden reaguje tak a drugi smak, kwestia temperamentu . a ze te teksty sie same nie pisza to ja juz sobie prawie myslalem ale teraz to juz jestem pewien , dzieki za podpowiedz . a ze ludzie czuja to tez juz gdzies ktos pisal ................:D

Gość boska grzesznica
Wiara jest to pewność bez dowodu. nie wiem czy mnie nie mylisz z porządaną osobą:D ale przemawia przeze mnie roztropna dobroć :P

wierzyc znaczy ufac a nie wiedziec. jestes naiwna, jak mozna wiedziec bez dowodu ? bez dotkniecia ? choc nie jestes jedyna, wszystkie religie sie na wiarze opieraja ....... niezbity dowod na owczy ped naiwnosci.

Gość zgadzam sie z autorka
uderz w stół a nozyce sie odezwa. Prawda oczy kole to sie oburzaj i nic wiecj nie umieja powiedziec niz ze ktos dupy daje

Gość boska grzesznica
Wierzę, że życie warte jest, aby je przeżyć,ale czy zawsze a jak można wierzyć bez dotknięcia ależ można mój drogi wiele spraw opiera się tylko na slabych teoriach nie podpartych naukowo a my przepełnieni nadzieją zatracamy się w kolejnej szansie jeśli Ci podam czarnucha to i tak to niewiele podpowie

w rzeczy ktore nie graja roli mozna wierzyc ale zycia na zaufaniu nie zbudujesz . twarde ale prawdziwe .

Gość boska grzesznica
na zaufaniu polega związek ..życie jest oktrutne i weryfikuje to poza tym nie jestem heblowana

mam pare takich zwiazkow za soba i albo ja albo mnie dlaatego takie nastawienie ....... dzieki za tip🌻 kiedys tez sie rozbiore, ciao slodka 🖐️

Nie nie zgadzam sie chyba że przyznasz że kobiety to żmije :D

Gość boska grzesznica
abadziaba...czy to jakis okrzyk wojenny :D Ty już wiesz bo i tak odsłoniłam część twarzy🌻