Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ti..

Czy jego zachowanie spowodowane ...

Polecane posty

Gość ti..

zdrada ma usprawiedliwienie? sluchajcie poznalam mezczyzne na czacie . Jest to osoba bardzo zraniona przez kobiete ktora go zdradzila i wyjechala z kochankiem . On szuka kobiety i zagadnal do mnie . Przez to, ze zostal zdradzony drzemie w nim nienawisc i zal do zony i dalo sie to odczuc kiedy pytalam o to . Widac , ze to przezywa ale nie chcial wogole o tym rozmawiac . Rozumiem to ale z drugiej strony uwazam , ze powinien sie nieco inaczej zachowac wobec mnie tzn ja o cos pytam w zwiazku jego zony a on " a gówno mnie to obchodzi" - oczywiscie to z zalu i oczywsicie nie gowno mnie obchodzi tylko jego w sensie ze nie obchodzi go nic zwiazanego zona juz . Nie spodobalo mi sie to mogl to inaczej powiedziec , a on nie rozumial co mi sie nie podoba . Potem sie tlumaczyl i chcial bym s wstawila sie w jego miejsce. Wszystko rozumiem ale jesli sie kogos poznaje to chyba powinien sie powstrzymac od takich odzywek ?

Gość zmotoryzowana
A nie uważasz, należałoby się powstrzymać od rozmawiania na czacie z dopiero co poznaną osobą na zasadzie zadawania jej BARDZO intymnych pytań dotyczących BARDZO bolesnej przyszłości? Sformułował to może nieco zbyt bezpośrednio, ale co do treści przyznałabym mu rację - g... Cię to obchodzi.

Gość zmotoryzowana
*przeszłości oczywiście.

Gość ti..
zmotoryzowana chwilka .. czytaj prosze ze zroumieniem .Po pierwsze zapytal o to czy kogos mam wiec ja nie zostalam dluzna - wspomnial ze ma zone , a tu szuka kobiety swjego zycia wiec chyba nie myslisz , ze bede flirtowac z czyims mezem? Musialam dowiedziec sie o co chodzi . Po drugie on nie powiedzial do mnie , ze mnie gwono to obchodzi tylko ja zapytalam cos o ta zdrade a on an to " gowno mnie to obchodzi " gowno jego obchodzi!! nie mnie czy rozumiesz juz??

wiesz co ja mysle zeby to wogole zapomniec, on dalej to przezywa i kazde wspomnienie jego bylej zony widac ze niezbyt dobrze na niego dziala... wiesz ze jest sam to ok, ale nie pytaj wiecej o zone.. widac ciagle go to boli a jak bedziesz pytac to tylko pogorszysz sprawe... jak bedzie chcial to sam powie:) mi sie wydaje ze mial prawo tak powiedziec, poniewaz jak juz wczesniej napisac nie jest dla niego to mile i tak na to reaugje:)

jak ty bys sie czula gdybys byla na jego miejscu? on by cie pytal co tam slychac u bylego meza, co robi, itp.. byloby to zapewne bolesne... wiec go zrozum

Gość ti..
fajna madchen to musi byc chyba swieze skoro on tak mocno reagowal na kazde pytanie w zwiazku z ta sprawa . Wydaje mi sie jednak ze mogl powiedziec do mnie lagodniej " sluchaj jest to dla mnie nie przyjemne nie chce o tym rozmwiac" juz inaczej bym go odebrala , a tak to teraz nie wiem czy on jest taki porywczy czy ta porywczosc jest zwiazana z ta cala nieprzyjemna sutuacja dla niego.Poza tym on twardo szuka kogos dla siebie jak to okreslil kobiete swojego zycia" tylko ja nie wiem czy wplatywac sie w znajomosc z nim jesli on nie jest jeszcze po rozwodzie i jesli to wszystko dla niego tak bolesne . Przeciez on moze kogos szukac by zemscic sie na zonie , on jest z kims wiec on moze chciec jej pokazac ze on tez potrafi a tak ja nie chce . Ja szukam juz kogos powaznie myslacego o zyciu i nie wiem czy jest sens wlatywac sie w cos takiego . Czy ja dobrze mysle bo tak naprawde to nie bardzo wiem

Gość ti..
fajna madchen ja to mam takie mysli by on najpierw sprobowal sie uspokoic , wyciszyc , zapomniec i dopiero kogos szukal ale znowu kiedy mu to powiem moze wraknac na mnie i to mnie zniecheca ze czego nie powiem nawizujac do tej sytuacji to sie zezlosci. Nie wiem nawet czy on nie na sile kogos szuka . Niby zrozumiale - czuje sie sam do tego zraniony..

Gość zmotoryzowana
Ale po co pytałaś o żonę, zdradę - nie wystarczy spytać "czy jesteś wolny i bez zobowiązań, bo tylko tacy mnie interesują"? Forma odpowiedzi wynikała zapewne z formy pytania.

Gość .....M
jak go żona zdradza to jest do niczego

Gość rozwód to
blesne doswiadczenie - jezeli sie nie znacie dobrze to nie licz na to ze obcy w zasadzie facet bedzie ci sie zwierzał ze swoich najbardziej przykrych i bolesnych uczuc w momencie gdy chce o nich zapomniec. jak bedzie chciał to sam ci wszystko powie po co pytasz, to musialo bolec.

Gość ja tez...
widze ze w wiekszosci to barziej plec meska przezywa zdrady...a juz sadzilam ze to cyborgi bez uczuc

Gość ti..
no dobrze tylko on mnie najpierw zapytal o to czy mam kogos ja zgodnie z prawda ze nie po chwili ja sie pytam on jakby nie zauwazyl pytania i pyta mni o cos innego wtedy ja jeszcze raz pytam czy jest samotny wtedy on jakby sie oburzyl mowi ze ma zone z taka zloscia. No sorki jak poznaje kogos to chcialabym wiedziec z kim mam do czynienia . Moze nie powinnam byl drazyc juz bardziej ale jesli on chce mnie blizej poznac to chcialabym wiedziec pewne podstawowe rzeczy odrazu , a nie wplatywac sie beznadziejnie .

Gość rozwód to
to powiem ci tak jak ma żone a Ty jesteś wolna - nie zawracaj sobie nim głowy bo tylko dużo problemów cie czeka a skoro tak reaguje to znaczy ze ma dużo uczuć do niej - w myśl zasady od milosci do nienawisci tylkojeden krok... nie pytaj o nic i nie zastanawiaj się jest wielu wolnych a ten juz jest zajety i sam musi sobie najpierw uporzadkowac zycie a dopiero pozniej szukac ale pomysl tylko jeszcze ze on moze szuka kobiety zeby ja zdradzic w ramach odwetu ... i nie szuka dziewczyny tylko panny do łózka lepiej odpuść taka znajomość - w nim sa bardzo żywe uczucia lepiej żeby sie to wogóle nie zaczęło niż za jakiś czas rozpadło - będzie mniej bólu

Gość ti..
ja tez --> wydaje mi sie , ze nawet bardzo to przezywa. jest wsciekly na nia wrecz nienawidzi jej . ja nie pytalam niewiadomo o co jedynie o wiek zony bo sam napisal , ze ten koles z ktorym go zdradzila jest mlodszy od niej wiec zapytalam ile ona ma lat . Poza tym ta rozmowa byla taka napieta , balam sie ze co nie powiem to bedzie zle. Nie spodobalo mi sie tez to , ze kiedy juz zeszlismy na inne tematy o prace itp to jakby pochwalil sie ze ma jakies tam wtyki u kogos czy cos takiego . Wydaje sie byc taki dosc przebiegly chociaz moge sie mylic bo to pierwsza rozmowa w sumie

Gość rozwód to
niech to bedzie pierwsza i ostatnia rozmowa - lepiej dla ciebie

Gość rozwód to
zmykam juz dobranoc i znajdz lepiej nowy obiekt nie zajety facet sie chcial wygadac i tyle ale ze jest wsciekly to nadal ja kocha ale moze w taki sposob chce jej na zlosc zrobic

Gość ti..
rozwod to --> to jest to.. piszesz bardzo rozsadnie .. widzisz ja do tego tutaj daze i mam pewne watpliwosci czy wogole pakowac sie w ta znajomosc , rozwijac ja .. Tak samo sobie pomyslalam on zywo reaguje na to jak pytam o nia - czyli napewno ma jakies uczucia do niej nadal i musial ja kochac bardzo . Teraz tylko oni sa juz po 1 sprawie rozwodowej wiec bedzie rozwod i koniec ich zwiazku . A na poczatku on napisal mi , ze szuka kobiety swojego zycia i spelnienia w lozku czy to ostatnie zdanie swiadczy o tym , ze jednak szuka odwetu lub kobiety do lozka mimo ze pisal tez cos o kobiecie zycia ?

Gość ti..
rozwod--> wiesz nie wiem czy chcial sie wygadac raczej nie mam wrazenie ze gdybym nie zapytala wogole nie mialabym pojecia o jego sytuacji on zagadal z mysla by mnie poznac a jaki ma cel talk naprawde tego nie wiem i drua rzecz jesli juz sa po pierwszej sprawie rozwodowej to juz jak to sie mowi po ptokach , bedzie wolnu pewnie nie dlugo a moze sie myle ? bo nie znam sie na procesie rozwodu

Gość vsfvsfvsfd
Dziwię się że rozmawiasz na czacie z kimś obcym o tak osobistych sprawach i próbujesz drążyć temat. Jeśli okazuje się że facet jest zaangażowany emocjonalnie (wystarczy że negatywnie, o czym świadczy jego uwaga) i ciągle żonaty, należy bez wścibstwa, z taktem ale wycofać się ze znajomości, dla własnego dobra.

Gość vsfvsfvsfd
odnośnie kwestii prawnych, pierwsza rozprawa jest pojednawcza, w trakcie rozwodu wiele może się wydarzyć, zależy to też od wniosków, czy rozwód ma być z orzekaniem o winie czy bez, czy z podziałem majątku czy nie... a poza tym... to ON twierdzi że jest po tej rozprawie, prawda może być gdzieś obok... ;D

Gość rozwód to
nie zdecydowanie nie pakuj się w to. To ze ona go zdradzila i przestala kochac to nie znaczy ze on tak z dnia na dzien przestał ja kochac, może być urażony i zraniony ale uczuć tak od razu nie da sie wylączyć i nawet po latach zawsze beda. i jeszcze raz nie pakuj sie w ta znajomość bo on najpierw sam musi dojsc po takim przeżyciu jakim jest rozwod - psychologowie okreslaja rozwod jako traume, i lokuje się bardzo wysoko zaraz po smierci bliskich osob. Poza tym skoro już o łóżku z nieznajomom na pierwszej rozmowie pisal to wiadomo o co mu chodzi, o seks a na pewno nie o przeskakiwanie z jednego kończącego sie do drugiego zwiazku i angazowaniu do tego uczuć. Nie myśl już o nim i poznaj kogoś nowego:) no chyba że chcesz byc takim misiem na złe chwile, do ktorego on sie przytuli a jak mu bedzie lepiej to wyrzuci w kąt Pozdrawiam serdecznie:) 🌼

Gość jakakakak
Booooooosz... panna, ze nie w tym, że posunął chamski tekst, tylko w tym, ze to jest facet po przejściach, z bałaganem w emocjach, pełen złosci i nienawiści. Trzeba być kamikadze albo idiotką, żeby się w coś takiego pakować.

Gość ti..
vsfv..-> posłuchaj chlopak zagadal do mnie wiec czemu nie porozmawiac przeciez kiedy do mnie pisal nie znalam jego sytuacji .zapytal czy kogos mam i czego szukam odpowiedzialam i zapytalam o to samo . On napisal ze szuka kobiety marzen i spelnienia w lozku o tym czy kogos ma nie napisal tak odrazu. Zapytalam raz jeszcze i on jakby zezloscil sie poczym pisze ze ma zone wiec ja mu pisze , ze nie pakuje sie w znajomosc z kims kto jest zonaty a on ze jest juz po 1 rozprawie i dalej ze szuka swojej polowki . On mnie zagadywal caly czas wiec pisalam dalej i tak to wszystko wygladalo

Gość ti..
rozwod bardzo Ci dziekuje za twoje wpisy , szczerze... wiesz porozmwialam z nim i bardzo mi go szkoda autentycznie szkoda mimo, ze go nie znam i tak juz mam ale masz racje nalezy sie wycofac i ja tak zrobie . W sumie ja juz na wstepie powiedzialam mu ze nie jestem zainteresowana ale on dalej mnie przekonywal ze bierze rozwod i ciagnal rozmowe , mowil ze moze to ja jestem ta druga polowka , za chwile sie wahal ale dalej rozmawial - takie dziwne uczucie w pewnym momencie ale wiem ze to nie ma sensu ... dzieki za wpisy

Gość poczytalam od poczatku imysle
tak, on chciał pewnie być w jakiś sposób uczciwy przyznając się do żony, albo może nie miał wyjścia bo i tak by się wydało albo milczenie by go męczyło :o Ale i tak uważam, że on powinien sam uporządkować najpierw swoje sprawy a nie wciągać Cię w nie...

Gość nie dziwie sie
ze tak ci odpwiedział, jesli facet czuje sie zraniony oszukany i zdradzony to nie chce gadac o takich sprawach z osoba co ledwo poznał na czatcie. sama bym sie nie zwierzałabym z takich rzeczy kazdemu na czacie, to ze szuka kobiety zycia to nie znaczy ze ma wszystko wszystkim odrazu na tacy podawac.

Gość ti..
nie dziwie sie - > jesli nie chcial o tym gadac to po co wchodzil na czat, po co mowil ze kogos szuka , po co pytal o mnie? przeciez wiadomo , ze jesli pyta o mnie to chcialabym tez wiedziec cos na jego temat.. musial liczyc sie z tym , ze bedzie musial opowiedziec cos o sobie wiec nie rozumiem. .. oczywiscie odnioslam wrazenie ze chce byc szczery albo dla swietego spokoju powie bo zle by sie czul gdyby tak nie zrobil, meczyloby go. A druga sprawa jest to jak bardzo mi go zal bo wyobrazam sobie przez co przechodzi.. poza tym ostatnia osoba pisze cos o podawaniu na tacy ja uwazam , ze jesli osoba zamierza mnie poznac i daje mi to do zrozumienia to nalezy mi sie prawda i wtedy zdecyduje czy to mi odpowiada nie uwazasz? Na tacy to nie podaje sie roznych innych rzeczy ale nie takie o ktorych nalezaloby wiedziec juz na poczatku poznajac kogos zwlaszcza jesli ta osoba wiaze ze mna chec blizszego poznania . Przeciez kiedy mnie sie nie spodoba cala sytuacja mam szanse sie z niej wycofaca a gdyby on zwlekal z powiedzeniem mi tego tracilabym tylko czas